Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Bijušais "Barcelona" kapteinis Serži kļūst par "Almeria" galveno treneri

Rolands Eliņš

Bijušais "Barcelona" kapteinis Serži kļūst par "Almeria" galveno treneri
Serži
Foto: Abc.es

Spānijas augstākās futbola līgas komanda "Almeria" vakar atlaida Huanu Martinesu no galvenā trenera amata, savukārt šodien paziņojusi, ka komandas grožus līdz sezonas beigām uztic bijušajam Spānijas izlases aizsargam Serži Baržuanam.

"Almeria" Spānijas līgā ieņem tikai 18. vietu un iepriekšējā trenera Huana Martinesa vadībā bija guvusi tikai divas uzvaras. Tai gan vēl joprojām ir labas izredzes izvairīties no izkrišanas no augstākās līgas, jo 14. vietā esošā "Levante" ir tikai trīs punktu jeb vienas uzvaras tiesas attālumā.

"Almeria" no izkrišanas centīsies glābt tās jaunais galvenais treneris Serži, kurš līdz šim bija otrās divīzijas komandas "Recreativo" galvenais treneris, kā arī vairākas sezonas trenējis "Barcelona" jaunatnes komandu.

Daudz atpazīstamāks šobrīd 43 gadus vecais Serži gan bijis kā spēlētājs, jo "Barcelona" sastāvā pavadījis deviņas sezonas, palīdzot tai iegūt trīs Spānijas čempionu titulus. 2001./02. gada sezonā viņš arī bija slavenā Katalonijas kluba kapteinis un tā sastāvā vairāk nekā 250 spēlēs guvis 11 vārtus. Viņš arī aizvadījis 56 spēles Spānijas izlasē.

Likteņa ironija, ka tieši mačā pret "Barcelona" Serži debitēs "Almeria" galvenā trenera amatā, ja paspēs nokārtot nepieciešamās formalitātes. Spēle pret pašreizējo "La Liga" līderi paredzēta astotajā aprīlī.

Izmantotie resursi:
Sergi Barjuan es el nuevo entrenador del...

     [+] [-]

, 2015-04-06 17:28, pirms 9 gadiem
lai veicas,Ferers ilgi nenotureejaas Cordobas vadiibaa,cerams ka vinja partnerim klaasies labaak