Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB tiešraidēs - "Manchester United" pret "Chelsea" un citas Premjerlīgas spēles

Jānis Pārums

VSB tiešraidēs - "Manchester United" pret "Chelsea" un citas Premjerlīgas spēles
Toms Prāmnieks

Sestdien, svētdien un pirmdien „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā Anglijas Premjerlīgas 2.kārtas spēles – “Everton” pret “West Bromwich Albion”, “Aston Villa” pret “Liverpool”, “Cardiff City” pret “Manchester City” un “Manchester United” pret “Chelsea”.

Pagājušajā nedēļā Anglijas Premjerlīgas 1.kārtā uzvaras svinēja visi galvenie favorīti – “Manchester United” un “City” un Londonas “Chelsea”. Tomēr jau 2.kārtā kāds no favorītiem punktus zaudēs – pirmdienas vakarā “Manchester United” un “Chelsea” spēlēs savā starpā. Vēl pirms tam, sestdien un svētdien, “Everton” spēlēs ar “West Bromwich Albion”, “Aston Villa” ar “Liverpool”, un “Cardiff City” ar “Manchester City”.

Sestdienas vakarā mūs sagaida principiāls augstas klases futbols

VSB komentētājs Oskars Morozovs: “”Aston Villa”, kas paguvuši aizvadīt jau divas jaunās sezonas spēles, sākuši ir ļoti cerīgi, atklāšanas mačā pārspējot “Arsenal”, otrajā spēlē “parādot zobus” Žuzē Mouriņju vadītajam “Chelsea”. Komanda ir kvalitatīvi papildinājusi sastāvu, un ar savu uzbrukuma līderi Kristianu Benteku priekšgalā gatavi cīnīties par uzvaru ar katru pretinieku. Arī “Liverpool” krietni pastrādājuši spēlētāju tirgū, vienlaikus tiekot vaļā no “liekā balasta”. Sezonas pirmajā spēlē, lai arī tika izcīnīta minimāla uzvara pār “Stoke City”, tomēr komanda demonstrēja iespaidīgu uzbrukuma futbolu, kas sezonas sākumā ļauj pieskaitīt liverpūliešus pie šās sezonas Premjerlīgas spēcīgākajām komandām. Ja var ticēt abu komandu treneriem, sestdienas vakarā mūs sagaida principiāls augstas klases futbols!”

Premjerlīgas jaunpienācēji “Cardiff City” uzņems vienus no galvenajiem titula kandidātiem “Manchester City”
VSB komentētājs Toms Prāmnieks: “Šī gada Premjerlīgas jaunpienācēji “Cardiff City” komanda šajā nedēļas nogalē uzņems vienus no galvenajiem Premjerlīgas čempiona titula kandidātiem “Manchester City”. Abām komandām šī būs pirmā tikšanās reize pēdējo 19 gadu laikā. Abu komandu pēdējā savstarpējā spēlē 1994.gadā, kā uzvarētāji no laukuma nost devās Kārdifas futbolisti, uzvarot Mančestru ar 1:0. Kamēr Mančestra savas ambīcijas šīs sezonas kontekstā jau ir apliecinājusi, kad pirmajā spēlē ar 4:0 savā laukumā sagrāva Ņūkāslas United, tikmēr Kārdifai šīs sezonas primārais uzdevums ir noturēties Premjerlīgā. Pirmajā sezonas spēlē Kārdifa gan piedzīvoja zaudējumu pret “West Ham United” ar 0:2. Būs interesanti paskatīties, kā Kārdifa izskatīsies spēlē pret vienu no spēcīgākajām komandām Premjerlīgā.”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB:

• Sestdien, 24.augustā 16:55 Anglijas Premjerlīga. “Everton” – “West Bromwich Albion”
• Sestdien, 24.augustā 19:25 Anglijas Premjerlīga. Aston Villa – “Liverpool”
• Svētdien, 25.augustā 17:55 Anglijas Premjerlīga. “Cardiff City” – “Manchester City”
• Pirmdien, 26.augustā 21:55 Anglijas Premjerlīga. “Manchester United” – “Chelsea”

     [+] [-]

, 2013-08-23 12:48, pirms 11 gadiem
Es tad labāk skatos NTV plus, nekā klausos Pramnieka komentēšanā.

     [+] [-]

, 2013-08-23 15:13, pirms 11 gadiem
ainars_m rakstīja: Es tad labāk skatos NTV plus, nekā klausos Pramnieka komentēšanā.
Galvenais jau ir attēla kvalitāte nav salīdzināma...

     [+] [-]

, 2013-08-23 15:30, pirms 11 gadiem
Cits būtu lielījies, bet es vienkārši stāstu - skatīšos spēli Old traffordā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja