Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Marselo Bjelsa nākamsezon vadīs Marseļas "Olympique"

Agris Suveizda

Oficiāli: Marselo Bjelsa nākamsezon vadīs Marseļas "Olympique"
Marselo Bjelsa
Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola klubs Marseļas "Olympique" savā mājaslapā paziņoja, ka klubs ir panācis vienošanos par līguma parakstīšanu ar čīliešu treneri Marselo Bjelsu.

"Ar Marselo Bjelsu ir panākta vienošanās par divu gadu līguma parakstīšanu un kļūšanu par Marseļas "Olympique" galveno treneri. Abas puses vienojās, ka līgums formāli tiks parakstīts nākamajā ierašanās reizē Marseļā pēc sezonas beigām," rakstīts kluba paziņojumā.

Jau ziņojām, ka Marseļas "Olympique" viceprezidents Vensāns Labruns jau iepriekš bija apstiprinājis, ka ir panākta mutiska vienošanās ar treneri, tomēr Bjelsas oficiālā nozīmēšana amatā tika atlikta vairākas reizes. Iepriekšējais galvenais treneris Elijs Bops tika atbrīvots no amata pagājušā gada decembrī, un kopš tā laika pagaidu galvenā trenera pienākumus pilda sporta direktors Žozē Anigo. Kopš Bopa atlaišanas ir apritējušas tieši 147 dienas jeb 21 nedēļa.

Pēc treneru maiņas "Olympique" atradās ceturtajā vietā, par deviņiem punktiem atpaliekot no Čempionu līgas zonas, taču tagad marseļieši ir sestie un trīs kārtas līdz sezonas beigām atpaliek par 14 punktiem. Bopa vadībā "Olympique" 17 spēlēs izcīnīja 27 punktus, savukārt Anigo 18 spēlēs izdevies izcīnīt tikai 26 punktus. Marselo Bjelsa savulaik ir vadījis Argentīnas un Čīles izlases, bet viņa pēdējā pieturvieta bija Bilbao "Athletic", ar kuru pēc iepriekšējās sezonas beidzās līgums.

Nākamajā sezonā Marseļas "Olympique", visticamāk, nepiedalīsies Eirokausos un vasarā komandu acīmredzot pametīs virkne līderu. Prom vajadzētu doties pamatvārtsargam Stevam Mandandā un pussargam Matjē Valbuenā, bet aizsarga Nikolā Nkulū un uzbrucēja Andrē Pjēra Žiņaka palikšana ir zem lielas jautājuma zīmes. Par spīti iepriekšējām baumām, Andrē Ajū šorīt paziņoja, ka vēlas palikt Marseļā.

Izmantotie resursi:
COMMUNIQUE - OM.net

  -1 [+] [-]

, 2014-05-02 22:46, pirms 10 gadiem
Tito fonā.Tiešām nevarēja citu bildi atrast?

     [+] [-]

, 2014-05-03 17:54, pirms 10 gadiem
gezis rakstīja: Tito fonā.Tiešām nevarēja citu bildi atrast?
Pārdzīvosi.