Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Kanālā Viasat Sport Baltic Anglijas Premjerlīgas 17. kārtas spēles

Krišs Upenieks

Kanālā Viasat Sport Baltic Anglijas Premjerlīgas 17. kārtas spēles
Džeimijs Vārdijs
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, svētdien un pirmdien Viasat Sport Baltic pārraidīs Anglijas Premjerlīgas septiņpadsmitās kārtas spēles: Everton – Leicester City, Newcastle United – Aston Villa, Manchester United – Norwich City, Watford – Liverpool, Swansea City – West Ham United un Arsenal – Manchester City.

Anglijas Premjerlīgas septiņpadsmitās kārtas centrālajā spēlē Londonas Arsenal pirmdien savā Emirates stadionā tiksies ar Manchester City. Abi klubi Premjerlīgas tabulā šobrīd ieņem otro un trešo vietu – augstāk atrodas tikai šīs sezonas lielākā pārsteiguma autori Leicester City. Arsenal pedējās divas Premjerlīgas spēlēs ar 3:1 uzvarējuši Sunderland un ar 2:0 Aston Villa, bet Manchester City ar 0:2 izbraukumā piekāpās Stoke un pirms nedēļas ar 2:1 pārspēja Swansea.

Oskars Morozovs, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Sezona tuvojas vidum, tāpēc ar katru nākamo kārtu cīņa par izdzīvošanu kļūst arvien principiālāka, it sevišķi priekš Aston Villa, kas 15 kārtas nav spējuši tikt pie uzvaras. Savās pirmajās piecās spēlēs pie Villa stūres Remī Gardam ir izdevies izcīnīt vien divus punktus un no glābjošās 17.vietas šobrīd Birmingemas komandu šķir jau astoņi punkti. Tikmēr Newcastle United, izcīnījuši divas svarīgas uzvaras, pārspējot spēcīgākos Liverpool un Tottenham Hotspur, ir pametuši pēdējo trijnieku, un uzvara pār Aston Villa var dot Stīva Maklarena komandai labu aizdaru pirms smagā Ziemassvētku spēļu kalendāra. United nav zaudējusi pēdējās astoņas spēles, tiekoties ar Villa, kas, viesojoties Ņūkāslā, nav spējuši uzvarēt pēdējās 9 spēlēs.”

Toms Prāmnieks, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Gandrīz vesels mēnesis ir pagājis, kopš pēdējo reiz redzējām Manchester United uzvaru. Komanda pamatīgi buksē, ir mazrezultatīva un līdzjutēji nav apmierināti ar Van Gāla vadīšanas manieri. Barga kritika ir arī no mediju puses, kas norāda, ka nekāda uzlabojuma Mančestras spēlē nav, bet ir iztērētas astronomiskas summas transfēru laikā pirms sezonas. Tam nevar nepiekrist, bet jautājums, kā atbildēs Van Gāls, un vai viņam izdosies vērst visu par labu un uzrādīt augstvērtīgus rezultātus. Spēlē pret Norwich kļūdas netiks piedotas un kritika tikai pieņemsies spēkā. Redzēsim, kā būs sagatavojušies United šai spēlei, un vai viņiem būs izdevies veiksmīgi tikt galā ar apkārtējo spiedienu, kas radies pēc nepārliecinošā snieguma.”

Aivars Zahārovs, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Lai arī Watford ir izcīnījusi trīs uzvaras pēc kārtas un atrodas augstajā 7.vietā kopvērtējumā, par favorīti mačā ar Liverpool to uzskatīt ir grūti. Šosezon Vatfordas komanda pret TOP 10 komandām ir izcīnījusi tikai četrus punktus (uzvara pret Vesthemas United un neizškirts pret Everton), piedzīvojot piecus zaudējumus. Tikmēr Liverpool, kas atrodas divas pozīcijas zemāk, neskatoties uz lieliskām uzvarām pār Chelsea un Manchester City, joprojām nespēj ielauzties Eirokausu zonā. Neveiksmes pēdējos mačos (tikai viens punkts pret Newcastle un West Bromvich), liks saņemties liverpūliešiem un, neskatoties uz savainojumu gūzmu (traumēti uzbrucēji D.Ingss un D.Staridžs, aizsargi D.Lovrens un Dž.Gomess), Jirgena Klopa vadītajai komandai pietiks kvalitātes lai izcīnītu uzvaru viesos.”

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Abas komandas ļoti labi iesāka sezonu, bet šobrīd tām sācies nopietns kritums. Swansea City pēdējās piecās spēlēs spējot gūt tikai vienu punktu, ir noslīdējuši līdz turnīra tabulas izkrišanas zonai. Ir atbrīvots komandas galvenais treneris Garijs Monks un kamēr tiek meklēts aizstājējs, komandu uz spēli pret West Ham United cīņā vedīs ilggadējais kluba cilvēks Alans Kērtiss. Pamata optimismam nav arī pretējā nometnē - 6 spēles bez uzvarām un sapnis par Čempionu Līgas četrieniku, šķiet, jau ir izsapņots.”

Oskars Morozovs, Viasat Sport Baltic komentētājs: “17.kārtas centrālajā spēlē Londonā savā starpā tiekas divi no šā brīža nopietnākajiem pretendentiem uz titulu, ja neskaita pārsteidzošos Leicester City, kas šobrīd ir līgas līderu godā. Cīņā par titulu spēlēs ar principiālajiem pretiniekiem svarīga ir katra uzvara, vai tas ir sezonas sākums, vidus, vai finiša taisne. Uzvarot savā laukumā, Arsenal palielinās handikapu pār Pilsētniekiem līdz četriem punktiem, savukārt City uzvaras gadījumā tabulā tiks garām Artilēristiem. Abas vienības nevar neņemt vērā arī Manchester United tuvumu tabulā, tāpēc uzvarai ir divtik svarīga nozīme cīņā par augstākām vietām. Arsenal šosezon savā laukumā zaudējuši tikai vienu spēli, kamēr City nav tikuši pie uzvarām pēdējās četrās izbraukuma spēlēs. Vengeram joprojām jāiztiek bez sava uzbrukuma līdera Aleksisa Sančesa, kā arī vēl svairākiem pamatsastāva spēlētājiem, kamēr spēlē pret Arsenal mančestriešu sastāvā pēc traumas plāno atgriezties City uzbrukuma līderis Serhio Agvero, kas varētu atrisināt komandas problēmas ar vārtu gūšanu.”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:
• Sestdien, 19.decembrī 16:55 Everton – Leicester City
• Sestdien, 19.decembrī 19:25 Newcastle United – Aston Villa
• Sestdien, 19.decembrī 21:30 Manchester United – Norwich City
• Svētdien, 20.decembrī 15:30 Watford – Liverpool
• Svētdien, 20.decembrī 17:55 Swansea City – West Ham United
• Pirmdien, 21.decembrī 21:55 Arsenal – Manchester City

Papildu informācija:
Līna Kārkliņa Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

     [+] [-]

, 2015-12-19 16:11, pirms 8 gadiem
Mančesterai kārtējā ''must win'' spēle. Ja arī šodien pamanīsies pakāst punktus, tad jautājumi sāks kļūt arvien skaļāki.
Stipri šaubos, ka Gāls varētu pamest komandu šosezon, bet ja šitāds sniegums turpināsies ilgi, tad starpsezonā varētu būt pietiekami liela iespēja ''go for Pepe''.

Būtībā jau nebūtu slikts variants- man jau patīk futbols ar bumbas kontroli utt, bet Gāls iekritis mazliet galējībā, ka tā kontrole ir stipri palēna un līdz ar to oponentiem ir laiks iedzert kafiju, novērtēt situāciju un tad arī novērst briesmas. Ja būtu Gvardiola, tad bumba kustētos ātrāk, līdz ar to būtu arī daudz vairāk pretinieku kļūdu kuras varētu izmantot.
Ja vēl Erera tiktu laists pamatā katrā spēlē un Feleini pārdots, tad būtu iģeaļņiks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja