Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā "City" maču ar "Chelsea" un vēl divas Premjerlīgas spēles

Jānis Pārums

VSB piedāvā "City" maču ar "Chelsea" un vēl divas Premjerlīgas spēles
Ilvars Koscinkevičs

Sestdien, svētdien un pirmdien „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā trīs Anglijas Premjerlīgas spēles. VSB skatītāji varēs sekot “Fulham”– “Stoke City”, “Manchester City”– “Chelsea” un “West Ham”– “Tottenham Hotspur” mačiem.

Anglijas Premjerlīgas 27.kārtas centrālajā spēlē čempioni “Manchester City” savā “Etihad” stadionā spēlēs ar “Chelsea”. Abi klubi pirms sezonas bija starp pretendentiem uz čempiona titulu. Abi klubi šādas cerības saglabā joprojām, tomēr ar katru spēļu kārtu tās kļūst arvien teorētiskākas – “City” šobrīd ir 12 un “Chelsea” 16 punkti mazāk kā “Manchester United”. Un cīņā par medaļām abām komandām pakausī jau elpo “Tottenham Hotspur”.

VSB komentētājs Ilvars Koscinkevičs par “Manchester City” – “Chelsea” spēli: “Abas komandas turnīra tabulā šķir četri punkti, tāpēc nav šaubu, ka vienas vai otras komandas uzvaras gadījumā, zaudētājai tas stipri nāks par sliktu. Raugoties no ”Chelsea” pozīcijām, droši vien jāsaka, ka labākas izdevības noķert pašreizējo Anglijas čempionu šosezon var arī nebūt. Fons tam gan, šķiet, pietiekami pateicīgs, jo ”Manchester City” pēdējā laikā nav gājis spīdoši – premjerlīgā nav uzvarēts trijās spēlēs pēc kārtas, no deviņiem iespējamajiem punktiem izcīnot tikai divus... Papildus intrigu mačam piešķiļ arī atsevišķu futbolistu rezultativitāte – ”Chelsea” pussargs Frenks Lempārds guvis vārtus jau četrās premjerlīgas spēlēs pēc kārtas, bet ”Manchester City” uzbrucējs Edins Džeko izcēlies ar sešiem vārtiem iepriekšējas septiņās spēlēs!”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB:

• Sestdien, 23.februārī 14:40 Anglijas Premjerlīga. “Fulham” – “Stoke City”
• Svētdien, 24.februārī 15:25 Anglijas Premjerlīga. “Manchester City” – “Chelsea”
• Pirmdien, 25.februārī 21:55 Anglijas Premjerlīga. “West Ham” – “Tottenham Hotspur”