Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Šonedēļ TV6 un VSB - Čempionu līgas spēles; Rīgas "Dinamo" pret Malkinu

Jānis Pārums

Šonedēļ TV6 un VSB - Čempionu līgas spēles;  Rīgas "Dinamo" pret Malkinu
Jevgeņijs Malkins
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Šajā nedēļā kanāls TV6 pārraidīs trīs Rīgas “Dinamo” mājas spēles. Šovakar, 22.oktobrī ar NHL superzvaigzni Jevgēņiju Malkinu un viņa Magņitogorskas “Metallurg”, otrdien ar Kontinentālās Hokeja Līgas (KHL) Austrumu konferences līderiem Čeļabinskas “Traktor”, un piektdien ar Austrumu vājāko klubu - Jekaterinburgas “Avtomobilist”.

Rīgas “Dinamo” pret Magņitogorskas “Metallurg”
Šodien, 22.oktobrī Arēnā “Rīga” viesosies, iespējams, šobrīd labākais pasaules hokejists Jevgēņijs Malkins. 2012.gada Pasaules čempions, 2008./09.gada sezonas Stenlija kausa ieguvējs un Vērtīgākais hokejists, NHL 2011./12.gada sezonas labākais spēlētājs. Tātad, diezgan droši var apgalvot, ka šobrīd pasaules labākais hokejists. Protams, viens J.Malkins neuzvarēs ne Rīgas, ne kādu citu “Dinamo”. Tāpēc Magņitagorskas klubā ir arī tādi hokejisti kā Sergejs Mozjakins, Sergejs Gončars, Envers Ļisins, Ari Ahonens. KHL spēles komentēs VSB komentētāji Aivars Zahārovs un Jānis Vuguls.

Iespēja reabilitēties

VSB komentētājs J.Vuguls par gaidāmo spēli: ””Metallurg” šobrīd ir viena no interesantākajām komandām KHL, kuru vada kanādiešu speciālists Pols Moriss. Viņa vadītā Karolīnas “Hurricanes” ar Artūru Irbi vārtos, cīnījās Stenlija kausa finālā 2002.gadā. Līdzjutējiem lieliska iespēja klātienē redzēt vienu no šī brīža labākajiem hokejistiem pasaulē - Jevgēņiju Malkinu Magņitogorskas komandas rindās. Rīgas “Dinamo” hokejistiem iespēja reabilitēties savu skatītāju priekšā šo komandu uzvarot.”

Rīgas “Dinamo” pret Čeļabinskas “Traktor”
KHL Austrumu konferencē spēlē Magņitogorskas “Metallurg” ar Jevgēņiju Malkinu, spēlē divkārtējie KHL čempioni Kazaņas “Ak Bars” un 2011.gada Gagarina kausa ieguvēji Ufas “Salavat Yulaev”. Tomēr konferences līderi ir Čeļabinskas “Traktor”. Kluba lielākā zvaigzne ir tikai 20 gadus vecais Jevgēņijs Kuzņecovs, kurš 16 spēlēs guvis 7 vārtus un 10 reizes asistējis saviem partneriem. “Traktor” vārtos pārliecinoši stāv kanādietis Maikls Gārnets.

Rīgas “Dinamo” pret Jekaterinburgas “Avtomobilist”
Rīgas „Dinamo” nākamais pretinieks ir vājākais klubs KHL Austrumos – lai to konstatētu augstākā matemātika nav jāpārvalda pilnībā. Un tāds “Avtomobilist” bija arī pagājušajā sezonā. Tomēr no pēdējām četrām savstarpējām spēlēm Rīgas „Dinamo” uzvarējuši tikai vienā. Un arī šoreiz par velti trīs punktus neviens nedos, tie būs jāpaņem.

KHL spēles kanālā TV6:

Pirmdien, 22.oktobrī 19:15 KHL. Rīgas “Dinamo” – Magņitogorskas “Metallurg”
Otrdien, 23.oktobrī 19:15 KHL. Rīgas “Dinamo” – Čeļabinskas “Traktor”
Piektdien, 26.oktobrī 19:15 KHL. Rīgas “Dinamo” – Jekaterinburgas “Avtomobilist”

UEFA Čempionu līga

Otrdien, 23.oktobrī un trešdien, 24.oktobrī kanāli „Viasat Sport Baltic” (VSB) un TV6 pārraidīs UEFA Čempionu līgas 3.kārtas spēles. Skatītājiem tiks piedāvātas Maskavas “Spartak” – Lisabonas “Benfica”, “Manchester United” – “Braga”, Sanktpēterburgas “Zenit” – Briseles “Anderlecht”, Dortmundes “Borussia” – Madrides “Real” un Amsterdamas “Ajax” – “Manchester City” spēles. Nenokavējiet futbolu 23. Un 24.oktobrī kanālos VSB un TV6!

Pirmajās divās UEFA Čempionu līgas kārtās astoņi klubi vēl nav izcīnījuši nevienu punktu – katrā grupā pa vienai komandai. Lai nepaliktu pēdējā vietā grupā, ir pēdējais brīdis izcīnīt pirmo uzvaru šajā sezonā. VSB un TV6 joprojām ļaus pievērst uzmanību D jeb Čempionu grupai - Dortmundes “Borussia” savā laukumā spēlēs ar Madrides “Real”, bet Amsterdamas “Ajax” pirmo uzvaru šajā Čempionu līgas sezonā mēģinās izcīnīt pret “Manchester City”. Otrs Mančestras klubs – “United” savā “Old Trafford” spēlēs ar portugāļu “Braga”, bet Sanktpēterburgas “Zenit” pirmos punktus mēģinās iegūt pret Briseles “Anderlecht”. Spēles latviešu valodā komentēs Anatolijs Kreipāns, Ilvars Koscinkevičš un Jānis Vuguls.

Eksperti par spēlēm

A.Kreipāns par “Manchester United” – “Braga” spēli: “Sera Aleksa Fergusona vadītā komanda savā laukumā nekad vēl nav zaudējusi Eiropas kausu spēlē Portugāles klubam, bet... "Braga" nav zaudējusi viesos jau 7 spēles pēc kārtas! Redzēsim, vai Hosē Peseiru vadītajai komandai izdosies savu sēriju turpināt arī "Old Trafford" laukumā. “United” ir H grupas līdere, bet "Braga" un Klužas klubs no Rumānijas acīmredzot ir galvenie pretendenti uz otro vietu.”

I.Koscinkrvičs par “Barcelona” – Glazgovas “Celtic” spēli: “Abas vienības nedēļas nogalē svinēja rezultatīvas uzvaras nacionālajos čempionātos, gūstot piecus vārtus. Tas gan nekādi nemaina pārliecību, ka šā dueļa favorīte ir ”Barcelona”. Taču, šķiet, šī ir tā reize, kad nevajadzētu arī ”Celtic” izredzes no Barselonas, piemēram, aizvest punktu vērtēt kā bezcerīgas. Mājiniekiem ir lielas problēmas aizsardzībā – veselības likstas vajā Pujolu, Pikē un Alvešu, diskvalifikācija ir Busketam, un, ja viesi to pratīs izmantot, mūs gaida vēl viens rezultatīvs futbola vakars.”

UEFA Čempionu līgas spēles kanālā VSB:

• Otrdien, 23.oktobrī 18:55 Čempionu līga. Maskavas “Spartak” – Lisabonas “Benfica”
• Otrdien, 23.oktobrī 21:40 Čempionu līga. “Manchester United” – “Braga”
• Trešdien, 24.oktobrī 18:55 Čempionu līga. Sanktpēterburgas “Zenit”–Briseles “Anderlecht”
• Trešdien, 24.oktobrī 21:40 Čempionu līga. Dortmundes “Borussia” – Madrides “Real”
• Trešdien, 24.oktobrī 23:40 Čempionu līga. Amsterdamas “Ajax” – “Manchester City”

UEFA Čempionu līgas spēles kanālā TV6:
• Otrdien, 23.oktobrī 21:55 UEFA Čempionu līga. “Barcelona” – Glazgovas “Celtic”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-22 15:06, pirms 12 gadiem
Ilvara uzvardu pareizi ierakstiet

  +2 [+] [-]

, 2012-10-22 16:00, pirms 12 gadiem
Es Esmu Leģenda ^ ^ rakstīja: Ja KHL tv rāda, tad dodu priekšroku tai vai arī Russia 2 . Skatītos latviski, ja būtu pa LTV7 ar Kreipānu
Par LTV7 piekrītu, par Kreipānu nepiekrītu.
Lai arī cik labs viņš nebūtu futbolā un citur, hokejs nav viņam piemērots. Nereti nespēj izsekot līdzi notikumiem, jo ir ieracies savās vēstures grāmatās.

  -1 [+] [-]

, 2012-10-22 16:08, pirms 12 gadiem
Viasat, beidziet ņirgāties par Dinamo faniem, atdodiet tiešraides!!! Komandai šobrīd visvairāk pietrūkst fanu auras.