Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Elbakjans: Nav sliktu jauniešu, ir slikti pedagogi

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Viesojoties TV6 iknedēļas sporta apskatā "Overtime TV", "Ghetto Games" kustības aizsācējs Raimonds Elbakjans stāsta gan par depresiju, kas pārņēmusi sabiedrību, gan fantastiski talantīgajiem jauniešiem, kuriem ceļā stājas ne tik labi pedagogi.
Kas atbalsta "Ghetto" kustību, no kādiem līdzekļiem tā dzīvo un kāpēc cieņu pelnījis Andris Biedriņš - uz šiem un citiem jautājumiem atbildes sniedz Elbakjans.

Tāpat šodien viesos pie Armanda Pučes, Valda Valtera un viedā Gunta ieradies jaunievēlētais Saeimas deputāts, savulaik slavenais spēkavīrs Raimonds Bergmanis, kurš skaidro savu motivāciju doties politikā, sola turpināt pārnēsāt bruņurupučus Zoodārzā un cīnīties, lai Latvijā beidzot būtu savs Nacionālais stadions.

Tāpat raidījumā ieskats izbadējuša hokejista psiholoģijā, Latvijas basketbola sabiedrības viļņošanā un atklāsmes par sportistu dīvainajiem mājdzīvniekiem.

Raidījumu pilnībā skaties TVPlay
#OvertimeTV
Vērtējums: +2

  +4 [+] [-]

, 2014-10-14 23:08, pirms 10 gadiem
Cilvēks nav strādājis skolā. Nu ir slikti jaunieši. IR!

  +3 [+] [-]

, 2014-10-14 23:38, pirms 10 gadiem
Mūsdienu sabiedrībā ir viena atruna "Skola vainīga" vai "Skolotāji neiemāca". A kur paliek ģimenes moments? Kad, pēc visādām avangarda pedagoģiskajām metodēm bērnus izlaiž, tad sāk vainot, ka, redz, skola viņu razpizdjaju nesavāc un neaudzina.

Diemžēl, bet ir slikti jaunieši, precīzāk, viņi pie pedagogiem nonāk jau slikti un šis sliktums ir ieaudzināts no vecāku un viņu vides puses.

Par to vai visi pedagogi ir labi, tas ir cits jautājums, precīzāk, zinu, ka nav, taču šādi apgalvojumi, ka visi jaunieši ir labi, ir stulbs un tā izteicējs, laikam, kaut ko līdz galam nesaprot.

  +2 [+] [-]

, 2014-10-15 00:04, pirms 10 gadiem
Ok, bet skola jau nav nekāds cirks un zvēru dārzs, arī ne tiem labākajiem skolēniem ir jāzin sava vieta..!!!

Droši Raimond, vari pieteikties palīgos un parādīt kāds ir labs skolotājs...,termiņš vismaz 2-3 mācību gadi...uz priekšu..!!!

  +4 [+] [-]

, 2014-10-15 00:39, pirms 10 gadiem
Elbakjans ir s*da Saskaņas marionete, neko no viņa mutes nevar ņemt nopietni.

     [+] [-]

, 2014-10-15 12:59, pirms 10 gadiem
Raimonds ir malacis, vismaz kāds reāli kaut ko DARA nevis tikai gudri di*šs vai dod tukšus solījumus.
Ko te iepriekšējie komentētāji murgo es gan nesaprotu. Viņš jau nemaz neuzsvēra, ka TIKAI skolotāji vainīgi- vienmēr ir vairāki faktori, tāpēc arī viņš teica, ka nepareizos apstākļos.. Un kas par to Ušakovu? Varbūt viņam nevajag sadarboties ar Rīgas pašvaldību tikai tāpēc, ka Ušakovs ir mērs? WTF vnk..
Agrāk bija jāsmejas par DELFI komentētājiem, tagad pēdējā laikā spotacentrs sit pušu ar visādiem pajoliņiem, kas lej žulti un runā mulķības, it sevišķi, ja raksts ir par Dinamo, tad vispār labāk neskatīties komentārus..