Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Kanalesam trešo reizi karjerā ceļgala krustenisko saišu plīsums

Agris Suveizda

Kanalesam trešo reizi karjerā ceļgala krustenisko saišu plīsums
Serhio Kanaless
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola klubs Sansebastjanas "Real Sociedad" savā mājaslapā paziņoja, ka medicīniskās pārbaudes apstiprināja sākotnējās bažas – Serhio Kanaless iedzīvojies krustenisko saišu plīsumā.

Pirms divām dienām "Real Sociedad" izbraukumā ar 1:3 atzina Madrides "Real" pārākumu un pirmā puslaika pašā izskaņā veica jau otro piespiedu maiņu. Kādā no epizodēm uzbrukumā ceļgalu savainoja 24 gadus vecais Kanaless.

Vakar no rīta viņam tika veiktas medicīniskās pārbaudes, kurās tika konstatēts kreisās kājas ceļgala priekšējo krustenisko saišu plīsums. Kanalesam būs nepieciešama operācija, un šī sezona viņam, saprotams, jau ir noslēgusies. Potīti savainojušajam uzbrucējam Imanolam Ahirrečem tika konstatēts otrās pakāpes sastiepums.

Kanalesam šī nebūt nav pirmā nopietnā trauma karjerā. 2011./2012.g. sezonas laikā neilgi pēc pārejas uz "Valencia" viņš pat divreiz saplēsa ceļgala krusteniskās saites, tiesa, toreiz savainots tika labais ceļgals.

Savulaik par talantīgu uzskatītais Kanaless karjeru sāka Santanderas "Racing", 19 gadu vecumā viņu par 4,5 miljoniem eiro nopirka Spānijas superklubs Madrides "Real", bet 2011. gada augustā Kanaless uz divām sezonām tika izīrēts "Valencia". Jau nākamajā vasarā "Valencia" viņu izpirka par 7,5 miljoniem eiro, taču 2014. gada janvārī pēc treneru maiņas uzbrūkošais pussargs par 3,5 miljoniem tika pārdots "Real Sociedad". Šosezon Spānijas čempionātā Kanaless aizvadīja 16 spēles, no kurām 11 sāka pamatsastāvā.

Izmantotie resursi:
Parte médico: Canales y Agirretxe
- Real...

  +3 [+] [-]

, 2016-01-01 20:51, pirms 8 gadiem
Pietiek, ja 3 reizi, tad viss. Jāpaliek par treneri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-01 21:14, pirms 8 gadiem
Domāju, ka nebeigs karjeru, taču tik labs viņš vairs nebūs

  +1 [+] [-]

, 2016-01-02 12:02, pirms 8 gadiem
Jā, bija Real un bija perspektīvs spēlētājs, bet traumas...