Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Kanāls "Viasat Sport Baltic" piedāvā KHL Gagarina kausa konferenču finālus

Andrejs Siliņš

Kanāls "Viasat Sport Baltic" piedāvā KHL Gagarina kausa konferenču finālus
Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks
Foto: ska.ru

Šonedēļ kanāls Viasat Sport Baltic sāk pārraidīt Kontinentālās hokeja līgas Gagarina kausa izcīņas konferenču finālsērijas: Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa Sanktpēterburgas SKA tiekas ar Jaroslavļas Lokomotiv un Magņitogorskas Metallurg ar Kazaņas Ak Bars.

Ceturtdien Kontinentālajā hokeja līgā ar Sanktpēterburgas SKA un Jaroslavļas Lokomotiv spēli sāksies Gagarina kausa izcīņas konferenču finālsērijas. Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa Sanktpēterburgas SKA līdz šim zaudējuši tikai vienu maču, un arī sērijā ar Jaroslavļas Lokomotiv tiek uzskatīti par favorītiem. Arī Magņitogorskas Metallurg līdz konferences finālam tikuši, piedzīvojot tikai vienu zaudējumu. Tomēr, kā uzskata Viasat Sport Baltic komentētājs Aivars Zahārovs, ja Kazaņas Ak Bars turpinās spēlēt disciplinēti un tiks galā ar Metallurg pirmo maiņu, viņiem ir labas izredzes uz iekļūšanu Gagarina kausa finālā

Toms Prāmnieks, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Jaroslavļas Lokomotiv spēja demonstrēt disciplinētu rakstura hokeju pret Maskavas CSKA un tieši šāds hokejs viņiem būs vajadzīgs pret Sanktpēterburgas SKA, kas bez problēmām pārvarēja pirmās divas kārtas. Disciplīna un spēle nevienādos sastāvos būs atslēga šajā sērijā, jo abas komandas ir lieliskas vairākuma realizētājas un noraidījumi maksās ļoti dārgi. Grūti prognozēt kādā būs šī sērija, bet uz papīra šis solās būt ļoti intriģējošs konferences fināls.”

Aivars Zahārovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Pagājušās sezonas čempioni Magņitogorskas Metallurg līdz konferences finālam tikuši, piedzīvojot tikai vienu zaudējumu, kas noteikti ļāvis ietaupīt daudz spēka. Tikmēr Kazaņas Ak Bars nācās krietni pasvīst divās sarežģītās sērijās ar Ufas Salavat Yulaev un Omskas Avangard. Katrai no fīnālistēm ir savas stiprās puses - Magņitogorskai tas ir uzbrukums, bet Kazaņai - aizsardzība. Ja Ak Bars turpinās spēlēt disciplinēti un tiks galā ar Metallurg pirmo maiņu, domāju, ka viņiem ir labas izredzes uz iekļūšanu Gagarina kausa finālā.”

KHL spēles kanālā Viasat Sport Baltic:

Ceturtdien, 23.martā 23:05 Sanktpēterburgas SKA – Jaroslavļas Lokomotiv 1.spēle
Piektdien, 24.martā 15:55 Magņitogorskas Metallurg – Kazaņas Ak Bars 1.spēle
Sestdien, 25.martā 15:55 Sanktpēterburgas SKA – Jaroslavļas Lokomotiv 2.spēle
Svētdien, 26.martā 14:55 Magņitogorskas Metallurg – Kazaņas Ak Bars 2.spēle

Informāciju sagatavoja
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja