Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Rūnijs nodrošina uzvaru pret CSKA, situācija B grupā intriģējoša

Andris Mednis
Andris Mednis

Rūnijs nodrošina uzvaru pret CSKA, situācija B grupā intriģējoša
Veins Rūnijs pēc uzvaras vārtu guvuma pret CSKA
Foto: AP/Scanpix

Šovakar UEFA Čempionu līgas B grupā tika aizvadītas ceturtās grupu turnīra spēles. Komandas savā starpā tikās pretējos mājas stadionos. "Manchester United" savā stadionā tikās ar Aleksandra Cauņas pārstāvēto Maskavas CSKA un pateicoties Veina Rūnija gūtajiem vārtiem izcīnīja uzvaru ar 1:0. Savukārt Eindhovenā "PSV" ar 2:0 pieveica "Wolfsburg", vēl vairāk sarežģījot situāciju tabulā.

Manchester United - CSKA

Spēles pieteikumā bija redzams, ka Aleksandrs Cauņa nav iekļauts maskaviešu sastāvā arī starp rezervistiem. "Manchester United" šovakar bija nepieciešama uzvara, lai cīnītos par pirmo vietu savā grupā. Laukuma saimnieku sākumsastāvā diezgan negaidīti izgāja Džesijs Lingārds, bet labās malas aizsarga funkcijas pildīja Ešlijs Jangs. Mančestrieši jau ar pirmajām minūtēm centās iegūt speles iniciatīvu, ar ierasto bumbas kontroli un diezgan retām asām piespēlēm, kuras veicināja bīstamu situāciju veidošanos pie Igora Akinfejeva vārtiem. Kopumā pirmajā puslaikā CSKA izvēlējās atklātu aizsardzības futbola taktiku, praktiski nespējot izveidot savus uzbrukumus. Jāatzīmē, protams, arī mančestriešu presings pretinieku laukuma pusē, bet mājiniekiem pietrūka precīza sitiena reizēs, kad uzbrukumi tika pabeigti ar mērķtiecīgu noslēgumu.

Neskatoties uz iespaidīgo mājinieku pārsvaru un nerealizētajām iespējām, Luiss van Gāls pārtraukumā nekādas maiņas neveica. Tas gan netraucēja mančestriešiem ar dubultu azartu mesties uzbrukumos, cenšoties atrast caurumus viesu organizētajā aizsardzībā. "United" turpināja dominēt praktiski visās laukuma pozīcijās, bet joprojām nespēja noslēgt uzbrukumus ar mērķtiecīgu sitienu. Mača izskaņā mājinieki izmisīgi centās izraut uzvaru un iespējas tam netrūka, izņemot pēdējo - mērķtiecīgo sitienu. Bet 78. minūtē CSKA brīnumainā kārtā neguva vārtus pirmajā savā reālajā uzbrukumā. Un minūti vēlāk viesi par to tika sodīti, jo pēc Lingārda piespēles Veins Rūnijs beidzot ar galvu raidīja bumbu vārtos (1:0). Atlikušajā laikā komandām neizdevās mainīt rezultātu, līdz ar to "United" izcīnīja uzvaru ar rezultātu 1:0.

Paralēlā spēlē "PSV Eindhoven" savā laukumā uzņēma grupas līdervienību "Wolfsburg". Pirmajā puslaikā laukuma saimnieki uzbruka vairāk, kā jau saimniekiem pienākas, bet vārtus gūt tā arī nespēja. Bet otrās spēles daļas ievadā mājinieki spēja atklāt rezultātu, kad Jirgens Lokadia ar specīgu sitienu tuvajā stūrī pārspēja Djēgo Benaljo (1:0). Otrajā puslaikā viesiem ne tikai neizdevās panākt neizšķrtu, bet mača izskaņā ielaist arī otros vārtus, kad Luks De Jongs nokārtoja beigu rezultātu 2:0.

UEFA Čempionu līga, B grupa

SpēleRezult.Vārtu guvēji
Manchester United - CSKA1:0 (0:0)Rūnijs 79'
PSV - Wolfsburg2:0 (0:0)Lokadia 55' De Jongs 86'
VKlubsSUNZVSP
1.Manchester United42115:47
2.PSV42026:66
3.Wolfsburg42024:46
4.CSKA41124:64
1 2 57 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2015-11-03 23:44, pirms 9 gadiem
Zumbija neiesita, Rūnijs iesita! Futbols ir nežēlīgs.
Van Gāla futbols ir atbaidošs. Vai arī MU parāk daudz jaunu spelētāju. Pietrūkst tādu kā Vidiča, Evra, Gigsa...

  +1 [+] [-]

, 2015-11-03 23:51, pirms 9 gadiem
LVG out!

Nu atkal nepārliecināja. Momenti dafiga, bet iesist nevar. Labi, ka paveicās pie CSKA iespējas un pēc tam pašiem izdevās iesist. Bet tik un tā 1:0 mājās pret CSKA nav rezultāts...

Cik ļoti man Lingards nokaitinaja pirmajā puslaikā, tik ļoti atkal priecēja otrajā, kopumā malacis, atdeva labu piespēli. Švainijs šodien labs. Nevienu citu īsti izcelt nevaru. Rojo vēl pamanāms, bet vajadzēja iesist kādu no šansiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2015-11-03 23:54, pirms 9 gadiem
Jauna spēle, filma tā pati- pretiniekus smagi nospiežam, bet vārti tomēr pārāk tālu Šoreiz gan ar Lingardu parādījās citādāka kreativitāte un uzbrukumi bija bīstamāki nekā epl spēlēs. Lingards nepievīla- varētu teikt pat MOTM.

Jocīgi bija skatīties, ka tik maz tiek izmantota labā mala, bet tas jau laikam Janga dēļ- labāk neriskēt futbolu spēlēt pa malu, kur aizsardzībā sēž kreisās malas vingers
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-03 23:54, pirms 9 gadiem
Ciest to Van Gālu nevaru, nu neder viņa taktika MU. Spēlētājus toč varēja sagādāt labākus, bet nu, ja treneris ir viduvējs tad attiecīgi arī spēlētājus tādus sagrabina.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-03 23:55, pirms 9 gadiem
punktu sadalījums jau ļoti feins, reti kad t;ada intriga grup turnīrā

     [+] [-]

, 2015-11-03 23:57, pirms 9 gadiem
Diezgan ātri kažokus MU fani met otrpus! Vēl sezonas pašā sakumā cēla MU augšā, bet pie mazākām problēmam jau. LVG OUT

     [+] [-]

, 2015-11-04 00:00, pirms 9 gadiem
Problem? rakstīja: nemīz, es abiem ieliku mīnusu
Es arī
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-11-04 00:02, pirms 9 gadiem
Nemiroff rakstīja: Ciest to Van Gālu nevaru, nu neder viņa taktika MU. Spēlētājus toč varēja sagādāt labākus, bet nu, ja treneris ir viduvējs tad attiecīgi arī spēlētājus tādus sagrabina.
Beidz- kurš Gāla spēlētājs tev nepatīk? Es nevaru nosaukt nevienu..
Un United nekad nav bijusi komanda, kas sapērk gatavas superzvaigznes, mēģina izcīnīt titulus un pēc 3 gadiem atkal nomaina sastāvu.
Es piemēram gandrīz vai mīlu šābrīža sastāvu- nemīlu gan pozīciju izkārtojumu un īso aizsargu solu- tas arī viss.

     [+] [-]

, 2015-11-04 00:03, pirms 9 gadiem
Vesais18 rakstīja: Diezgan ātri kažokus MU fani met otrpus! Vēl sezonas pašā sakumā cēla MU augšā, bet pie mazākām problēmam jau. LVG OUT
Nekad neesmu LVG cēlis gaisā. Protams, cerēju, ka no viņa kaut kas būs un pagājušajā sezonā biju pacietīgs. Bet šobrīd pacietība iet uz beigām. Pēdējās spēles ir nožēlojamas. Ok, šī bija vismaz skatāma, bet arī tāpēc, ka pretinieks to ļāva.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-11-04 00:06, pirms 9 gadiem
cultivate rakstīja: eu nu pietiek tak vienreiz liet- izcils treneris, izcila komanda! Tai vēl nav pat izveidojies kodols, daudz nepieredzējušu spēlētāju! Ja Tu man jautā- vai es gribu superzvaigzni vai akadēmijas talantu- viennozīmīgi talantu! Mēs neesam nekādi bomži, ka viss sastāvs jāizpērk no citām komandām!
Šodien lieliska spēle- United sen tā nebija priecējis aci ar tik agresīvu spēli uz vārtiem! Mirkli pacietības, jaunatne! Es sekoju united jau 13.sezonu, tādēļ nevajag man te ļa ļa
Es nesaku, ka sastāvs ir slikts. Bet šim sastāvam vajadzētu labāk spēlēt. Attiecīgi problēma ir trenerī. Un nevajag man sākt teikt pacietību, pacietību, jādod laiks utt. LVG bija vesela viena sezona, kas ir pietiekami, lai savestu MU kārtība. Jau esmu pacietīgs 3o gadu pēc kārtas, bet neesmu pieradis pie tādiem MU rezultātiem un nepieradīšu. Es gribu atpakaļ veco,labo, stabilo MU un neizskatās, ka LVG to var panākt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-04 00:09, pirms 9 gadiem
cultivate rakstīja: stulbais, united tiek strukturāli pārveidots! Tas tāoat, ka Tev tēva vietā pēkšņi uzrodas citi audzinātāji! Fergusona ēna vēl nav pagaisusi!
Ja Tu mani tā sauc, tas jau daudz ko pasaka par Tevi pašu.
Tas, ka Tev ir lūzeru mentalitāte, nenozīmē, ka visiem tāda ir. Citi pieprasa panākumus un uzvaras. Īpaši jau no MU.

  -1 [+] [-]

, 2015-11-04 00:10, pirms 9 gadiem
keksss rakstīja: Es nesaku, ka sastāvs ir slikts. Bet šim sastāvam vajadzētu labāk spēlēt. Attiecīgi problēma ir trenerī. Un nevajag man sākt teikt pacietību, pacietību, jādod laiks utt. LVG bija vesela viena sezona, kas ir pietiekami, lai savestu MU kārtība. Jau esmu pacietīgs 3o gadu pēc kārtas, bet neesmu pieradis pie tādiem MU rezultātiem un nepieradīšu. Es gribu atpakaļ veco,labo, stabilo MU un neizskatās, ka LVG to var panākt.
Zini- arī Fergijs, kad atnāca uz MU, pirmajās 5 sezonās finišēja 11 2 11 13 6, bet kas sekoja pēc tam gan jau ka zini

     [+] [-]

, 2015-11-04 00:10, pirms 9 gadiem
cultivate rakstīja: pats vainīgs. es United sekoju 13 sezonas un sekošu vēl vienalga cik neatkarīgi no rezultātiem. die united.
Apsveicu, malacis. Es sekoju vēl ilgāk un kas par to? Es arī esmu lojāls fans un savu komandu nemainīšu. Bet tas nemaina faktu, ka es nevaru būt prasīgs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-11-04 00:11, pirms 9 gadiem
keksss rakstīja: Es gribu atpakaļ veco,labo, stabilo MU un neizskatās, ka LVG to var panākt.
Veco, labo United arī vienā dienā neuzcēla.
Ar SAF aizgāja vesela ēra, un nākamajiem treneriem mantojumā viņš atstāja padaudz darba pārbūvei, kas principā vēl joprojām notiek.

     [+] [-]

, 2015-11-04 00:12, pirms 9 gadiem
yuka rakstīja: Zini- arī Fergijs, kad atnāca uz MU, pirmajās 5 sezonās finišēja 11 2 11 13 6, bet kas sekoja pēc tam gan jau ka zini
Zinu, zinu, kas notika pēc tam. Bet man grūti jau 3o sezonu būt pacietīgam un gaidīt labākus laikus, ja esmu pieradis pie tituliem un uzvarām. Nu kaut kas nav Van Gālā, vismaz manuprāt.

     [+] [-]

, 2015-11-04 00:13, pirms 9 gadiem
yuka rakstīja: Un United nekad nav bijusi komanda, kas sapērk gatavas superzvaigznes, mēģina izcīnīt titulus un pēc 3 gadiem atkal nomaina sastāvu.
Par šito gan piesiešos, agresīva transfēru politika pie SAF bija viens no panākumu stūrakmeņiem (tāpat kā pats SAF un protams arī class of 92, bet tomēr)

     [+] [-]

, 2015-11-04 00:14, pirms 9 gadiem
keksss rakstīja: Zinu, zinu, kas notika pēc tam. Bet man grūti jau 3o sezonu būt pacietīgam un gaidīt labākus laikus, ja esmu pieradis pie tituliem un uzvarām. Nu kaut kas nav Van Gālā, vismaz manuprāt.
Ok tad ko tu īsti gribi no komandas? LvG prom un iekšā treneri, kas pieprasīs komandai pirkt Ramosus un Millerus? To Tu gribi?

Ja tomēr ne, tad kā jau cultivate teica- ''mirkli pacietības''
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-11-04 00:16, pirms 9 gadiem
march_2k rakstīja: Par šito gan piesiešos, agresīva transfēru politika pie SAF bija viens no panākumu stūrakmeņiem (tāpat kā pats SAF un protams arī class of 92, bet tomēr)
Jā- labi zinu, ka MU ir ntie transfēru summu rekordi, bet tie ir tikai atsevišķi spēlētāji. Kodols savukārt bija ieaudzināts.

     [+] [-]

, 2015-11-04 00:19, pirms 9 gadiem
yuka rakstīja: Ok tad ko tu īsti gribi no komandas? LvG prom un iekšā treneri, kas pieprasīs komandai pirkt Ramosus un Millerus? To Tu gribi?

Ja tomēr ne, tad kā jau cultivate teica- ''mirkli pacietības''
Milleru es noteikti negribu Ramos gan ir mans favorite aizsargs. Bet ne par to ir stāsts. Es noteikti negribu variantu, kad sapērkam zvaigznes par astronomiskām summām. Jau pēdējos pāris gados lieka, ka tērējamies par daudz. Bet man pati LVG spēle nepatīk, neliekas skatāma. Un arī rezultātu tā nedod vēlamo.

     [+] [-]

, 2015-11-04 00:19, pirms 9 gadiem
Izskatās, ka angļu klubi ir atguvušies!

     [+] [-]

, 2015-11-04 00:22, pirms 9 gadiem
cultivate rakstīja: rekur es ar savu lūzera mentalitāti vnk tāpat aiz "neko darīt" atsaucoties uz Arrows MMA turnīru, nesagatavots un mūžā netrenējies cīņās un bez sparinga ieeju ringā: https://www.youtube.com/watch?v=5CO...
.. lūzeru mentalitāte.. slikts, slikts psihologs Tu esi..
Tu taču esi smieklīgs Bet tā turpini - vismaz uzlabo citiem garīgo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-04 00:29, pirms 9 gadiem
yuka rakstīja: Beidz- kurš Gāla spēlētājs tev nepatīk? Es nevaru nosaukt nevienu..
Un United nekad nav bijusi komanda, kas sapērk gatavas superzvaigznes, mēģina izcīnīt titulus un pēc 3 gadiem atkal nomaina sastāvu.
Es piemēram gandrīz vai mīlu šābrīža sastāvu- nemīlu gan pozīciju izkārtojumu un īso aizsargu solu- tas arī viss.
Pie šāda spēles stila tur neviens par super zvaigzni var nekļūt nekad.

     [+] [-]

, 2015-11-04 00:30, pirms 9 gadiem
keksss rakstīja: Nu atkal nepārliecināja. Momenti dafiga, bet iesist nevar.
Labi, ka paveicās pie CSKA iespējas un pēc tam pašiem izdevās iesist. Bet tik un tā 1:0 mājās pret CSKA nav rezultāts...
Cik tur LvG vainas, ja piem Rūnī vārtu priekšā kājas bumbā sapinās..

No vienas puses paveicās, otras puses - de Hea un aizsargi līdz galam nospēlēja.

Ciska pēc budžeta tomēr nav Maccabi vai BATE (un arī Barca ar BATE pamocījās nedaudz).

Yuka pareizi pateica, nav MU "mūžīgi gatavs" galacticos sastāvs un arī pašreizējais vēl joprojām ir pārejas stadijā. Aizsardzība un mids ir puslīdz sakārtoti, trūkstošais puzles gabaliņš = centra uzbrucējs (pozīcija, kurā pagaidām vēl nekustināms ir Rūnijs un Marsialam vēl jāpaaugas) un vēl kāds kreatīvs mids (jo di Marijas pāreja izrādījās neveiksmīga plus Depajam un Lingardam vēl arī jāpaaug, savukārt Jangs un Valensija vairs nav tie, kas bija un ar viņiem nu jau biežāk kā ar avārijas situācijas aizsargiem rēķinās)

  -1 [+] [-]

, 2015-11-04 00:40, pirms 9 gadiem
Nepiekritīšu, ka vajag centra uzbrucēju- mums jau ir fcn nākamais Anrī, kurš jau šobrīd gatavs spēlēt tā. JA VIEN VIŅU TUR LIEK!!!

Jau apnicis kladzināt, bet Rūniju IR jāpakustina- uz beņķa pusi.... kaut uz pāris spēlēm pamēģināt Mata-Erera-Jangs/Memfiss un Marsialu smailē.
Manuprāt tas strādātu vnk perfekti.
Un ja ne, tad Mata kā desmitais būtu vēl labāks, tā ka Lingards-Mata-Jangs/Memfiss+Marsials CF varbūt būtu pat vēl labāks virknējums.
Bet Rūnijs ar saviem mūžīgajiem pasiem atpakaļ ir vnk sliktākais uzbrukuma spēlētājs ever. Kapteinis, komandas spēlētājs- OK, bet vajag tomēr ik pa laikam arī uzņemties uzbrukuma noslēgumu uz sevi.

     [+] [-]

, 2015-11-04 00:54, pirms 9 gadiem
yuka rakstīja: Nepiekritīšu, ka vajag centra uzbrucēju- mums jau ir fcn nākamais Anrī, kurš jau šobrīd gatavs spēlēt tā. JA VIEN VIŅU TUR LIEK!!!

Jau apnicis kladzināt, bet Rūniju IR jāpakustina- uz beņķa pusi.... kaut uz pāris spēlēm pamēģināt Mata-Erera-Jangs/Memfiss un Marsialu smailē.
Manuprāt tas strādātu vnk perfekti.
Un ja ne, tad Mata kā desmitais būtu vēl labāks, tā ka Lingards-Mata-Jangs/Memfiss+Marsials CF varbūt būtu pat vēl labāks virknējums.
Bet Rūnijs ar saviem mūžīgajiem pasiem atpakaļ ir vnk sliktākais uzbrukuma spēlētājs ever. Kapteinis, komandas spēlētājs- OK, bet vajag tomēr ik pa laikam arī uzņemties uzbrukuma noslēgumu uz sevi.
Piekrītu domai par pamata virknējumu...
bet atliek Marsiālam no šī teorētiskā virknējuma izkrist, un tas nozīmē atgriezties pie shēmas ar Rūniju smailē

Ja SAF savā laikā varēja priekšējā līnijā rotēt Rūniju, Tevesu, Ronaldu un Berbatovu, tad kas neļauj ko līdzīgu pasākt arī tagad

It's a squad game, un smailei ar Rūniju un Marsiālu sezonas garumā var nepietikt, ir sevišķi ņemot vērā Rūnija formas kritumu un eventuālo regresu
1 2 57 komentāri