Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB kanalā Pirmā formula - Brazīlijas ''Grand Prix''

Krišs Upenieks

VSB kanalā Pirmā formula - Brazīlijas ''Grand Prix''
Luiss Hamiltons Ostinas trasē
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Šonedēļ, piektdien, sestdien un svētdien Viasat Sport Baltic piedāvā Pirmās Formulas 2015.gada sezonas astoņpadsmito posmu – Brazīlijas ''Grand Prix'' treniņbraucienu, kvalifikācijas un ''Grand Prix'' izcīņas tiešraides.

Interlagosas trasē notiks 2015.gada F1 Pasaules čempionāta priekšpēdējais posms – Brazīlijas Lielās Balvas izcīņa. Liela motivācija šeit izcīnīt savu 11 uzvaru šosezon un 44 visā karjerā būs Luisam Hamiltonam – trīskārtējais pasaules čempions sava jaunības dienu elka Airtona Sennas dzimtenē vēl nav uzvarējis ne reizi. Pērn ātrākais Interlagosā bija Hamiltona komandas biedrs un galvenais konkurents Niko Rosbergs.

Jānis Janševics, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Kaut arī nu jau kādu laiku Mercedes ir kļuvuši par Konstruktoru kausa īpašniekiem un Luiss Hamiltons par trīskārtējo pasaules čempionu, Brazīlijas Lielās Balvas izcīņa garlaicīga nesolās būt. Mercedes komandas iekšējā cīņā neviens no pilotiem nekādā ziņā viens otram neko nedāvinās – ar tituliem kabatā vai bez tiem. Nekur tālu no šīs cīņas nebūs arī četrkārtējais pasaules čempions Sebastians Fetels – vācietis paziņojis, ka neskatoties uz 21 punkta deficītu, centīsies šīgada čempionātā finišēt otrajā vietā. Tātad priekšā savam tautietim Niko Rosbergam. Uzmanība būs pievērsta arī Fetela komandas biedram Kimi Raikonenam un Williams pilotam Valteri Botasam, kuri pēdējos trijos posmos piedzīvojuši divas savstarpējās sadursmes, ar attiecīgi Botasa un Raikonena izstāšanos.”

Brazīlijas Grand Prix kanālā Viasat Sport Baltic:
• Piektdien, 13.novembrī, 14:00 F1 Brazīlijas GP 1.treniņbraucieni.
• Sestdien, 14.novembrī, 01:35 F1 Brazīlijas GP 2.treniņbraucieni.
• Sestdien, 14.novembrī, 16:00 F1 Brazīlijas GP 3.treniņbraucieni.
• Sestdien, 14.novembrī, 17:55 F1 Brazīlijas GP kvalifikācija.
• Svētdien, 15.novembrī, 17:50 F1 Brazīlijas GP.

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja