Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Haralds Vasiļjevs: "Lipmans lūdza pārskatīt Znaroka atskaitīšanu no izlases"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Haralds Vasiļjevs, kurš no 1999.-2001.gadam vadīja Latvijas valstsvienību un kļuva slavens ar izlases tā laika komandas līdera Oļega Znaroka atskaitīšanu no kandidātu loka atklāj, ka šīs lēmums izsauca ne tikai plašu rezonansi sabiedrībā, bet arī īstu vētru hokeja pasaules aizkulisēs, liekot pat Hokeja federācijas prezidentam Kirovam Lipmanam aicināt Vasiļjevu pārskatīt savu lēmumu. Tomēr, augstās amatpersonas iesaistīšanās komandas komplektācijas jautājumos, situāciju nemainīja. Pats Vasiļjevs, intervijā TV6 iknedēļas sporta apskatam "Overtime TV" saka, ka atskaitīšana no izlases, Znarokam noteikti bija laba mācība un, šodienas acīm skatoties, kopumā - pozitīva pašreizējam Krievijas izlases trenerim. Tāpat intervijā Vasiļjevs atklāj par tā laika spēlētāju grupējumiem, bet, vērtējot šīs dienas izlases kandidātus, norāda, ka daudziem vēl krietni jāpieņemas hokeja gudrībās.

Bez tam "Overtime TV" viesojas Latvijas florbola čempioni, tiek vērtēti bobsleja un skeletona jauno kandidātu atlases dalībnieki, bet Valdis Valters prognozē LBL izslēgšanas spēļu rezultātus.

Raidījumu pilnībā skaties TVPlay
#OvertimeTV
Vērtējums: +3

  +5 [+] [-]

, 2015-04-14 23:15, pirms 9 gadiem
Vēl tikai atcerēties no Dinamo laikiem to,ka Haralds hokejā kā spēlētājs bija īsts kapātājs,kas grauza ledu un negrieza ceļu nevienam.Ne jau velti Tihonovs viņam bieži uzticēja spēlēt skaitliskajā mazākumā,kur cīnītāja īpašības izpaužas pilnībā.
Tāds viņš man,toreizējam puikam,palicis atmiņā kā hokeja uzbrucējs.Visu cieņu Haraldam!

  +1 [+] [-]

, 2015-04-15 08:52, pirms 9 gadiem
palicis vecāks un prātīgāks. Diplomātiskāks. Nevienu uz poda vairs nesūta.