Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Kanāls VSB piedāvā divas Anglijas Līgas kausa spēles

Andrejs Siliņš

Otrdien, 23.septembrī, un trešdien, 24.septembrī „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā divas Anglijas Futbola Līgas kausa spēles starp Liverpool – Middlesbrough un Tottenham Hotspur – Nottingham Forest.

Anglijas Futbola Līgas kausa 3.kārtas spēlēs šonedēļ divi Premjerlīgas klubi tiksies ar divām Championship komandām - Liverpool ar Middlesbrough un Tottenham Hotspur ar Nottingham Forest. Middlesbrough pagājušā sezonā Championship līgā palika 12.vietā, bet kluba vēsturē lielākais panākums ir 2004.gadā izcīnītais Līgas kauss, finālā ar 2:1 uzvarot Bolton Wanderers. Nottingham Forest pagājušo Championship sezonu pabeidza vienu pozīciju augstāk kā Middlesbrough – 11.vietā. 1977./78.gada sezonā Notingemas klubs izcīnīja Anglijas čempionu titulu.

2013./14.gada sezonā Anglijas Futbola Līgas kausu ieguva Manchester City, kas finālā Vemblija stadionā 84 697 skatītāju klātbūtnē ar 3:1 uzvarēja Sunderland. Anglijas Futbola Līgas kauss tiek izcīnīts kopš 1961.gada, kad par uzvarētājiem kļuva Aston Villa. Visvairāk, 8 reizes, kausu ieguvuši Liverpool futbolisti.

Oskars Morozovs: “Daudz lielākas izredzes uz pozitīvu iznākumu šajā spēlē Middlesbrough būtu tad, ja Liverpool šo sezonu būtu sākuši veiksmīgi, vai vismaz veiksmīgāk. Taču, ņemot vērā trīs zaudējumus piecās Premjerlīgas spēlēs, par kaut kādu motivācijas trūkumu šajā spēlē no Liverpool puses nevar būt runas. Brendans Rodžers ir apņēmības pilns tikt galā ar radušos situāciju, tomēr Middlesbrough pastāv cerības uz pozitīvu iznākumu, ja spēs turēt augstu spēles tempu, disciplinēti un precīzi spēlēs aizsardzībā un maksimāli izmantos savas iespējas. Pēdējo reizi Middlesbrough Liverpūlē uzvaru izcīnīja pirms 38 gadiem, taču šosezon Liverpool tas neko negarantē.”

Anglijas Futbola Līgas kausa spēles kanālā VSB:

• Otrdien, 23.septembrī 21:40 Liverpool – Middlesbrough
• Trešdien, 24.septembrī 21:40 Tottenham Hotspur – Nottingham Forest