Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops: "Patīkami, ka līgā, kurā spēlē " City", arī citas komandas var kļūt par čempionēm"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops: "Patīkami, ka līgā, kurā spēlē " City", arī citas komandas var kļūt par čempionēm"
Jirgens Klops, apskaujot Pepu Gvardiolu. Foto: AP/Scanpix

"Liverpool" pirmā spēle Anglijas Premjerlīgas čempiones godā beidzās ar sakāvi – 0:4 izbraukumā pret otrajā vietā esošo "Manchester City". Jirgens Klops pauda, ka komandas attieksmi nevar vainot zaudējumā, bet Peps Gvardiola pieminēja sāncenšu svinēšanu.

"Centāmies riskēt. Tas ir nepieciešams, jo "Liverpool" ir labākā presinga komanda, pret kuru jebkad esmu spēlējis. Tas, ko viņi paveic, ir neticami. Viņiem bija drosme spēlēt, bet mums tas pavēra zonas – Kevinam [de Breinem], Rahīmam [Stērlingam], Filam [Fodenam]. Mums bija iespēja sodīt viņus, un to arī izdarījām," pēc panākuma pauda Peps Gvardiola. ""Liverpool" pēdējās nedēļas laikā izdzērusi daudz alus, bet šeit ieradās bez alus asinīs un gribēja sacensties ar mums."

"Šim zaudējumam nav nekāda sakara ar pagājušo nedēļu. Šis zaudējums sāp tāpat, kā sāp citi zaudējumi. Gribēju redzēt komandu, kas ir gatava cīnīties pret "City" – pretinieku, kas grib sevi pierādīt pret čempioniem. Arī mums pie 0:0 bija iespējas, taču tās neizmantojām. Savukārt "City" savas iespējas izmantoja," teica Jirgens Klops. Viņa vadītā komanda tik smagu zaudējumu nebija piedzīvojusi kopš 2017. gada septembra, kad pēc Sadio Manē noraidījuma ar 0:5 tika ciesta sagrāve tieši pret "Manchester City".

""City" ir neticama komanda. Tā sezonas laikā neaizvadīja nevienu sliktu spēli. Pat tad, kad tā zaudēja, komanda nespēlēja slikti. Šis bija atgādinājums, cik laba komanda ir "City". Man tāds atgādinājums nebija vajadzīgs – to esmu zinājis vienmēr. Ir patīkami, ka līgā, kurā spēlē "Manchester City", arī citas komandas var kļūt par čempionēm. Ja kāds pirms spēles domāja, ka atšķirība komandu kvalitātē tiešām ir 20 vai 23 punkti, kā to rāda turnīra tabula, tad es nevaru palīdzēt šiem cilvēkiem," teica Klops.

"Laukumā redzēju komandu, kas ir gatava, un esmu apmierināts ar attieksmi. Protams, ja zaudē ar 0:4, tad tavās rokās nav pārāk daudz argumentu, bet tāda ir situācija. Tā ir patiesība. Nevis mēs neparādījām sniegumu, bet gan pretinieks iesita. Mums bija iespējas, un parasti tās spējam izmantot, taču šoreiz neizmantojām pilnīgi nevienu," skaidroja Klops. Kad rezultāts bija 0:0, "Liverpool" trāpīja pa vārtu stabu.

Izmantotie resursi:
https://www.liverpoolecho.co.uk/spo...