Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Florbola izlases uzbrucēja Bērziņa: "5.vieta PČ ir ļoti liels sasniegums"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Ņemot vērā, ka pusei komandas šis bija pirmais Pasaules čempionāts, 5.vietas noturēšana uzskatāma par ļoti lielu sasniegumu. Tā intervijā TV6 raidījumā "Overtime TV" saka Latvijas sieviešu florbola izlases pirmās maiņas uzbrucēja Elīza Elizabete Bērziņa. Lai arī līdz pasaules vadošo izlašu - Zviedrijas un Somijas - līmenim mūsu komandai šobrīd nav reāli aizsniegties, līmeni augstāk Latvijas izlase gan varētu tikt visai reāli, pārliecināta Bērziņa, kura norāda, ka, lai to panāktu, nepieciešama jaunu spēlētāju piesaiste florbolam Latvijā.

Savukārt autosportists Haralds Šlēgelmilhs, kurš šosezon aktīvajās sportista gaitās atgriezies pie Lamborhini stūres, "Overtime TV" atklāj nākošās sezonas plānu iesaistīties Pasaules enduro čempionātā, kas viņam kļūtu par augstāko līmeni karjerā. Tāpat šajā raidījumā aktuāls jautājumi - vai Dinamo Rīga uzbrucējs Ville Leino kļūst par latvieti un ko Valdis Valters atbild jautājumā par atgriešanos VEF Rīga sistēmā.

TV6 iknedēļas raidījumu "Overtime TV" pilnībā skaties SKATIES
#OvertimeTV
Vērtējums: