Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

BATE zaudē bez Dubras, ''Parma'' uzvar ar Zommeru uz soliņa

BATE zaudē bez Dubras, ''Parma'' uzvar ar Zommeru uz soliņa
Kaspars Dubra
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien vairākās ārzemju līgās spēles aizvadīja latviešu futbolistu pārstāvētie klubi. Laukumā gan neviens no viņiem neizgāja. Jānis Ikaunieks, Vitālijs Barinovs un Kaspars Dubra netika iekļauti savu komandu sastāvos, savukārt Kristaps Zommers palika rezervē.

Grieķijas augstākās līgas spēli aizvadīja Jāņa Ikaunieka pārstāvētā ''Larissa''. Ikaunieks spēlei nebija pieteikts, un viņa pārstāvētais klubs ar 1:4 atzina ''Tripolis'' pārākumu. ''Larissa'' šobrīd ar 24 izcīnītiem punktiem 27 spēlēs ieņem 13. vietu. Ikaunieks šosezon 10 spēlēs Grieķijas superlīgā ir guvis vienus vārtus.

Kaspars Dubra joprojām dziedē traumu un nespēja palīdzēt BATE Baltkrievijas kausa pusfināla pirmajā spēlē pret ''Brest''. BATE piedzīvoja zaudējumu ar 0:2, otrās kārtas spēle paredzēta 26. aprīlī.

Lietuvā zaudējumu pret līdervienību ''Žalgiris'' ar 1:2 piedzīvoja Vitālija Barinova ''Jonava'', kura no 20. minūtes, kad rezultāts vēl bija 0:0, atradās vairākumā. Barinovs otro reizi pēc kārtas netika pieteikts spēlei. ''Jonava'' ar piecās spēlēs iegūtiem sešiem punktiem ieņem trešo vietu.

Itālijas pēc spēka trešāš līgas spēlē starp ''Padova'' un Kristapa Zommera pārstāvēto ''Parma'' ar rezultātu 2:1 pārāki izrādījās ''Parma'' futbolisti. Jaunais latviešu vārtsargs šodien laukumā neizgāja. ''Parma'' šobrīd ieņem otro vietu turnīra tabulā, no pirmās vietas atpaliekot par astoņiem punktiem.