Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB un TV6 šonedēļ piedāvā divas Rīgas "Dinamo" spēles

Andrejs Siliņš

VSB un TV6 šonedēļ piedāvā divas Rīgas "Dinamo" spēles
Edgars Masaļskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

TV6 un „Viasat Sport Baltic” šonedēļ piedāvā divas Rīgas Dinamo Kontinentālās Hokeja Līgas spēles ar Ufas Salavat Yulaev un Omskas Avangard. „Viasat Sport Baltic” pārraidīs arī Čeļabinskas Traktor – Minskas Dinamo maču.

Otrdien Rīgas Dinamo Arēnā Rīga tiekas ar saviem Kontinentālās Hokeja līgas neērtākajiem pretiniekiem Ufas Salavat Yulaev. Pagājušajā sezonā rīdzinieki Ufas klubam savā laukuma zaudēja ar 2:5 un izbraukumā pagarinājumā ar 3:4. Vienīgo reizi uzvara ir svinēta 2011.gada decembrī, kad Dinamo Ufā uzvarēja Salavat Yulaev ar 2:1.

„Viasat Sport Baltic” komentētājs Jānis Vuguls: "Lai arī komandas sniegums pret Astanas Barys bija cerīgs, rīdziniekiem nācās piedzīvot septīto zaudējumu astoņās spēlēs. Punktus pret Salavat Yulaev izcīnīt būs iespējams tikai ar raksturu un cīņu, jo Vladmira Jurzinova jaunākā padotie šosezon demonstrē ātru, atlētisku un produktīvu hokeju. Viena no skatāmākajām komandām līgā, kas saglabājot savu pagājušās sezonas kodolu un meistarību, ir papildināta ar enerģiskiem cīnītājiem. Pēc vairāk kā mēneša pārtraukuma, pēc traumas sadziedēšanas ierindā ir atgriezies Artūrs Kulda, kuru otrdien redzēsim pretinieku rindās uz Arēna Rīga ledus."

KHL spēles kanālā TV6:

• Otrdien, 21.oktobrī 19:15 KHL. Rīgas Dinamo – Ufas Salavat Yulaev
• Ceturtdien, 23.oktobrī 19:15 KHL. Rīgas Dinamo – Omskas Avangard

KHL spēle kanālā „Viasat Sport Baltic”:

• Trešdien, 22.oktobrī 15:55 KHL. Čeļabinskas Traktor – Minskas Dinamo

  +1 [+] [-]

, 2014-10-20 14:54, pirms 10 gadiem
ten game losing streak, good game, bye bye