Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā "Formula 1" sacensības slavenajā Beļģijas trasē

Rolands Eliņš

VSB piedāvā "Formula 1" sacensības slavenajā Beļģijas trasē
Luiss Hamiltons
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Šonedēļ, piektdien, sestdien un svētdien Viasat Sport Baltic (VSB) piedāvā Pirmās Formulas 2015.gada sezonas vienpadsmito posmu – Beļģijas Grand Prixtreniņbraucienu, kvalifikācijas un Grand Prix izcīņas tiešraides. Nenokavē Pirmo Formulu tikai Viasat Sport Baltic kanālā!

Pēc garajām vasaras brīvdienām Pirmā Formula atgriežas pie skatītājiem ar Beļģijas Lielās Balvas izcīņu leģendārajā Spātrasē. Šķiet vēl labāku brīdi, kad Ferrari komandai paziņot par līguma pagarināšanu ar Kimi Raikonenu, nevarēja atrast. 2007.gada pasaules čempions Spā trasē uzvarējis četras reizes – pa divām ar McLaren un divām ar Ferrari formulu. Tagad Raikonenam būs noņemta neziņa par nākamo sezonu, un, iesējams, Kimi pacīnīsies par savu piekto uzvaru Beļģijā. Katrā ziņā Mercedes komanda pēc Sebastiana Fetela uzvaras Ungārijā, Ferrari uztver kā ļoti nopietnus konkurentus. Kas tomēr nenozīmē, ka galvenie favorīti cīņā par uzvaru Spā nebūs Luiss Hamiltons un Niko Rosbergs.

Aldis Putniņš, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Otrā Formula 1 sezonas daļa sāksies leģendārajā Spā trasē, kas ir garākā čempionātā un kuru raksturo lieli ātrumi, reljefs, plūstoši līkumi un neprognozējami laika apstākļi, kas tradicionāli sagaida komandas Beļģijā. Ņemot vērā, kā noslēdzās sacīkste iepriekšējā posmā Ungārijā, kur uzvarēja Sebastians Fetels, un faktu, ka Ferrari komanda ir pagarinājusi līgumu ar KimiRaikonenu, tieši Maranello vienība varētu būs uzmanības centrā arī šīs nedēļas nogales posmā Spā. Šis ir tas brīdis sezonā, kad komandas jau sāk domāt par nākamo gadu un resursus novirzīt 2016.gada modelim, kas nozīmē, ka lielas svārstības spēku samēros atlikušajā sezonas daļā nebūs gaidāmas.”

Beļģijas Grand Prix kanālā VSB

DienaDatumsLaiksNotikums
Piektdien21.augustā10:55F1 BeļģijasGP 1.treniņbraucieni.
Piektdien21.augustā14:55F1 BeļģijasGP 2.treniņbraucieni.
Sestdien22.augustā11:55F1 BeļģijasGP 3.treniņbraucieni.
Sestdien22.augustā14:55F1 BeļģijasGP kvalifikācija.
Svētdien23.augustā14:50F1 BeļģijasGP.

Papildu informācija:
Līna Kārkliņa Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja