Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Matičs un "Manchester United" pagarina līgumu līdz 2023. gada vasarai

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Matičs un "Manchester United" pagarina līgumu līdz 2023. gada vasarai
Nemanja Matičs. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Manchester United" paziņojis par līguma pagarināšanu ar serbu pussargu Nemanju Matiču. Vienošanās paredz, ka viņš komandu pārstāvēs līdz 2023. gada jūnijam.

Nemanja Matičs līdz 2017. gadam pārstāvēja Londonas "Chelsea", bet tad balsta pussargs pārcēlās uz "Manchester United". Pašreizējais līgums bija līdz 2021. gadam, bet tagad noslēgta jauna vienošanās, kas paredz, ka Matičs "United" rindās spēlēs līdz 2023. gada vasarai.

Šajā sezonā Matičs piedalījies 27 spēlēs, skaitot kopā visus turnīrus. Starta sastāvā balsta pussargs devies 23 mačos, un 16 no tiem "United" nosargājusi savus vārtus neieņemtus. Ūles Gunnara Sulšēra vadītā komanda nav zaudējusi kopš janvāra – bez neveiksmēm aizvadītas jau 16 spēles pēc kārtas. "United" Premjerlīgas kopvērtējumā ir piektajā vietā.

"Kā spēlētājs varu dot vēl daudz, tāpat varu sasniegt vēl daudz. Turpināt spēlēt "Manchester United" rindās – tas man ir liels gods. Šī ir lieliska komanda, kuru pārstāvēt, jo mums ir labs sajaukums starp jaunajiem un pieredzējušajiem futbolistiem," teica 31 gadu vecais Matičs. Tikmēr Sulšērs izteicās, ka viņa kolektīvam noderēs Matiča pieredze, profesionālisms un līdera dotības.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...