Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB tiešraidēs - F1 Spānijas "Grand Prix" nedēļas nogale

Jānis Pārums

VSB tiešraidēs - F1 Spānijas "Grand Prix" nedēļas nogale
Jānis Janševics

Šīs nedēļas izskaņā "Viasat Sport Baltic" tiešraidēs pārraidīs F1 pasaules čempionāta Spānijas GP treniņbraucienu, kvalifikācijas un Grand Prix izcīņas latviešu valodā.

Līdzšinējos četros sezonas posmos ir bijuši trīs dažādi uzvarētāji – Džensons Batons, Fernando Alonso, Niko Rosbergs un Sebastians Fetels. Nenokavējiet F1 no Spānijas ar Jāņa Janševica, Ģirta Timrota un Alda Putniņa komentāriem šajā piektdienā, sestdienā un svētdienā tikai "Viasat Sport Baltic" kanālā.

F1 no Spānijas

Spānijas GP notiks jau 42.reizi un pirmajā Lielās Balvas izcīņā 1951.gadā uzvarēja pieckārtējais pasaules čempions argentīnietis Huans Manuels Fanhio. Veiksmīgākais pilots Spānijā ir septiņkārtējais titula ieguvējs Mihaels Šūmahers – vācietis Barselonas trasē uzvarēja sešas reizes. 2011.gadā tapāt, kā sezonā kopumā, arī Barselonā dominēja „Red Bull”. Kvalifikācijā uzvarēja Marks Vēbers, bet pašā GP ātrākais bija Sebastians Fetels. Uz goda pjedestāla kāpa arī „McLaren” piloti Luiss Hamiltons un Džensons Batons.

"Red Bull" atgriezies uz veiksmes takas?!

F1 Spānijas GP latviešu valodā komentēs "Viasat Sport Baltic" (VSB) komentētāji Jānis Janševics, Ģirts Timrots un Aldis Putniņš. J.Janševics par Spānijas GP: "No Spānijas GP noteikti varam gaidīt pārsteigumus (kas nenozīmē, ka tie noteikti būs). Līdz šim tika uzskatīts, ka tie, kas labāk sagatavojušies sezonas sākumam, dominē pirmajos posmos, un tikai atgriežoties Eiropā, pārējie var ķert rokās līderus. Bet pirmajās četrās Grand Prix mums ir četri dažādi uzvarētāji no četrām dažādām komandām! Turklāt vēl diviem pilotiem no vēl divām komandām – Serhio Peresam no Sauber un Kimi Raikonenam no "Lotus" pavisam nedaudz pietrūka, lai izcīnītu uzvaras Malaizijā un Bahreinā. Vairāk par pārējiem trīs nedēļu pārtraukums un Mudžello testi bija vajadzīgi "Ferrari" komandai. Tikai fantastiskais Fernando Alonso sniegums neļauj leģendārās komandas sezonas sākumu saukt par katastrofālu. Arī "McLaren" bija par ko padomāt – pēc pirmā posma Austrālijā šķita, ka "McLaren" Barselonā ieradīsies ar četrām uzvarām, bet realitātē Džensona Batona panākums Melburnas trasē tā arī palika līdz šim vienīgais. Un visbeidzot – vai Sebastiana Fetela uzvara Bahreinā nozīmē, ka "Red Bull" ir atgriezusies uz veiksmes takas? Pirmās atbildes uzzināsim jau šonedēļ Spānijas GP!"

Tiešraides

• Piektdien, 11.maijā, 11:00 F1 Spānijas GP 1.treniņbraucieni
• Piektdien, 11.maijā, 15:00 F1 Spānijas GP 2.treniņbraucieni
• Sestdien, 12.maijā, 11:55 F1 Spānijas GP 3.treniņbraucieni
• Sestdien, 12.maijā, 15:00 F1 Spānijas GP kvalifikācija
• Svētdien, 13.maijā, 14:50 F1 Spānijas GP

     [+] [-]

, 2012-05-09 19:32, pirms 12 gadiem
Kapec VSB ipasi pasvitro LV-valodu katru reizi??!!!

     [+] [-]

, 2012-05-09 21:34, pirms 12 gadiem
mister-b rakstīja: Kapec VSB ipasi pasvitro LV-valodu katru reizi??!!!
Tāpēc, ka viņu auditorija ir tuvu nullei