Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Ošs veido rezultātu "Spartaka" un "Jelgavas" neizšķirtā

2. jūnijā Slokas stadionā Jūrmalā norisinājās "Synottip" futbola Virslīgas 11. kārtas spēle starp Jūrmalas FK "Spartaks" un FK "Jelgava". Šajā mačā abas komandas cīnījās līdzvērtīgi, abas komandas veidoja momentus, un laukumā brīžiem notika diezgan emocionāla un asumiem bagāta cīņa. Šoreiz spēles rezultātu faktiski izveidoja viens spēlētājs - "Jelgavas" aizsargs Mārcis Ošs, kas vispirms otrā puslaika vidū izmantoja apjukumu mājinieku aizsardzībā pēc stūra sitiena un trieca bumbu tukšā vārtu stūrī, savukārt divdesmit minūtes vēlāk kļūdījās aizsardzībā un uzdāvināja izgājienu pret vārtsargu Jevgēņijam Kozlovam, kas savu iespēju izmantoja. Līdz ar to, gala rezultāts ir neizšķirts 1:1 (0:0; 1:1).
Vērtējums: +1

  +1 [+] [-]

, 2017-06-04 02:46, pirms 7 gadiem
Skatāms mačs. Kas par Kļuškina piespēli - konfekti - spēles beigās, pēcāk pēc sitiena glābjot Ņerugalam. J. Kozlovs kārtējo reizi apliecina savas ātruma kvalitātes, kamēr V. Kozlovam iespēju netrūkst, bet neizdodas tās realizēt.