Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Treneris: "Gasūna Korejas olimpiādē dejos uzvarētāju deju"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Lai arī līdz šim augstākais sasniegums Latvijas vadošajai kalnu slēpotājai Leldei Gasūnai ir 30. vieta Soču olimpisko spēļu slaloma disciplīnā. Nākošajās olimpiskajās spēlēs, kas notiks Dienvidkorejā, sportiste ir apņēmības pilna cīnīties par medaļām. "Nav cerība. Ir gribasspēks, jo zini, ka vari izdarīt!" Intervijā TV6 iknedēļas sporta apskatam "Overtime TV" Lelde un viņas māsa Evelīna Gasūna, kura arī ir kalnu slēpotāja, stāsta par vecāku piekoptajām motivācijas metodēm, par puišiem un sportiskās konkurences ietekmi māsu savstarpējās attiecībās.

Savukārt, šobrīd Latvijā neapšaubāmi labākais kārtslēcējs Mareks Ārents atklāj, kādēļ slinko treniņos un pa kura stāva logiem var ielēkt, izmantojot kārti. Tāpat šīs dienas raidījumā par Latvijas futbola izlases slepeno burvju nūjiņu, intrigu Latvijas hokejā, kā arī tiek veikts konkursa "Simpātiskākā sieviešu komanda Latvijā" pirmais kopsavilkums, mudinot pieteikumus sūtīt arvien jaunām komandām.

Tas un daudz kas cits jau šovakar 22:05 kanālā TV6 un TVPlay
#OvertimeTV
Vērtējums:

  +3 [+] [-]

, 2015-03-31 18:14, pirms 9 gadiem
smukas meičas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-04-01 03:19, pirms 9 gadiem
Uzvarasdeja būs un jau 2. OS dienā