Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

UEFA ierosina izmeklēšanu par PSG lielajiem tēriņiem, parīzieši neizpratnē

Agris Suveizda

UEFA ierosina izmeklēšanu par PSG lielajiem tēriņiem, parīzieši neizpratnē
PSG prezidents Nasers Al Helaifi
Foto: SIPA/Scanpix

UEFA savā mājaslapā paziņoja, ka Klubu finanšu kontroles padomes Izmeklēšanas kamera ir uzsākusi formālu izmeklēšanu ierastās kluba procesu novērošanas ietvaros, kas notiek saskaņā ar "Financial Fair Play" noteikumiem.

"Izmeklēšana saistībā ar kluba nesenajām transfēru aktivitātēm koncentrēsies uz PSG spēju izpildīt prasību par finanšu perioda beigšanu bez zaudējumiem," teikts UEFA mājaslapā. "Tuvākajos mēnešos UEFA Klubu finanšu kontroles padomes Izmeklēšanas kamera regulāri sanāks kopā, lai šās lietas ietvaros rūpīgi izskatītu visu dokumentāciju."

Pēc tam sekoja PSG atbildes paziņojums kluba mājaslapā: "Esam pārsteigti par šādu pieeju, jo esam konstanti informējuši UEFA "Financial Fair Play" instances par to, kādu finansiālo ietekmi atstās šajā vasarā veiktās spēlētāju operācijas. Lai gan mums tas nemaz nebija jādara. Klubs ir ļoti pārliecināts par spēju pilnībā iekļauties "Financial Fair Play" noteikumos 2017./2018. fiskālajā gadā.

Šajā vasarā jau esam pārdevuši virkni spēlētāju, kas ļāva kluba [finansiālos] rezultātus šajā sezonā uzlabot par vairāk nekā 104 miljoniem eiro. Klubs arī atgādina, ka tā rīcībā ir vairāki augstu vērtēti spēlētāji, kuru pārdošana, ja nepieciešama, nākamo divu pāreju periodu laikā ļautu iegūt vērā ņemamus finanšu līdzekļus."

Atgādinām, ka PSG šovasar par vairāk nekā divām reizēm laboja futbola transfēru rekordu, par 222 miljoniem eiro izpērkot "Barcelona" zvaigzni Neimāru. Pāreju perioda pēdējā dienā parīziešu rindas papildināja arī Kilians Mbapē, kura izpirkuma iespēja pēc īres beigām būs 180 miljoni eiro.

Izmantotie resursi:
Financial Fair Play investigation opened into...
https://en.psg.fr/pro/article/club-...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-09-02 13:14, pirms 7 gadiem
Kas vispār vairs ir FFP, haha. PSG uzlika mīksto un bez spriedzes izmeta 400 miljonus.

     [+] [-]

, 2017-09-02 19:11, pirms 7 gadiem
Jigsaw rakstīja: Kas vispār vairs ir FFP, haha. PSG uzlika mīksto un bez spriedzes izmeta 400 miljonus.
FFP pa lielam tika radīts nevis tādām komandām, ka Čelsija, PSG, MCity, kurām ir milzu naudas pieejamas, bet gan dēļ tādām komandām, kā Parma, Rangers, utt., kuri tērēja naudu uz kredīta, cerot parādus pēc tam atmaksāt no veiksmīgiem startiem eirokausos.