Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Sotnieks: "Kaut kad kaut kas nav bijis kārtībā ar motivāciju?"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Gatavojoties Pasaules čempionātam hokejā, par spēlētāju motivācijas trūkumu bažīties nav pamata. Tā intervijā TV6 iknedēļas sporta apskatā "Overtime TV" apgalvo Latvijas izlases aizsargs Kristaps Sotnieks. "Kaut kad kaut kas nav bijis kārtībā ar motivāciju?", saka hokejists, paužot pārliecību, ka no dalības izlases rindās, spēlētājus varētu atturēt vienīgi traumas. Tāpat sarunā atklājas, ko par nākotni hokejistiem solījusi "Dinamo Rīga" vadība, un kuras ir Sotnieka mīļākas izbraukumu spēļu mājvietas.

Savukārt, ar beisbolu raidījuma skatītājus iepazīstina Saeimas deputāts un Latvijas izlases spēlētājs Jānis Upenieks, bet Guntis atgriezies studijā no bērna kopšanas atvļinājuma un turpina meklēt simpātiskāko sieviešu komandu Latvijā.

Tas un daudz kas cits jau šovakar 22:05 kanālā TV6 un TVPlay
#OvertimeTV
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2015-03-24 18:15, pirms 9 gadiem
Guntis atpakal. Beidzot var atsaakt skatities Overtime.

  -2 [+] [-]

, 2015-03-24 18:38, pirms 9 gadiem
Protams, ka ir motivācija. Dinamo zem jautājuma zīmes un atrast darbu Eiropas top līgās nebūs viegli nākot no KHL.

     [+] [-]

, 2015-03-24 18:58, pirms 9 gadiem
Paraleela_linija rakstīja: Protams, ka ir motivācija. Dinamo zem jautājuma zīmes un atrast darbu Eiropas top līgās nebūs viegli nākot no KHL.
Atkal kārtējais tirliņš, kas uzskata, ka 28 gadus veci spēlētāji, spēlējot PČ, pelna līgumus nākamajaj sezonai
Kapēc nākot no KHL darbu Eiropas Top līgās būtu grūtāk, nekā nākot no cita Eiropas līgas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-03-26 13:01, pirms 9 gadiem
Paraleela_linija rakstīja: Protams, ka ir motivācija. Dinamo zem jautājuma zīmes un atrast darbu Eiropas top līgās nebūs viegli nākot no KHL.
Cik daudz ir šitie primitīvie domātāji, kuri uzskata, ka PČ cilvēki spēlē , lai dabūtu līgumus uz nākošo sezonu. Tas varētu attiekties uz kādu pavisam jaunu, bet ja cilvēkam ir jau tā stabili pāri 20 , tad viņu raksturo kopējie karjeras stati un nevis viens konkrēts PČ.