Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Čempionu līgas "Final Four" notiks Atēnu olimpiskajā arēnā

Andrejs Siliņš

Čempionu līgas "Final Four" notiks Atēnu olimpiskajā arēnā
OAKA arēna Atēnās

FIBA Čempionu līgas vadība paziņojusi, ka izvēlēta vieta šīs sezonas "Final Four" norisei - otrā turnīra čempione tiks noskaidrota Grieķijas galvaspilsētā Atēnās.

Jau vēstījām, ka trešdien tika noskaidrotas visas "Final Four" dalībnieces, un finālturnīrā spēlēs franču "Monaco", spāņu "Murcia", Atēnu AEK un Ludvigsburgas "MHP Riesen".

"Final Four" turnīram jānorisinās kādas dalībkomandas laukumā, un AEK mājas arēna ir vislielākā no četru klubu mājvietām. AEK spēlē Nikosa Galisa vārdā nosauktajā sporta spēļu arēnā, kurā 2004. gadā norisinājās Atēnu olimpisko spēļu sacensības vingrošanā, tramplīnlēkšanā un basketbolā.

Arēnā ir vietas 18 500 līdzjutējiem, bet līdz šim apmeklētākā basketbola spēle tajā ir 2013. gada pavasarī notikušais Eirolīgas mačs starp "Panathinaikos" un "Barcelona".

Arēnā 2006. gadā norisinājās arī Eirovīzijas dziesmu konkurss.

"Final Four" paredzēts no 4. līdz 6. maijam. Pusfināla pāru izloze paredzēta 11. aprīlī.

Čempionu līgas debijas sezonā "Final Four" turnīrs norisinājās Tenerifē, un mājiniece "Iberostar Tenerife" tajā triumfēja, fināla ar 63:59 apspēlējot Bandirmas "Banvit".

Izmantotie resursi:
Basketball Champions League 2017-2018

  +1 [+] [-]

, 2018-04-06 15:02, pirms 6 gadiem
O! Tur būs labais! Halle piepīpēta līdz nemaņai. Rudenī apmeklējām AEK-Banvit. Nebija ko elpot, dimavuha mēmā!