Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Lēverkūzenes "Bayer" pēc piecu zaudējumu sērijas atlaiž treneri Dutu

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Lēverkūzenes "Bayer" pēc piecu zaudējumu sērijas atlaiž treneri Dutu
Robins Duts
Foto: AFP/Scanpix

Pēc ieilgušas zaudējumu sērijas Vācijas Bundeslīgas kluba Lēverkūzenes "Bayer" vadība atlaidusi līdzšinējo galveno treneri Robinu Dutu. "Bayer" zaudējusi jau piecus pēdējos mačus pēc kārtas, ieskaitot pazemojošo 1:7 Čempionu līgas astotdaļfinālā pret "Barcelona". Vakardienas mačs pret "Freiburg" (0:2) kļuva par Duta pēdējo kā Lēverkūzenes trenerim.

Vēl 3. martā "Bayer" savā laukumā ar 2:0 pieveica Minhenes "Bayern", tomēr pēc šī panākuma tika piedzīvoti pieci zaudējumi pēc kārtas, tostarp Čempionu līgā saņemot pamatīgu pērienu no "Barcelona" un piecus vārtus guvušā Lionela Mesi – 1:7. Vakardienas Bundeslīgas mačā "Bayer" ar 0:2 piekāpās Freiburgai. Šīs zaudējums klubu atsviedis uz nestabilu sesto pozīciju (5.-8. vietai ir vienāds punktu skaits), 11 punktus no Čempionu līgas zonas. Jāpiebilst, ka pagājušajā sezonā "Bayer" kļuva par Bundeslīgas vicečempioni.

Šodien kluba vadība lēmusi par galvenā trenera Robina Duta atlaišanu. "Mums bija jārīkojas, lai varētu ar svaigiem spēkiem atsākt cīņu par Eirokausiem," izteicies kluba pārstāvis Volfgangs Holzheusers. Jau iepriekš bija izskanējusi informācija, ka Duts tikšot atlaists pēc šīs sezonas beigām. Tāpat tika baumots par viņa saspīlētajām attiecībām ar pussargiem Mihaelu Ballaku un Simonu Rolfesu.

Duts pie "Bayer" stūres stājās pēc pagājušās sezonas beigām, aizvietojot Jupu Heinkesu, kurš atgriezās "Bayern". Sezonu Lēverkūzene pabeigs ar vēl neseno komandas spēlētāju Sami Hīpiju (karjeru beigušais somu futbolists ieguvis trenera licenci) un U-19 komandas treneri Sašu Levandovski kā galvenā trenera vietas izpildītājiem.

Izmantotie resursi:
Yahoo! Eurosport - Sport News | Sports Scores |...
Goal.com

  -2 [+] [-]

, 2012-04-01 14:22, pirms 12 gadiem
Jau barselonä viss bija skaidrs

     [+] [-]

, 2012-04-01 14:47, pirms 12 gadiem
Barselona ok, bet pārējās?