Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Hamburgas uzbrucējs Gerero saņem astoņu maču diskvalifikāciju

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Hamburgas uzbrucējs Gerero saņem astoņu maču diskvalifikāciju
Paolo Gerero
Foto: AP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas vadība lēmusi, ka "Hamburger SV" kluba uzbrucējam Paolo Gerero būs jāizlaiž nākamās astoņas čempionāta spēles. Šādu diskvalifikāciju Gerero saņēmis par rupju pārkāpumu pret "Stuttgart" vārtsargu Svenu Ulrihu.

Aizvadītajā Bundeslīgas 24. kārtā "Hamburger SV" savā laukumā tikās ar Štutgarti un piedzīvoja pamatīgu sakāvi – 0:4. Neilgi pēc viesu trešo vārtu guvuma Hamburgas uzbrucējs Paolo Gerero atstāja savējos mazākumā, rupji pārkāpjot noteikumus pret "Stuttgart" vārtsargu Svenu Ulrihu, kurš bija panācis bumbu pašā laukuma stūrī un vēlējās tai ļaut izripot aiz līnijas. Pēdējais bumbai bija pieskāries Gerero, kurš devās tai pakaļ un, cenšoties kavēt vārtsargu (līdz bumbai uzbrucējam bija tālu), no aizmugures iebrauca Ulriha kājās. Mača galvenais tiesnesis uzreiz parādīja sarkano kartīti.

Bundeslīgas disciplinārā komiteja šodien lēmusi, ka Gerero tiek piešķirta ilgāka diskvalifikācija par parasto vienu spēli – uzbrucējam būs jāizlaiž astoņi mači, kas nozīmē, ka ierindā viņš varēs atgriezties tikai uz čempionāta priekšpēdējo kārtu. Hamburgas kluba sporta direktors Franks Arnesens jau izteicies, ka ir vīlies par lēmumu, jo, salīdzinot Gerero pārkāpumu ar citiem līdzīgiem, tiks liels sods nav atbilstošs.

Tiek ziņots, ka "Hamburger SV" varētu iesniegt apelāciju. Gerero šogad Bundeslīgā iesitis sešus vārtus un līdz ar Mladenu Petriču dala Hamburgas rezultatīvākā spēlētāja godu.

Izmantotie resursi:
Yahoo! Sports - Sports News, Scores, Rumors,...

 +25 [+] [-]

, 2012-03-05 20:45, pirms 12 gadiem
Par maz iedeva.
Par tādu pārkāpumu bija jādod vismaz pusgads, jo Gerero mērķis bija savainot spēlētāju.
Sky eksperti pat teica, ka vārtusargam paveicās, ka vēl nebija īsti kāja pie zemes - jā kāja būtu uz zemes, celis ar krusteniskām saitēm beigts un spēlētāja karjera uz kādu gadu jāaizmirst.
Tika pat piesaukts piemērs ar ManU spēlētāju Kīnu, kurš vienam tā iebrauca celī, ka spēlētājam karjera beidzās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-05 21:07, pirms 12 gadiem
zhhigolo rakstīja: kas tur bija ar to kiinu?
viņš psihiski nelīdzsvarots cilvēks...
Roy Keane sent off vs. Manchester City
-...


pēc šii izklupiena laikam nenormāli kruts sajutās....

     [+] [-]

, 2012-03-05 22:14, pirms 12 gadiem
pārkāpums ar mērķi savainot spēlētāju. Domāju, ka pa mazu sods, ajadzētu iedot lielāku, lai padomā pirms dara kaut ko laukumā tik asu !!

  +1 [+] [-]

, 2012-03-05 22:35, pirms 12 gadiem
ZinedinZidane rakstīja: viņš psihiski nelīdzsvarots cilvēks...
Roy Keane sent off vs. Manchester City
-...


pēc šii izklupiena laikam nenormāli kruts sajutās....
aizmirsi piemineet ka tajaa video redzama ir vnk atriebiiba. tas chalis Kiinu notraumeeja pirms tam taa, ka Kiins izlaida veselu sezonu

     [+] [-]

, 2012-03-05 23:04, pirms 12 gadiem
Carloz rakstīja: aizmirsi piemineet ka tajaa video redzama ir vnk atriebiiba. tas chalis Kiinu notraumeeja pirms tam taa, ka Kiins izlaida veselu sezonu

Nu ja,ja jau atriebība,tad jau viss kārtībā,jāsoda nav..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-06 08:21, pirms 12 gadiem
archa111 rakstīja: Nu ja,ja jau atriebība,tad jau viss kārtībā,jāsoda nav..
Kiins par savu izgaajienu toreiz sodu sanjeema - 5 speelju DQ un 150 000 marcinju soda naudu

     [+] [-]

, 2012-03-06 08:35, pirms 12 gadiem
Atbilstošs sods. Gerero ir lielisks futbolists, bet šādā situācijā laikam jumts aizbrauca. Kaut kas no filmas "Mean Machine".

     [+] [-]

, 2012-03-06 13:54, pirms 12 gadiem
Es skatiijos apskatu, kaa jau futbolaa tgd izmanto visaadas jaunas tehnologjijas - taa nu bija izmeeriits, ka tas Guerero sprints bija aatraakais, kuru kaads no HSV speeleetaajiem tajaa speelee veica (ar vislielaako max aatrumu)Bet nu shitaadas lietas manupraat jaaizskata aarpus futbola, nu respektiivi tiesaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja