Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

Šorttrekists Puķītis pasaules čempionātu noslēdz otrajā desmitā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Šorttrekists Puķītis pasaules čempionātu noslēdz otrajā desmitā
Roberto Puķītis (otrais no kreisās)
Foto: TASS/Scanpix

11.-13.martā Dienvidkorejas galvaspilsētā Seulā notika pasaules čempionāts šorttrekā, kur Latviju pārstāvēja divi ventspilnieki - valsts labākais šorttrekists, Soču olimpisko spēļu dalībnieks Roberto Puķītis, kā arī Venstspils augstas klases sportistu sagatavošanas centra sportists Roberts Zvejnieks. Distanču summā pirmais ieguva 17. vietu, bet otrais ierindojās 36. pozīcijā.

Mūsējo rezultāti distancēs. Roberto Puķītim 500 metros 15.vieta, 1000m metros 21.vieta, 1500m 21.vieta. Robertam Zvejniekam 500 metros 31.vieta, 1000 metros 43.vieta, 1500 metros 31.vieta.

Kopumā uz starta stājās 51 dalībnieks un kopvērtējumā, trīs distanču summā, Roberto Puķītis ieguva 17.vietu, bet Robertam Zvejniekam 36. vieta.

Līdz ar šiem startiem Puķītim sezona noslēgusies, bet Roberts Zvejnieks kopā ar citiem Ventspils augstas klases sportistu sagatavošanas centra sportistiem Kārli Krūzbergu, Robertu Krūzbergu, Tomasu Bakevicu, kā arī Evitas Krievānes slidošanas skolas pārstāvi Reini Bērziņu, no 18. līdz 20.martam, Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā piedalīsies Eiropas kausa finālsacensības šorttrekā, kuras ir lielākās jauniešu un junioru sacensības šorttrekā Eiropā, un tajās sacentīsies 10 labākie jaunieši un juniori katrā vecuma grupā no Austrumeiropas un Rietumeiropas.

Izmantotie resursi:
ventspils.lv