Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

FIBA sodījusi "Laboral Kutxa" ar transfēru aizliegumu

FIBA sodījusi "Laboral Kutxa" ar transfēru aizliegumu
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas ACB līgas klubu Vitorijas "Laboral Kutxa", ko pārstāv arī latviešu basketbolists Dāvis Bertāns, Starptautiskā basketbola federācija (FIBA) sodījusi ar transfēru aizliegumu, sākot no 4. februāra.

Vitorijas "Laboral Kutxa", kas arī šosezon startē ULEB Eirolīgas turnīrā, joprojām ir parādā bijušajam spēlētājam Lamontam Hamiltonam un Puertoriko aģentūrai "True Sports International", kas pārstāv Volteru Hodžu. Lai nākotnē varētu veikt transfēru darījumus, "Laboral Kutxa" Voltera Hodža lietā ir jāizmaksā kopsummā 123 205 eiro.

Jāpiebilst, ka runas par Vitorijas kluba finanšu problēmām bija izskanējušas jau pirms šīs sezonas, tomēr līdz šim šķita, ka tās varētu būt atrisinātas.

"Laboral Kutxa" šosezon ULEB Eirolīgā ir sasniedzis "Top 16" posmu, kurā F grupā ar trim uzvarām piecās spēlēs ieņem trešo vietu. Tikmēr Spānijas ACB līgā klubs ar 14 uzvarām 18 mačos ieņem ceturto vietu.

Šovakar, plkst. 21:45 "Laboral Kutxa" Eirolīgas mačā izbraukumā tiksies ar citu Spānijas komandu Madrides "Real".

Izmantotie resursi:
TalkBasket.net