Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" kapteinim Hendersonam traumas dēļ var nākties izlaist "Euro 2016"

Rolands Eliņš

"Liverpool" kapteinim Hendersonam traumas dēļ var nākties izlaist "Euro 2016"
Džordans Hendersons
Foto: AFP/Scanpix

Džordans Hendersons Eiropas līgas spēlē pret Dortmundes „Borussia” guva ceļgala traumu, kuras dēļ nevarēs spēlēt vismaz sešas nedēļas. Tas nozīmē sezonas beigas klubā un, iespējams, arī Eiropas čempionāta izlaišanu.

„Liverpool” kapteinis Džordans Hendersons traumējis ceļgala saites un viņa oficiālais atveseļošanās termiņš noteikts sešu līdz astoņu nedēļu apjomā. „Liverpool” rindās viņš līdz ar to šosezon vairs nespēlēs, bet Anglijas izlase pirmo maču „Euro 2016” finālturnīrā aizvadīs 11. jūnijā jeb pēc deviņām nedēļām.

Izlases sastāva nosaukšana gan plānota krietni agrāk, proti, 12. maijā. Anglijas treneris Rojs Hodžsons norādījis, ka nebūtu priecīgs sastāvā iekļaut spēlētājus, par kuru gatavību spēlei nav pilnībā pārliecināts.

Hendersons palīdzēja „Liverpool” vakar izcīnīt neizšķirtu Dortmundē pret „Borussia”, kas saglabājis Liverpūles komandai labas izredzes pacīnīties par Eiropas līgas pusfināla sasniegšanu. Savukārt Premjerlīgā Jirgena Klopa vadītajai komandai vēl atlikušas astoņas spēles, kurās „Liverpool” centīsies uzlabot pašreizējo devīto pozīciju.

25 gadus vecais pussargs bija Anglijas pamatsastāvā sešās no desmit kvalifikācijas cikla spēlēm, kā arī nesenajā pārbaudes spēlē pret Vāciju. Anglija Eiropas čempionātā spēlēs vienā grupā ar Krieviju, Velsu un neseno Latvijas pretinieci Slovākiju.

Izmantotie resursi:
Jordan Henderson injury: Liverpool midfielder...

  -1 [+] [-]

, 2016-04-08 22:18, pirms 8 gadiem
Nebūs liels zaudējums Anglijas izlasei Euro 2016