Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Rudņeva HSV cīņu ar titulēto "Bayern"

VSB piedāvā Rudņeva HSV cīņu ar titulēto "Bayern"
Artjoms Rudņevs
Foto: AFP/Scanpix

Otrdien un trešdien "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" (VSB) piedāvā Vācijas kausa otrās kārtas spēles: "Chemnitzer" – Brēmenes "Werder", "St. Pauli" – Dortmundes "Borussia", "Hamburger" – Minhenes "Bayern" un "Magdeburg" – Leverkūzenes "Bayer". Gan otrdien, gan trešdien VSB pārraidīs arī Anglijas Līgas kausa ceturtās kārtas mačus: "Liverpool" – "Swansea City", "Shrewsbury" – "Chelsea" un "Manchester City" – "Newcastle United". Nenokavējiet Vācijas kausa un Anglijas Līgas kausa spēles ekskluzīvi kanālā VSB!

Trešdien Vācijas kausa spēlē Artjoma Rudņeva "Hamburger" savā laukumā tiksies ar Vācijas čempioniem un kausa īpašniekiem Minhenes "Bayern". Bavārijas klubs arī šobrīd ir Bundeslīgas tabulas pirmajā vietā, turklāt ar četru punktu pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem Menhengladbahas "Borussia". Rudņeva "Hamburger" ar vienu uzvaru astoņās spēlēs ir 16. vietā, un skaidrs, ka neapšaubāmi pāra favorīti ir Bavārijas klubs.

Anglijas līgas kausa ceturtās kārtas spēlē "Manchester City" tiksies ar "Newcastle United". "City" tikko Premjerlīgas mačā negaidīti ar 1:2 zaudēja "West Ham United", bet "Newcastle" pēc neveiksmīgas sezonas sākuma, ar 2:1 izbraukumā apspēlējot "Tottenham Hotspur", svinēja otro panākumu pēc kārtas, kas Ņūkāslas klubam ļāva izkļūt no bīstamās zonas.

VSB komentētājs Anatolijs Kreipāns par "Chemnitzer" - Brēmenes "Werder": "Šajā Vācijas kausa izcīņas spēlē varētu būt liela intriga, jo tiekas komanda, kas trešajā līgā pašreiz atrodas ceturtajā vietā (Hemnica), bet komandu, kas ir pēdējā pirmajā bundeslīgā un tikai viena no divām komandām (otra ir "Freiburg"), kas vēl nav guvusi nevienu uzvaru. Pirms 22 gadiem abas komandas tikās Hemnicas stadionā ceturtdaļfinālā, un toreiz daudziem par lielu pārsteigumu laukuma saimnieki uzvarēja papildlaikā ar 2:1. Tagad - cits laiks, citi spēlētāji, bet to spēli Hemnicas līdzjutēji ļoti labi atceras un alkst atkārtojuma...”

VSB komentētājs Ilvars Koscinkevičs par "Liverpool" - "Swansea City": "Šis būs abu komandu pirmais savstarpējais duelis šosezon, jo tās vēl nav paguvušas tikties Premjerlīgā, taču intrigas dzirksteli nevar nepiešķilt fakts, ka abas Anglijas čempionāta tabulā ar vienādu punktu skaitu atrodas tieši blakus. Ceturtās kārtas izloze bijusi labvēlīgāka Liverpool komandai, kas spēlēs mājās. Šis, protams, būs īpašs mačs mājinieku trenerim Brendanam Rodžersam un arī viņa palīgam Kolinam Paskū. Viņu abu iepriekšējā darba vieta bija "Swansea City"...”

VSB komentētājs Aivars Zahārovs par "St.Pauli" - Dortmundes "Borussia": "Vēl pirms dažām sezonām "St.Pauli" vienība no Hamburgas beidzot iekļuva Bundeslīgā, taču noturēties tur tā arī nespēja, un pēdējos gadus tīri labi izskatījās otrajā pēc spēka Vācijas līgā. Šosezon vairs tik labi neklājas un pēc pēdējā zaudējuma (graujošs 0:4 savā laukumā pret Karlsrūes SC) komanda jau noslīdējusi uz 16. vietu. Visai nesekmīgi Bundeslīgā startē arī vicečempioni Dortmundes "Borussia", kas ieņem vien 15. vietu (četri zaudējumi pēc kārtas un pieci pēdējās sešās spēlēs). Abām komandām kā gaiss nepieciešama kāda uzvara, kas uzlabos komandas mikroklimatu un dos ticību saviem spēkiem. Tā, ka gaidāma nopietna cīkstēšanās un nav teikts, ka uzvarēs dortmundieši!”

VSB komentētājs Anatolijs Kreipāns par "Hamburger" – Minhenes "Bayern": "Mūs, protams, visvairāk interesē, vai laukumā izies Artjoms Rudņevs, kaut gan Hamburgas komandas vadībai svarīgākas, protams, ir citas problēmas - klubs slikti sāka Bundeslīgas čempionātu (tikai viena uzvara deviņās spēlēs un 16. vieta turnīra tabulā), bet pretī nāk līderis (21 punkts), kurš turklāt šosezon ļoti sekmīgi spēlē arī UEFA Čempionu līgā (viena no trim komandām, kas pirmajā riņķī nav zaudējusi ne punkta). Pagājušajā sezonā abas komandas tikās Hamburgā 1/4 finālā, un toreiz minhenieši sagrāva mājiniekus ar 5:0. Arī tagad neapstrīdams favorīts ir "Bayern"!”

VSB komentētājs Jānis Vuguls par "Manchester City" - "Newcastle": “Diezgan droši varam prognozēt, ka Manuels Pelegrīni šajā spēle pietaupīs savas komandas līderus, jo "Manchester City" spēļu grafiks ir ļoti blīvs un cīņas Premjerlīgā un Čempionu Līgā vienlaicīgi paņem ļoti daudz emociju un enerģijas. Tikmēr "Newcastle" ir izcīnījuši 2 uzvaras Premjerlīgā pēc kārtas. Tas ir ļāvis komandai pamest izkrišanas zonu un iegūt trūkstošo pārliecību pār saviem spēkiem. Līdz ar to čempionus trešdienas vakarā sagaida sarežģīts mačs.”

Vācijas kausa un Anglijas Līgas kausa spēles kanālā VSB:
• Otrdien, 28.oktobrī 19:55 "Chemnitzer" – Brēmenes "Werder"
• Otrdien, 28.oktobrī 21:55 "Liverpool" – "Swansea City"
• Trešdien, 29.oktobrī 0:00 "Shrewsbury" – "Chelsea"
• Trešdien, 29.oktobrī 1:50 "St. Pauli" – Dortmundes "Borussia"
• Trešdien, 29.oktobrī 21:25 "Hamburger" – Minhenes "Bayern"
• Trešdien, 29.oktobrī 23:30 "Manchester City" – "Newcastle United"
• Ceturtdien, 30.oktobrī 1:20 "Magdeburg" – Leverkūzenes "Bayer"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
”Viasat” sabiedrisko attiecību vadītāja

  -1 [+] [-]

, 2014-10-29 09:47, pirms 10 gadiem
Žēl, ka Rudņevs nespēlēs.