Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Rode: "Trasi pilnā garumā šodien braucu pirmoreiz"

Rode: "Trasi pilnā garumā šodien braucu pirmoreiz"
Roberts Rode
20:30
Vankūvera 2010, OS-Kalnu slēpošana, Vīrieši, nobrauciens
Didier Cuche
4.50
5.25
Michael Walchhofer
7.50
9.00
Manuel Osborne
8.00
8.50
Bode Miller
11.00
7.00
Carlo Janka
16.00
7.50

Jau ziņots, ka šodien Vistlerā beidzot notika pagājušonedēļ sniegputeņa dēļ atceltās kalnu slēpotāju sacensības nobraucienā. 58. vietu starp 64 startējušajiem izcīnīja Roberts Rode, kurš sacensību trasi šodien, kā izrādās, pilnībā izbrauca pirmo reizi.

Pēc finiša Roberts, saprotams, nebija sajūsmā par sasniegto rezultātu, taču atzina, ka esošajos apstākļos nekādiem varoņdarbiem nav bijis gatavs. "Tā kā biju iecerējis, man, protams, nobraukt nesanāca, un viens no galvenajiem iemesliem - no plānotajiem pieciem treniņbraucieniem mums beigās ļāva nobraukt trases pirmo trešdaļu vienreiz pirmajā dienā, un atlikušas divas trešdaļas - vienreiz otrajā dienā. Pilnu trasi pirms šodienas tā arī nebiju braucis. Vēl viena lieta - trasē, kurā man ļāva trenēties, sniegs bija krietni mīkstāks, nekā šodien sacensībās - šeit trase bija cieta un ledaina."

No 64 startējušajiem sportistiem finišu sasniedza 59, starp kuriem Rode apsteidza tikai tadžiku Andreju Driginu. "Pirms mačiem biju noskatījis, ka apbraukšu bulgāru un rumāni, taču viņi abi, diemžēl, nokrita un izstājās... Domāju, ka rīt kombinācijā šo trasi spēšu nobraukt jau labāk, tiesa - redzēs, kā ies slalomā, ko šogad vēl neesmu braucis ne reizi."

  +3 [+] [-]

, 2010-02-16 07:56, pirms 14 gadiem
Malacis ka neesi braucis toties tagad izbraukāsies!!! Tāpēc jau ir OS!

  +8 [+] [-]

, 2010-02-16 08:49, pirms 14 gadiem
Pasakiet vēl ka nav tūrists. Slalomu šogad braukšu pirmo reizi?!! Idiotisms!

  +5 [+] [-]

, 2010-02-16 08:54, pirms 14 gadiem
......un kaada jeega no taaadiem.... parasti skataas uz stiprajiem kam var zaudeet, bet shis skataas uz vaajaajiem, kurus var vinneet! Pirmo reizi kaut ko taaadu redzu!

  +5 [+] [-]

, 2010-02-16 09:21, pirms 14 gadiem
Varat man mest ar akmeņiem, bet nekad nesapratīšu, kāpēc valstij, kurā nav kalnu, būtu jāsūta savs pārstāvis uz OS kalnu slēpošanā. Savam vaļaspriekam un par savu naudu var slēpot arī kūrortos, nav obligāti jābrauc uz olimpiādi, lai lielā laimē uzvarētu vienu tadžiku.
Bēdīgi!

     [+] [-]

, 2010-02-16 09:40, pirms 14 gadiem
murene rakstīja: Varat man mest ar akmeņiem, bet nekad nesapratīšu, kāpēc valstij, kurā nav kalnu, būtu jāsūta savs pārstāvis uz OS kalnu slēpošanā. Savam vaļaspriekam un par savu naudu var slēpot arī kūrortos, nav obligāti jābrauc uz olimpiādi, lai lielā laimē uzvarētu vienu tadžiku.
Bēdīgi!
vaitad kāds pa tavu naudu brauc? trenējas par saviem līdzekļiem un olimpiādē piedalās par SOK naudiņu...

un ja tu neesi pazīstams eksperts tad tev jāļauj komentēt publiskā telpā? komentē savas mētes gatavošanas prasmi savās mājās..

  -2 [+] [-]

, 2010-02-16 10:27, pirms 14 gadiem
Kurš var pastāstīt, kam šādi tūristi ir jāsūta uz OS? zaudēt 9 sekundes tā ir aiza. Pat Shumahers zaudē Raiham 7 sekundes!

  +1 [+] [-]

, 2010-02-16 10:37, pirms 14 gadiem
Pimkārt visi kas te saka ka Rode ir tūrists un priekš kam tāds vajadzīgs nu jā jūs esat labāki par viņu iekļustiet starp 300 labākajiem pasaulē nobrauciena disciplīnā un brauciet uz Sočiem nevins jums to neliedz. Jā nav kalnu kapēc tad nevar viņš piedalīties un cīnīties ar tiem pieredzējušajiem sportistiem ? Tāpat ar bobsleju mums ir bobsleja trase? Ir! Bet viņā ar bobu NEVAR trenēties !! Tad sanāk, pēc jūsu domām ka Miņins arī ir tūrists !

  +1 [+] [-]

, 2010-02-16 10:43, pirms 14 gadiem
[quote tikums]
vaitad kāds pa tavu naudu brauc? trenējas par saviem līdzekļiem un olimpiādē piedalās par SOK naudiņu...

To, ka viņi netrenējas par valsts naudu, zinu . Savā komentārā atļāvos izteikt savu viedokli par principu kā tādu. Mēs taču atļaujamies izteikt piezīmes par eksotisko valstu slēpotājiem. Šajā situācijā , vismaz profesionālā sporta līmenī, esam tāda pati eksotika.

     [+] [-]

, 2010-02-16 10:50, pirms 14 gadiem
Zhel ka jus neko nezinat , tikai gudri muti platat , es ka vina radinieks zinu visu. Bet jus izsakat aplamus pienemumus - duraki!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-16 11:19, pirms 14 gadiem
Rolandinjo88 rakstīja: Vins macijaas RSEBAA ar manu draudzeni, nu ko, tads biezaa dēlēns vien ir, kurš brauka apkart pa pasauli un brauc no kalniem un mes neko nevaram vinam parmest, jo to dara par saviem lidzekliem (sencha lidzekliem)... Ja man butu iespeja es ari gribetu piedalities OS un man butu po*** ko citi saka
tu doma ka viņam vnk iedeva naudu un viņš vienu gadu pirms olimjādes sāka trenēties ? viņš trenējas kopš bernības tapeat ka visi Latvijas labākie kalnu slēpotāji !

     [+] [-]

, 2010-02-16 11:49, pirms 14 gadiem
murene rakstīja: Varat man mest ar akmeņiem, bet nekad nesapratīšu, kāpēc valstij, kurā nav kalnu, būtu jāsūta savs pārstāvis uz OS kalnu slēpošanā. Savam vaļaspriekam un par savu naudu var slēpot arī kūrortos, nav obligāti jābrauc uz olimpiādi, lai lielā laimē uzvarētu vienu tadžiku.
Bēdīgi!

ja neko nezini tad labaak paklusee. kurs teicis ka vins ir trenejies latvijaa. vins parsvaraa dziivo un maacaas austrijaa. un tur ari treneejas. diemzeel arii es esmu sarugtinaata par tik sliktiem rezultatiesm..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-02-16 12:12, pirms 14 gadiem
Es lielu daļu no Jums nesaprotu. Patiešam nav skaidrs,ka katrs brauciens ir dažāds ? Sportists var nobraukt atbilstošu saviem spēkiem veiksmīgu braucienu un ierindoties labā vietā,bet sportists var ari kļūdīties un neparādīt visu uz ko ir spējīgs. Es runāju vispārēji par jeb kuru sporta veidu ne tikai kalnu slēpošanu.
-Rode pats atzina,ka nebija apmierināts ar savu rezultātu tas nozīmē,ka bija spējīgs nobraukt labāk. Nu nekas lai turpina trenēties,kvalificējās Sočiem un parāda uz ko ir spējīgs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-16 13:18, pirms 14 gadiem
sasperjods rakstīja: kā var piedalīties Alpu divcīņā, ja ne reizi nav slēpots slaloms?
turiet muti vismaz
Kā Jūs nesaprotat, ka tikai vairojat lpp grāmatā par Latvijas sportisitiem ceļotājiem OS
kadā vēl alpu divcīņa ?

  +2 [+] [-]

, 2010-02-16 15:44, pirms 14 gadiem
Lūdzu, nejauciet divas lietas - ja cilvēks grib braukt un startēt, nav problēmas! Par savu naudu, par tantes naudu, par kkādas komitejas naudu, BET ... ja runa iet par komercmačiem! Šeit pilsonis pārstāv VALSTI !!!! Viņš startē kā Latvijas pārstāvis, un es, teiksim, nevēlos, lai manas valsts pārstāvis startē disciplīnā, kurā var pārspēt tikai Džumšudu un Ravšanu. Kad Argentīnietis startē kamaniņbraukšanā, arī visiem nāk smiekli, un mēs pat nezinam viņa vārdu, bet smejam par Argentīnu.... Par to ir jāpadomā! Leišiem un igauņiem arī ir veikali, kuros var nopirkt slaloma slēpes, taču viņi nesmīdina cilvēkus, kas skatās olimpiādi...

     [+] [-]

, 2010-02-16 16:08, pirms 14 gadiem
Maped rakstīja: Pasakiet vēl ka nav tūrists. Slalomu šogad braukšu pirmo reizi?!! Idiotisms!
Idiots esi Tu, kas tikai prot ķērkt ka viss ir slikts, kurs pats noteikti neko labaku dzive nav redzejis.
Protams vieglak ir neko nedarit, sedet un suktities ka mums neka nav... ja neviens neko nedaris tad ari neka nebus.
Maini attiksmi čalīt, ceru ka tu esi jauns, citādi puse no dzīves pa reni palaista....

     [+] [-]

, 2010-02-17 10:43, pirms 14 gadiem
Atkal dzives paberni izsudz savas sapes sev raksturiga veida - meginot apriet kadu citu. Lielaka dalja no komenteetaajiem pat to nesasniegtu, neatkarigi no finansejuma avota un lieluma.
Lohi, labak dodaties pie darba

     [+] [-]

, 2010-02-17 14:54, pirms 14 gadiem
pirmamkartaam to kurs brauks vai nebrauks uz OS izlemj LOK .. taka par jusu devetajiem turistiem varat sudzeties LOk nevis parmest pasam sportistam... ko ta vinam neizmantot so iespeeju tikia tadel ka visn nav starp lideriem ?-tas butu mulkigi.. tad jau mes katra sporta veidaa redzetu tik 1-5 sportistus kuri arii bus tie lideri... otrkart sportists ar savu darbu un rezultatiem kas parada cik citigi vins stradaajis.. vien ir pelniijis braukt kautvai kaa turists uz OS... itseviski ja vel nem vera valsts finnasejumu sportam ka tadam.... treskart - vienmer bus kaads kas paliks pedejais . nekad nebus taa ka tikai vinees vai paliks sliktakaja gadijumaa pa vidu... ceturtkart -- ka agan lai sportists ieguust augstako meistariibu - ja vien nesatrtejot starp labakajiem un slipejot iemanas grutaa cinjaa....

     [+] [-]

, 2010-02-17 22:13, pirms 14 gadiem
Man ir kauns par to, ka atklāšanā nāk Latvija ar tik lielu delegāciju un beigās...vai nu pēdējā vieta vai arī kaut kur beigās,bet medaļas nevienas.Par to jau citas valstis par mums smejas.Un galvenais ka TV pārstāvji tā priecājas par mūsu lielo delegāciju,nezinātājs varētu domāt ka nupat medaļas birs kā pupas.

     [+] [-]

, 2010-02-18 17:51, pirms 14 gadiem
Kauns ir nevis par Robertu, bet par nīkulīgajiem komentētājiem, kas paši savā dzīvē neko nav pat centušies saniegt. Tā diemžēl ir latviešu daba.

     [+] [-]

, 2010-02-23 20:55, pirms 14 gadiem
Paklau, ja tam kadram pašam par sevi kauns nav, lai tak mauc...