Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops: "Komanda tikai no mūsu akadēmijas audzēkņiem – tāds ir sapnis"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops: "Komanda tikai no mūsu akadēmijas audzēkņiem – tāds ir sapnis"
Jirgens Klops. Foto: PA Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempiones "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops izteicies, ka viņa sapnis ir izveidot komandu, kurā spēlētu tikai jaunatnes akadēmiju absolvējušie futbolisti. Klops atzina, ka gribētu, lai vienībai piemīt Liverpūles iedzīvotāju dvēsele.

Sestdien "Liverpool" uz pieciem gadiem pagarināja līgumu ar pussargu Kērtisu Džounsu, kurš svētdien izcīnītajā 2:0 uzvarā pret "Aston Villa" guva savus pirmos vārtus Premjerlīgā. 19 gadus vecais pussargs ir dzimis Liverpūlē un absolvējis kluba akadēmiju. Pašlaik "Liverpool" pamatsastāvā ir viens vietējais futbolists – labās malas aizsargs Trents Aleksandrs-Ārnolds.

"Sapnis ir izveidot komandu, kurā spēlētu tikai puiši no mūsu akadēmijas. Sapnis ir izveidot komandu, kas sastāvētu tikai no Liverpūles iedzīvotājiem. Mēs gribam, lai komandā spēlētu futbolisti, kuriem ir Liverpūles dvēsele," izteicās Klops, kura vadībā "Liverpool" pēc 30 gadu pārtraukuma atkal kronēta par Anglijas spēcīgāko komandu.

"Ir redzams, ka vairākie jaunie mēģina atkārtot Trenta ceļu, un tas ir ļoti labi. Liverpūles cilvēki ir gatavi strādāt, viņi saprot, ka tas ir nepieciešams. Ideālajā scenārijā komandā ir vairāki vietējie, kuri spēlē vadošās lomas. Puiši to redz, seko pēdās un paši izveido sev veiksmīgas karjeras," pauda Klops. Laikā, kad Aleksandrs-Ārnolds spēra pirmos soļus futbolā, "Liverpool" sastāvā vadošās lomas spēlēja divi vietējie futbolisti – Stīvens Džerards un Džeimijs Karagers.

Vācu speciālists gan norādīja, ka citiem futbolistiem durvis uz komandu nav aizvērtas. "Protams, ja mīli futbolu un esi talantīgs, gribam, lai tu spēlētu mūsu komandā," teica Klops. Nule "Liverpool" pagarināja līgumu uz trim gadiem ar Hārviju Eliotu, Anglijas U17 izlases futbolistu, kurš iepriekš tika iegūts no "Fulham" akadēmijas.

Trešdien "Liverpool" izbraukumā spēlēs pret "Brighton".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  -1 [+] [-]

, 2020-07-08 00:19, pirms 4 gadiem
Tādā gadījumā, arī būs sapnis neizkrist no EPL

  -2 [+] [-]

, 2020-07-08 01:05, pirms 4 gadiem
Šo sapni jau piepilda ar pilnu jaudu MU Rashford Mctominay Greenwood Pogba Lingard Williams Pereira Chong Garner Tuanzebe Mensah utt lielajā komandā,Gomes laikam dosies prom ko neipashi atbalstu..
MU youngest team in the league!💪😎

  -2 [+] [-]

, 2020-07-08 01:27, pirms 4 gadiem
Tad jau jāpārdod Salāhs un puse komandas.

  -1 [+] [-]

, 2020-07-08 01:31, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: Tad jau jāpārdod Salāhs un puse komandas.
Nevis puse bet gandrīz visa🤣

  +2 [+] [-]

, 2020-07-08 08:25, pirms 4 gadiem
Super Klops!Tikai varētu atstāt 3-4 zvaigznes-legionārus un būtu ideāli,tāds arī ir mans sapnis,un lai tā notiek vismaz visos Eiropas klubos.

  +1 [+] [-]

, 2020-07-08 13:24, pirms 4 gadiem
Madzigais rakstīja: Šo sapni jau piepilda ar pilnu jaudu MU Rashford Mctominay Greenwood Pogba Lingard Williams Pereira Chong Garner Tuanzebe Mensah utt lielajā komandā,Gomes laikam dosies prom ko neipashi atbalstu..
MU youngest team in the league!💪😎
Es negribu pārbaudīt, bet vai tiešām visi viņi ir no MU akadēmijas?

  +1 [+] [-]

, 2020-07-08 13:37, pirms 4 gadiem
nu, tak sapnis...ar realitāti tam nav nekā kopīga, ja klubs grib būt labākais pasaulē....pasaules labākajā klubā ir jāspēlē pasaules izlasei...visi top klubi ir tādi kā pasaules izlases

     [+] [-]

, 2020-07-08 22:54, pirms 4 gadiem
Nekas neiespējams jau tas nav. Tikai jaatrod pareizā pieeja. Jaiegulda jauniešos vairāk.
Aleksandrs-Arnolds, Džonss, Viljamss, Eliots jau sevi ir pierādījuši. Ja viņiem dos iespēju (Arnots jau sevi ir pierādījis), tad viņi sevi pierādīs. Lai sākumā nāk no beņķa un ar laiku izsitīsies.

Piemēram Chelsea transfēra bana dēļ iespēlēja vairākus jaunos spēlētājus (Abrahamu, Loftusu-Čīksu, Hadsonu-Odoi, Mauntu, Gilmoru, Džeimsu, Tomori). Viņi pierādīja, ka spēj cīnīties visaugstākajā līmenī.

Pool tas arī ir pa spēkam. Protams, uzreiz nebūs tituli, bet ja viss tiks pareizi izdarīts, tad tituli neizpaliks