Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Metta: Gribam priecāties par godīgām uzvarām

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
"Mums ir lielas bažas, ka visi tiksim ierauti Latvijas futbola netīrajās spēlēs. Gribam priecāties par godīgām uzvarām!", - tā, komentējot pēdējā laikā ar jaunu sparu uzliesmojušās diskusijas par spēļu sarunāšanu pašmāju futbolā, pārliecināts Futbola skolas METTA līdzdibinātājs Ģirts Mihelsons. Viesojoties TV6 iknedēļas sporta apskatā "Overtime TV" viņš gan pauda cerību, ka Latvijas futbola saimniecības vadītāju solījumi par drīziem pozitīviem pavērsieniem šīs sērgas apkarošanā patiešām realizēsies.

Bez tam "Overtime TV" studijā šodien arī LBL izslēgšanas cīņu lielākā pārsteiguma autors - treneris Ainārs Zvirgzdiņš atklāj kā ar savu Jūrmalas komandu spējis no tālākām cīņām izslēgt Valmieras komandu. Tāpat šodien viesos Latvijas spīdveja uzlecošā zvaigzne Andžejs Ļebedevs, kurš atklāj kā vienlaicīgi iespējams startēt 5 dažādu valstu čempionātos!

Tas un daudz kas cits jau šovakar, 22:10 kanālā TV6 un TVPlay

#OvertimeTV
Vērtējums: +2
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja