Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Emerijs: "Remzijs traumas dēļ savu pēdējo spēli "Arsenal" sastāvā jau aizvadījis"

Rolands Eliņš

Emerijs: "Remzijs traumas dēļ savu pēdējo spēli "Arsenal" sastāvā jau aizvadījis"
Ārons Remzijs. Foto: PA Images Contributor/Press Association Images/Scanpix

Londonas futbola kluba „Arsenal” galvenais treneris Unajs Emerijs pirms Eiropas līgas pusfināla mača pret „Valencia” medijiem apliecināja, ka ilggadējais komandas futbolists Ārons Remzijs traumas dēļ vairs „Arsenal” sastāvā nespēlēs. 30. jūnijā Remzijs pievienosies Turīnas „Juventus”.

28 gadus vecais Velsas pussargs Ārons Remzijs „Arsenal” sistēmai pievienojās 2008. gadā, pavadīja klubā vairāk nekā desmit gadu, taču šovasar kā brīvais aģents pārcelsies uz Itālijas A Sēriju, pievienojoties tās čempionei Turīnas „Juventus”. „Arsenal” vēl palikušas dažas spēles šajā sezonā, taču Remzijam sava pēdējā spēle Londonas kluba krāsās jau aizvadīta – Eiropas līgas ceturtdaļfinālā pret „Napoli” viņš guva kājas traumu, kuras dēļ šosezon vairs spēlēt nevarēs.

„Ļoti žēl, ka tā, bet šosezon vairs nevarēsim izmantot viņu sastāvā,” medijiem izteicās Unajs Emerijs. „Mums ir spēlētāji, ar kuriem viņu aizvietot, taču Ārons bija uzņēmis ļoti labu sportisko formu. Man bija ļoti patīkami strādāt ar viņu, viņa sirds ir „Arsenal” kluba krāsās. Sezonas izskaņā viņš varbūt nebūs laukumā, bet tāpat būs kopā ar mums.”

Remzijs šobrīd ir spēlētājs, kurš „Arsenal” sastāvā pavadījis ilgāko laiku. Viņš palīdzējis klubam izcīnīt trīs FA kausus, turklāt 2014. un 2017. gadā viņš guva izšķirošos vārtus. Par Remzija pievienošanos „Juventus” tika ziņots jau februārī, viņam ar Turīnas klubu ir noslēgts četru gadu līgums.

„Arsenal” šobrīd pārdzīvo sarežģītu posmu un Premjerlīgā zaudējusi trīs spēlēs pēc kārtas, kas liek atrasties tikai piektajā vietā, ārpus ČL zonas. „Arsenal” gan vēl ir aktīva Eiropas līgas dalībniece un rītdien sāks savu pusfinālu pret „Valencia”.

Izmantotie resursi:
Ramsey has played last Arsenal match due to...

     [+] [-]

, 2019-05-01 19:00, pirms 5 gadiem
Pat virsraksti jau ir ar kļūdām. Kauns autoram.