Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Neimārs: "Man nepatīk skatīties futbolu"

Neimārs: "Man nepatīk skatīties futbolu"
Neimārs
Foto: AP/Scanpix

Spānijas kluba FC "Barcelona" brazīliešu uzbrucējs Neimārs atzinis, ka ārpus laukuma robežām neseko līdz futbolam, kā arī noraidījis iespēju, ka viņš varētu šogad iegūt "Zelta bumbu", kas tiek pasniegta pasaules labākajam futbolistam.

Pēdējās sešās spēlēs Neimārs ir izcēlies ar astoņiem gūtiem vārtiem, bet "Barcelona" ar 24 punktiem dala līderpozīciju La Liga čempionātā ar niknāko konkurentu Madrides "Real". Abas komandas savā starpā tiksies pēc starptautisko spēļu pārtraukuma - 21. novembrī. Neimārs atceras, ka pirmie gūtie vārti pret "Real" ir bijis viens no spilgtākajiem mirkļiem līdzšinējā karjerā.

"Tas bija lielisks brīdis. Es allaž biju par to sapņojis, tā bija viena no mana mūža laimīgākajām dienām," brazīlietis izteicies "BeIN Sports". "Brazīlijas un Argentīnas izlašu duelis ir ļoti līdzīgs "Barcelona" un "Real" duelim. Tā būs ļoti sarežģīta spēle."

"Šis līdz šim ir bijis mans veiksmīgākais gads. Es spēlēju tā, kā to vēlētos un esmu ļoti laimīgs. Pirmajā gadā es tikai mācījos, otrais jau bija labāks," atceras uzbrucējs. "Man vienmēr ir paticis kā spēlē "Barcelona". Es pielāgojos šai spēlei. Luisam Svaresam un man ir jāskrien un jāmeklē brīvās vietas, lai saņemtu piespēles no lieliskajiem partneriem. Nezinu, vai mēs Neimārs esam labākie. Bet mums ir izcili spēlētāji. Ceru, ka mēs šosezon mēs būsim labākajā kondīcijā pēdējo gadu laikā."

Neimārs uzsvēris, ka koncentrējas uz pēc iespējas vairāk titulu izcīnīšanu, tomēr noliedza, ka viņam ir reālas iespējas pacīnīties ar Ronaldu un Mesi par pasaules labākā futbolista balvu. "Man nepatīk skatīties futbolu, kad es nedodos laukumā "Barcelona" rindās. Es neskatos "Real" spēles, neskatos citas komandas. Tādēļ nevaru izteikt viedokli par to, ko neesmu redzējis. Man svarīgākais ir izcīnīt titulus, bet cīņa par "Zelta bumbu" allaž ir starp Ronaldu un Mesi - spēlētājiem no citas planētas."

Izmantotie resursi:
goal.com

  -3 [+] [-]

, 2015-11-06 13:32, pirms 8 gadiem
Man nepatīk kā tu spēlē,tāpēc neskatos tavas spēles
P.S tas ir mans viedoklis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-11-06 14:17, pirms 8 gadiem
"Nezinu, vai mēs Neimārs esam labākie. Bet mums ir izcili spēlētāji. Ceru, ka mēs šosezon mēs būsim labākajā kondīcijā pēdējo gadu laikā."

Autor, palabo nedaudz!

  -2 [+] [-]

, 2015-11-06 14:44, pirms 8 gadiem
#MyLittlePony rakstīja: tad nekomentē, ja nepatīk
kādēļ lai nekomentētu? tu kaut kāds SC.COM karalis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2015-11-06 15:40, pirms 8 gadiem
Promo rakstīja: "Nezinu, vai mēs Neimārs esam labākie. Bet mums ir izcili spēlētāji. Ceru, ka mēs šosezon mēs būsim labākajā kondīcijā pēdējo gadu laikā."

Autor, palabo nedaudz!
Bet Neimārs tā arī runā

  +1 [+] [-]

, 2015-11-06 16:16, pirms 8 gadiem
#MyLittlePony

Vins jau tik pateica savu viedokli, ne kaut ko ied*rsa. Jega maza, bet nekas sausmigs

  +3 [+] [-]

, 2015-11-06 18:02, pirms 8 gadiem
Domāju ka grāvrači pēc smagas darba dienas mājās neskatās dokumentālās filmas par grāvju rakšanu, tā kā Neimāru var saprast.

  +2 [+] [-]

, 2015-11-06 18:44, pirms 8 gadiem
Starp citu, raksturīgi, ka daudzi sportisti sava sporta veida notikumos orientējas vāji, katrā ziņā vājāk, nekā līdzjutēji.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-07 10:16, pirms 8 gadiem
futbolistus intervē katru dienu, SC izdomā vienu no šīm intervijām publicēt, uzlikt provokatīvu virsrakstu (ķipa) un mazie sāk strīdēties komentāru sadaļā. Neslikts bizness, vajadzētu pašam šito h*iņu sākt darīt.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-12 09:13, pirms 8 gadiem
viņam tāds darbs, tā jau katru dienu uz laukuma, cik var
un ja sevi uzskata par labāko, tad ko citus neprašas skatīt