Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Čehijā basketbolists ar galvu iesit tiesnesim, soģis dramatizē kritienu

Andrejs Siliņš
Čehijas basketbola čempionātā jau norisinās ceturtdaļfināli, un sērijā starp Opavas un Olomoucko komandām otrais mačs beidzās pēc nepilna puslaika. Kādā no epizodēm tiesnesis piešķīra nesportisko piezīmi par pretinieka apturēšanu, "Olomoucko" serbu spēka uzbrucējs Darko Čohadarevičs turpināja sarunas ar soģi, kurš ilgi nekavējās piešķirt spēlētājam arī tehnisko piezīmi. Čohadareviču tas sadusmoja vēl vairāk, turpinājās agresīvas sarunas un tuvojās vēl viens tiesnesis. Vienā mirklī abi tiesneši uz iekarsušā basketbolista replikām vienlaikus atbildēja ar diskvalificējošās piezīmes parādīšanu. Karstgalvis uzvilkās tiktāl, ka sekoja viegls pieskāriens vienam no tiesnešiem ar galvu pa galvu. Tiesnesis, iespējams, bija nesen skatījies dienvidnieku futbolu un krita tā, it kā būtu saņēmis spēcīgu bliezienu.

Drīz vien tiesnesis piecēlās, turpināja diskusijas par to, kā atrisināt radušos situāciju, tomēr vienā brīdī nolēma, ka spēli turpināt nav iespējams un pameta laukumu. Mačs netika turpināts pie rezultāta 40:34 mājinieku Opavas labā. Līdz ar to vēlāk tika paziņots, ka viesiem piešķirts tehniskais zaudējums ar 0:20, bet sērijā rezultāts nu kļuvis 0-2. Svētdien paredzēta abu komandu nākamā tikšanās, bet skaidrs, ka Čohadarevičs tajā nepiedalīsies - vietējā līga vēl; lems, kāda apmēra sodu 205 centimetrus garajam un 111 kilogramus smagajam sportistam piešķirt.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2018-04-13 17:42, pirms 6 gadiem
tiesnesis kā Krištiānu!

     [+] [-]

, 2018-04-13 18:17, pirms 6 gadiem
evenks rakstīja: tiesnesis kā Krištiānu!
Mozh radinieks

  +1 [+] [-]

, 2018-04-13 19:38, pirms 6 gadiem
evenks rakstīja: tiesnesis kā Krištiānu!
Suarezs*

     [+] [-]

, 2018-04-13 21:07, pirms 6 gadiem
Kāda ir tiesneša motivācija simulēt? Es saprotu spēlētājus, kas tādējādi nopelna labumu savai komandai (pretiniekam tehniska, izraida, sodiī utt), bet kas tiek tiesnesim?

     [+] [-]

, 2018-04-13 21:52, pirms 6 gadiem
Būba rakstīja: Kāda ir tiesneša motivācija simulēt? Es saprotu spēlētājus, kas tādējādi nopelna labumu savai komandai (pretiniekam tehniska, izraida, sodiī utt), bet kas tiek tiesnesim?
Nav izslēgts, ka Čehijā bēdīgi slavenais Kriss Jans Malijavors bija uzlicis totalizatorā lielāku summu un sarunājis ar tiesnešiem, kā jābeidzas sērijai.

     [+] [-]

, 2018-04-13 23:30, pirms 6 gadiem
Būba rakstīja: Kāda ir tiesneša motivācija simulēt? Es saprotu spēlētājus, kas tādējādi nopelna labumu savai komandai (pretiniekam tehniska, izraida, sodiī utt), bet kas tiek tiesnesim?
Tiesnesis ir izbijis futbolists! Vecie paradumi pārāk spēcīgi

     [+] [-]

, 2018-04-15 11:51, pirms 6 gadiem
Tāds ieradums.