Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

"Bayern" pret "Manchester City" un "Borussia" pret "Arsenal" VSB tiešraidē

"Bayern" pret "Manchester City" un "Borussia" pret "Arsenal" VSB tiešraidē
Filips Lāms
Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ "Viasat Sport Baltic” (VSB) un TV6 piedāvā UEFA Čempionu līgas pirmās kārtas spēles: Dortmundes "Borussia" – "Arsenal", Madrides "Real" – "Basel 1893", Minhenes "Bayern" – "Manchester City", "Barcelona" – APOEL un "Chelsea" – "Schalke 04". Nenokavējiet futbolu ekskluzīvi kanālos VSB un TV6!

UEFA Čempionu līgas jaunās sezonas pirmajā kārtā liela uzmanība būs pievērsta trim Vācijas un Anglijas klubu dueļiem. Abu valstu čempioni, Minhenes "Bayern" un "Manchester City", tiksies Minhenes "Allianz Arena". "Bayern" Bundeslīgas pēdējā kārtā ar 2:0 uzvarēja "Stuttgart", bet "Manchester City" spēlēja neizšķirti 2:2 ar "Arsenal". Pēdējo divu sezonu Vācijas vicečempioni Dortmundes "Borussia" savā "Signal Iduna Park" stadionā spēlēs ar Londonas "Arsenal", kas pērn Premjerlīgā finišēja ceturtajā vietā. Savukārt "Chelsea" savā "Stamford Bridge" stadionā tiksies ar Gelzenkirhenes "Schalke 04". VSB piedāvā arī Madrides "Real" - "Basel 1893" un "Barcelona" – APOEL spēles.

Ilvars Koscinkevičs: “Dortmundes "Borussia" un "Arsenal" grupu turnīrā tiksies jau trešo reizi pēdējo četru sezonu laikā! Pērn savstarpējās cīņās tās prata uzvarēt pretinieku laukumā. Šoreiz abām komandām traumu dēļ nāksies iztikt bez saviem snaiperiem – nespēlēs nedz Marko Roiss, nedz Olivjē Žirū. Dortmundei traumu robi pat ir dziļāki – tās ārstē arī pussargi Jakubs Blaščikovskis un Nuri Šahins, tikai vieglus treniņus atsācis vēl viens pussargs Ilkajs Gundogans. Tikmēr Londonas vienībai būs pavisam cits eksāmens – divas augstākā līmeņa pretinieces dažu dienu laikā. Nedēļas nogalē premjerlīgā "Arsenal" tikās ar pašreizējo Anglijas čempioni "Manchester City"!”

Oskars Morozovs: ”Otro gadu pēc kārtas un otro reizi pēdējo četru sezonu laikā Čempionu līgas grupu turnīra izloze saved abas šīs komandas vienā grupā. Vācijas un Anglijas čempionu līdzšinējie dueļi svaru kausus nav nosvēruši nevienai komandai par labu - pirmajā tikšanās reizē 2011/12. gada sezonā, katra no komandām uzvarēja savā laukumā, pērn katra uzvarēja pretinieka laukumā. Gan treneri, gan komandas ir savstarpēji labi pazīstami, un savstarpējā cīņa neliks vilties pat izsmalcinātākajiem futbola gardēžiem. Kas sezonas sākumā pārāks - vācu, vai angļu čempions, uzzināsim trešdienas vakara UEFA Čempionu līgas grupu turnīra E grupas spēlē!”

Jānis Vuguls: Kipras komandai iekļūšana grupu turnīrā jau ir milzīgs panākums, tomēr ar to kluba ambīcijas nav izsmeltas un jāņem vērā fakts, ka pirms pāris sezonām APOEL spēja iekļūt Čempionu līgas ceturtdaļfinālā
“Pāris ar izteiktu favorītu - par Spānijas kluba pamanākumu šajā spēlē reti kurš šaubās. Kipras komandai iekļūšana grupu turnīrā jau ir milzīgs panākums, tomēr ar to kluba ambīcijas nav izsmeltas un jāņem vērā fakts, ka pirms pāris sezonām APOEL spēja iekļūt Čempionu līgas ceturtdaļfinālā. Komandā ir vairāki brazīļu un portugāļu leģionāri, vairākas sezonas iespēlēts kaujiniecisks kodols un ja katalonieši nebūs noskaņoti savai labākajai spēlei ar pirmajām minūtēm, pretinieks var sagādāt problēmas.”

UEFA Čempionu līgas spēles kanālā VSB:
• Otrdien, 16. septembrī 21:35 UEFA ČL. Dortmundes "Borussia" – "Arsenal"
• Otrdien, 16. septembrī 23:45 UEFA ČL. Madrides "Real" – "Basel 1893"
• Trešdien, 17. septembrī 21:35 UEFA ČL. Minhenes "Bayern" – "Manchester City"
• Ceturtdien, 18. septembrī 2:10 UEFA ČL. "Barcelona" – APOEL

UEFA Čempionu līgas 1/8 fināla atbildes spēle kanālā TV6:
• Trešdien, 17. septembrī 21:40 UEFA ČL. "Chelsea" – "Schalke 04"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja

     [+] [-]

, 2014-09-15 15:03, pirms 10 gadiem
Nu Bayern-City nevar laist garām,ceru,ka City panems punktus no bavārijas,lai grupa intersantāka,dortmunde-arsenal ari būs ļoti labs machs,spāņu visiem grandiem 1.kartā būs uzvaras!!!

  -1 [+] [-]

, 2014-09-15 16:13, pirms 10 gadiem
UEFA Čempionu līgas 1/8 fināla atbildes spēle kanālā TV6:
• Trešdien, 17. septembrī 21:40 UEFA ČL. "Chelsea" – "Schalke 04"
Izlabojiet, lūdzu. Tā ir grupu turnīra spēle!

     [+] [-]

, 2014-09-15 16:41, pirms 10 gadiem
Kārlis Komarovskis rakstīja: UEFA Čempionu līgas 1/8 fināla atbildes spēle kanālā TV6:
• Trešdien, 17. septembrī 21:40 UEFA ČL. "Chelsea" – "Schalke 04"
Izlabojiet, lūdzu. Tā ir grupu turnīra spēle!
Opā,chelsea un schalke negribeja spelet grupu turniru

     [+] [-]

, 2014-09-15 17:12, pirms 10 gadiem
Bayern - City pa TV6 būtu vairāk ok