Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

"Viasat Sport Baltic" piedāvā Čempionu līgas astotdaļfināla dueļus

Rolands Eliņš

"Viasat Sport Baltic" piedāvā Čempionu līgas astotdaļfināla dueļus
Zinedins Zidāns
Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ Viasat Sport Baltic (VSB) piedāvā UEFA Čempionu astotdaļfināla atbildes spēles: Madrides Real – Roma, Wolfsburg – Gent, Chelsea – Paris Saint-Germain, Zenit – Benfica. Nenokavē UEFA Čempionu līgas spēles Viasat Sport Baltic kanālā!

Šonedēļ tiks aizvadītas pirmās četras UEFA Čempionu līgās astotdaļfināla atbildes spēles. Madrides Real un Wolfsburg pēc uzvarām pirmajās spēlēm izbraukumā ir tuvāk iekļūšanai nākamajā kārtā. Savukārt Paris Saint-Germain un Benfica pirmajos mačos savā laukumā ar minimālu pārsvaru uzvarēja attiecīgi Chelsea un Zenit, līdz ar to šajos dueļos labas iespējas ir arī abiem zaudētājiem.

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Real komanda tēmē uz sesto ceturtdaļfinālu pēc kārtas, un, šķiet, jānotiek sensācijai, lai Madrides klubs neiekļūtu labāko astoņniekā. Divu vārtu pārsvars un mājas sienas ir spēcīgs arguments, taču Roma komandai jau nav ko zaudēt un tā apzinās, ka, pirmajiem gūstot vārtus, intriga un arī cerības atgriezīsies. Neizkārt balto karogu iedrošina pēdējā laikā saturīgā spēlē un labie rezultāti A sērijā. Nedeļas nogalē Real un Roma pa abām kopā nacionālajos čempionātos iesita desmit vārtus, un, kas zina, vārtu lietus mūs gaida arī otrdien Santiago Bernabeu stadionā...”

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Pēc uzvaras 3:2 viesos pirmajā spēlē, Volfsburga ir ļoti tuvu vēsturiskam panākumam - iekļūšanai Čempionu līgas ceturtdaļfinālā. Beļģijas čempioni savā laukumā bija ļoti tuvu kaunpilnai sagrāvei. Komanda otrajā puslaikā atradās iedzinējos 0:3, tomēr spēja vērst lietas sev par labu, atgūstot divus vārtus. Tas deva pārliecību un saglāba intrigu šajā pārī. Gent būs jāspēlē uzbrukuma futbols, jo ir jāgūst vismaz 2 vārti. Tas sola gana aizraujošu futbolu.”

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Pirmajā spēlē Parīzē francūži uzvarēja 2:1, bet tas ir rezultāts, kas abām komandām dod līdzvērtīgas izredzes pirms atbildes spēles. Kopš Žuzē Mourinju pie Chelsea vadības stūres ir nomainījis Gūss Hidinks, komandas sniegums ir ievērojami uzlabojies, un daudzi atceras 2011./12.gada sezonu, kad Chelsea, neraugoties uz vājo sniegumu Anglijā, spēja uzvarēt Čempionu Līgā. Tikmēr, visus spēkus uz spēli var koncentrēt arī PSG, kuri pēc būtības jau ir nodrošinājuši Francijas čempionu titulu 9 kārtas pirms turnīra beigām!”

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Vārti pirmās spēles kompensācijas laikā solīti tuvāk ceturtdaļfinālam pievirzījuši Benfica komandu, taču spēlēt Krievijā nevienam nekad nav bijis viegli - cits klimats, atmosfēra... Pirmajā mačā Lisabonā bija jūtamas sezonas pārtraukuma sekas Krievijas Premjerlīgā, taču tagad tas ir atsācies un domājams komandai vajadzētu būt labākā formā. Bet - vai ar to pietiks iekļūšanai nākamajā kārtā?”

UEFA Čempionu līgas spēles kanālā VSB

DienaDatumsLaiksSpēle
Otrdien8.martā21:35UEFA ČL. Madrides Real – Roma
Otrdien8.martā23:45UEFA ČL. Wolfsburg – Gent
Trešdien9.martā21:35UEFA ČL. Chelsea – Paris Saint-Germain
Ceturtdien10.martā01:45UEFA ČL. Zenit – Benfica

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja