Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Kanādai dubultuzvara sieviešu bobslejā

Jānis Pārums

Kanādai dubultuzvara sieviešu bobslejā
Hītera Moisī un Kailija Hamprīsa
Foto: AP/Scanpix
03:00
Vankūvera 2010, OS-Bobslejs (Sievietes), 3. un 4.brauciens
Humphries/Moyse
1.25
Pac/Meyers
3.60
Martini/Logsch
9.00

Vankūveras olimpisko spēļu sieviešu bobsleja sacensībās gan zeltu, gan sudrabu izcīnīja Kanādas ekipāžas, attiecīgi, Kailija Hamprīsa/Hītera Moisī un Helēna Apertone un Šellija Anna Brauna.

Kanādas pirmā ekipāža uzvaru praktiski nodrošināja jau pirmajā braucienā, kuru veica pārliecinoši ātrāk par pārējām, par 0.57 sekundēm apsteidzot ASV otro ekipāžu Erinu Paku un Elenu Meijersu. Par nepilnu sekundi no pirmā brauciena uzvarētājām atpalika Apertone un Brauna.

Tieši viņas uzrādīja labāko laiku otrajā braucienā, kas ļāva summā izcīnīt otro vietu, Kanādas pirmajai ekipāžai zaudējot gan krietni daudz – 0.85 sekundes. Bronzu izcīnīja jau pieminētais ASV duets.

Vācijas ekipāža Ketlīna Martini un Remija Logša, kas šogad uzvarēja piecos no astoņiem Pasaules kausa posmiem un pirms pēdējā brauciena bija ceturtās, tika diskvalificētas, savukārt Lielbritānijas pirmā ekipāža trešajā braucienā krita un no starta ceturtajā atteicās. Pasaules kausa ieguvējas, vācietes Kiriasis un Senkela, ieņēma vien ceturto vietu. Sacensības noslēdza 18 ekipāžas.

Vankūveras olimpiāde. Bobslejs, sievietes

VietaEkipāžaValstsLaiks
1.Humphries/MoyseKanāda 13:32.28
2.Upperton/BrownKanāda 2+0.85
3.Pac/MeyersASV 2+1.12
4.Kiriasis/SenkelVācija 1+1.53
5.Schaaf/AzevedoASV 3+1.77
6.Rohboch/RzepkaASV 1+1.78

Izmantotie resursi:
vancouver2010.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja