Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Visas ceturtdaļfināla spēles varēs redzēt VSB tiešraidēs

Andrejs Siliņš

Visas ceturtdaļfināla spēles varēs redzēt VSB tiešraidēs
Edgars Lūsiņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šonedēļ "Viasat Sport Baltic" (VSB) turpinās pārraidīt pasaules čempionāta hokejā tiešraides, ko komentēs Aivars Zahārovs, Jānis Vuguls, Toms Prāmnieks un hokejists Edgars Lūsiņš. Ceturtdien, 17.maijā VSB pārraidīs visas ceturtdaļfināla spēles.

Hokejs. Pasaules čempionāts. ¼ fināli

Ceturtdaļfinālā sava savā starpā spēlēs Krievija – Norvēģija, Zviedrija – Čehija, Kanāda – Slovākija un Zviedrija – Čehija. Krievija ir uzvarējusi divos no pēdējiem četriem Pasaules čempionātiem – 2008.gadā Kanādā un 2009.gadā Šveicē un arī šogad ir vieni no galvenajiem favorītiem. Krievija ir vienīgā komanda, kas grupu turnīrā nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu. Kanādas izlase vienīgo zaudējumu piedzīvoja papildlaikā mačā ar amerikāņiem, tomēr neskatoties uz to, uzvarēja visās pārējās spēlēs, Helsinku grupā ieņēma 1.vietu un ir izteikti favorīti mačā ar Slovākiju. Tik izteiktu favorītu nav Zviedrijas – Čehijas un ASV – Somijas spēlēs. Grupu turnīrā zviedri uzvarēja čehus 4:1, bet amerikāņi sagrāva somus ar 5:0.

Pasaules čempionāta hokejā ¼ finālus latviešu valodā komentēs „Viasat Sport Baltic” (VSB) komentētāji Aivars Zahārovs, Jānis Vuguls, Toms Prāmnieks un Edgars Lūsiņš. A.Zahārovs par Pasaules čempionāta hokejā ¼ fināliem: “Zviedrijas – Čehijas mačā laukuma saimnieki ir neapšaubāmi favorīti. Zviedri spēlē ļoti izteiktu uzbrukuma hokeju, un pret viņiem labāk nepalikt skaitliskajā mazākumā. Tomēr zviedriem ir problēmas aizsardzībā un arī abi vārtsargi Viktors Fasts un Jonass Enrots pagaidām nav bijuši lieli glābēji. Un to čehi varētu izmantot. Krievijas – Norvēģijas mačā skandināviem jāatrisina viena problēma – kā apturēt Malkina maiņu. Ja tas izdosies, norvēģi ar krieviem var pacīnīties. Savukārt Krievijas izlasei sastāvā būs jāiespēlē no „Washingon Capital” atbraukušie Aleksandrs Ovečkins un Aleksandrs Sjomins. Un es neesmu tik pārliecināts, ka Ovečkins uzreiz būs gatavs parādīt savu labāko spēli.”

E.Lūsiņš par Pasaules čempionāta hokejā ¼ fināliem: “Krievijas izlasei nebūs nekādu problēmu apspēlēt Norvēģiju, kam iekļūšana ¼ finālā jau ir panākums. Arī Zviedrija spēlēs pusfinālā – pat ja Čehija spēlēs labāk kā grupu turnīrā. Zviedru līderis Daniels Alfredsons ir pateicis, ka viņa komanda var spēlēt vēl labāk un noteikti to arī darīs. Helsinku grupā Krievija neatstās ne mazāk cerības Slovākijai, kas pēdējā grupu mačā ielaida četrus vārtus no francūžiem. Sīvākā no ceturtdaļfināla spēlēm būs ASV – Somija. Amerikāņiem nebūs tāds pārsvars kā pirmajā spēlē, tomēr uzvaru izcīnīs ASV.”

Pasaules čempionāta hokejā ¼ finālu tiešraides VSB:

• Ceturtdien, 17.maijā, 12:50 Pasaules čempionāts hokejā,¼ fināls. Kanāda – Slovākija.
• Ceturtdien, 17.maijā, 15:40 Pasaules čempionāts hokejā, ¼ fināls. Krievija – Norvēģija.
• Ceturtdien, 17.maijā, 18:25 Pasaules čempionāts hokejā, ¼ fināls. ASV – Somija.
• Ceturtdien, 17.maijā, 21:10 Pasaules čempionāts hokejā, ¼ fināls. Zviedrija – Čehija.
Kanādas – Slovākijas ¼ fināla spēli tiešraidē pārraidīs arī kanāls TV3.

Vairāk: Viasat / Sports / Skaties Viasat

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-05-16 19:13, pirms 12 gadiem
norvēģija vinnēs krievus, ja tiesneši labi nosvilps