Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā UEFA Čempionu līgas piektās kārtas spēles

Krišs Upenieks

VSB piedāvā UEFA Čempionu līgas piektās kārtas spēles
Roberts Levandovskis
Foto: AP/Scanpix

Šonedēļ Viasat Sport Baltic piedāvā UEFA Čempionu līgas ceturtās kārtas spēles: Sanktpēterburgas Zenit – Valencia, Minhenes Bayern – Olympiacos, Barcelona – Roma, Astana – Benfica, Maskavas CSKA – Wolfsburg, Turīnas Juventus – Manchester City un Manchester United – Eindhoven. Kopā Viasat Sport Baltic, Viasat Motor HD un Viasat Xtra kanāli pārraidīs 11 piektās kārtas spēles tiešraidē.

UEFA Čempionu līgā otrdien un trešdien tiks aizvadītas piektās, priekšpēdējās kārtas spēles. Vairākiem Kontinenta futbola grandiem jau šajā kārtā var izšķirties būt vai nebūt izslēgšanas spēlēs. Divos mačos Barselonā un Turīnā tiksies smagsvari – Barcelona pret Roma un Turīnas Juventus pret Manchester City.

Toms Prāmnieks, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Kazahstānas čempioniem nepieciešāmi punkti, lai cerētu uz vismaz trešo vietu grupā, kas nodrošinātu dalību Eiropas līgā. Lai gan Astana ieņem pēdējo vietu grupā, tomēr savā laukumā nav zaudējusi un ieprieksējās mājas spēlēs ir spēlējusi neizšķirti. Protams, lai pakāptos augstāk grupā ir vajadzīgs brīnums, un tieši uz tādu Astana var cerēt spēlējot savā laukumā. Skaidrs, ka Benfica punktus nevienam par brīvu nedod un to pierāda iepriekšējā abu komandu savstarpējā spēle, kurā ar 2:0 parāki bija portugāļi."

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Šis nav tas labākais brīdis, kad tikties ar Bayern... Komanda šobrīd ir lieliskā formā, un to spilgti apliecina arī 4. kārtas mačs, kurā Bayern savā laukumā sagrāva vienu no Anglijas spēcīgākajām komandām Arsenal ar 5:1. Šī spēle lielā mērā izšķirs grupas uzvarētāju. Ja būs neizšķirts, abas komandas garantēs dalību astotdaļfinalā, bet nav šaubu, ka Vācijas čempionei interesē tikai viens - kārtu pirms pamatturnīra beigām garantēt pirmo vietu grupā. Šī spēle izšķirs arī Arsenal futbolistu likteni, kam jāuzvar pašiem un jācer, ka to izdarīs arī Vācijas flagmanis!”

Anatolijs Kreipāns, Viasat Sport Baltic komentētājs: “CSKA komandai tā jau ir "būt vai nebūt" kategorijas spēle - proti, zaudējums savā laukumā Vilkiem praktiski atņems pēdējās izredzes tikt izslēgšanas spēļu posmā un - visticamāk - neļaus tikt arī Eiropas līgā sezonas turpinājumā. CSKA sniegumā pēdējās spēlēs ir vērojams kritums (nupat 0:2 zaudējums Krievijas Premjerlīgā Samāras Kriļja Sovetov), savukārt Volfsburgas komanda rāda teicamu sniegumu, par ko liecina 6:0 uzvara Bundeslīgas pēdējā mačā pār Brēmenes Werder. Volfsburgas komanda līdz šim tikai vienreiz zaudējusi klubiem no Krievijas (5 uzvaras un viens neizšķirts), taču Vilki šosezon Čempionu līgā vēl nav guvuši ne punkta viesos, kamēr CSKA šosezon Čempionu līgā savā laukumā nav zaudējis. Žēl, ka savainojuma dēļ CSKA sastāvā acīmredzot nebūs Aleksandra Cauņas.”

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Manchester City nedēļas nogalē saņēma negaidītu pliķi savā laukumā no Liverpool Premjerlīgas spēlē ar 1:4, kas būs komandu saniknojis ne pa jokam. Un atceroties, ka grupu turnīra 1. kārtā nepelnīti tika Juventus vienībai zaudēts, vēl viens arguments Anglijas vicečempionu superkaujinieciskam noskaņojuma. Nemaz nerunājot par to, ka uzvara Manchester City garantēs uzvaru grupā. Pēc katastrofālā sezonas sākuma Juventus sāk uzlabot sniegumu Itālijas čempionātā, taču spēles kvalitāte arvien nav iepriekšējās sezonas līmenī. Cita lieta, ka komanda arvien spēj panākt savu tā saucamajos lielajos mačos - uzvara Etihad stadionā, arī panākums pār Sevilla un nupat pār Milan pašmāju čempionātā tam ir apliecinājums. Galu galā Juventus uzvaras gadījumā panāks, ka pašu rokās pēdējā kārtā būs izšķirt, vai iegūs pirmo vietu grupā!”

UEFA Čempionu līgas spēles otrdien, 24.novembrī
• Viasat Sport Baltic plkst. 18:50 UEFA ČL. Sanktpēterburgas Zenit – Valencia
• Viasat Sport Baltic plkst. 21:35 UEFA ČL. Minhenes Bayern – Olympiacos
• Viasat Motor HD plkst. 21:30 UEFA ČL. Telavivas Maccabi - Chelsea
• Viasat Xtra 1 plkst. 21:40 UEFA ČL. Lyon - Gent
• Viasat Xtra 2 plkst. 21:40 UEFA ČL. Porto - Kijevas Dinamo

UEFA Čempionu līgas spēles trešdien, 25.novembrī
• Viasat Sport Baltic plkst. 16:50 UEFA ČL. Astana – Benfica
• Viasat Sport Baltic plkst. 18:55 UEFA ČL. Maskavas CSKA – Wolfsburg
• Viasat Motor HD plkst. 21:30 UEFA ČL. Madrides Atletico – Galatasaray
• Viasat Sport Baltic 21:35 UEFA ČL. Turīnas Juventus – Manchester City
• Viasat Xtra 1 plkst. 21:40 UEFA ČL. Menhengladbahas Borussia - Sevilla
• Viasat Xtra 2 plkst. 21:40 UEFA ČL. Doņeckas Shakhtar - Madrides Real

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja