Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Dainis Dukurs: "Korejā viss slikti"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Latvijas skeletona izlases galvenais treneris Dainis Dukurs apstiprinājis, ka olimpiskās bobsleja, kamaniņu sporta un skeletona trases "Alpensia Sliding Centre" izmēģināšana cietusi izgāšanos. "Korejā viss ir slikti", sacīja Dukurs, norādot uz problēmām ar trases saldēšanas iekārtām. Viņš gan noliedza minējumus, ka testu izgāšana bijis mājinieku stratēģisks solis. "Korejieši noteikti gribēja pozitīvu rezultātu šiem testiem," - D.Dukurs sacija TV6 raidījumā "Overtime TV", kurā uz vienu vakaru ieņēmis raidījuma vadītāja vietu, Valda Valtera prombūtnes laikā.

Šodien "Overtime TV" viesojas arī pasaules junioru čempione skeletonā Lelde Priedulēna un šķēpmešanas treneris Gints Palameiks, kurš atzīst, ka sieviešu trenēšana esot ne tikai "ļoti jūtīgs", bet arī "interesants" pasākums.

"Overtime TV" skatieties šovakar 21:00, kanālā TV6 un SKATIES
Vērtējums: +1

  +1 [+] [-]

, 2016-03-07 21:39, pirms 8 gadiem
Patīkami paklausīties Daini,visam seko līdzi un zin. UN vēl tas pozitīvisms kas no viņa staro.Izcili