Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Rīgas "Dinamo" izbraukuma spēli ar Minskas "Dinamo"

Andrejs Siliņš

VSB piedāvā Rīgas "Dinamo" izbraukuma spēli ar  Minskas "Dinamo"
Rīgas "Dinamo"
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Ceturtdien, 15.septembrī, kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā Rīgas Dinamo izbraukuma spēli ar Minskas Dinamo. Viasat Sport Baltic pārraidīs arī Jaroslavļas Lokomotiv – Kaspara Daugaviņa Ņižņijnovgorodas Torpedo un Oskara Bārtuļa Vladivostokas Admiral – Ņižņekamskas Neftekhimik spēles.

Pēc pirmās mājas spēles šajā Kontinentālās hokeja līgas sezonā Rīgas Dinamo atkal dodas izbraukumā, kur tiksies ar Minskas Dinamo hokejistiem. Minskas komanda līdz šim aizvadījusi četras spēles, kurās izcīnījusi divas uzvaras un piedzīvojusi divus zaudējumus. Savā pēdējā spēlē Minskas Dinamo otrdien izbraukumā ar 4:5 zaudēja Gagarina kausa īpašniekiem Magņitogorskas Metallurg.

Toms Prāmnieks, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Katra nākamā spēle Rīgas Dinamo komandai var būt kā pagrieziena punkts, vai arī tālāks ceļš mežā no kura atrast ceļu ārā būs grūti. Skaidrs, ka Dinamo derbijā gaidām uzlabojumus komandas sniegumā skaitliskajā mazākumā un protams arī trešajās trešdaļās kurās piedzīvoti seši zaudējumi un tikai reizi spēlēts neizšķirti, bet vārtu attiecība ir 0-11. Būs arī interesanti pavērot vai šī būs tā spēle, kurā Miks Indrašis pārtrauks savu sauso sezonas startu. Ceram un pozitīvu iznākumu!”

KHL spēles kanālā Viasat Sport Baltic:

Ceturtdien, 15.septembrī 19:25 Minskas Dinamo – Rīgas Dinamo
Piektdien, 16.septembrī 19:25 Jaroslavļas Lokomotiv – Ņižņijnovgorodas Torpedo
Svētdien, 18.septembrī 09:55 Vladivostokas Admiral – Ņižņekamskas Neftekhimik

Informāciju sagatavoja
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

     [+] [-]

, 2016-09-15 13:56, pirms 8 gadiem
Nekāds tur pagrieziens nebūs, tas vienkārši nav iespējams !

     [+] [-]

, 2016-09-15 18:12, pirms 8 gadiem
TV kanāls Viasat Sport Baltic online | TVid.us...
šeit pieejams tiem kam nav viasat