Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. R.Vilde: Latvijas volejbolu nākamajā līmenī var ievest tikai darbs

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Latvijas volejbolā neienāk pietiekoši daudz jauno spēlētāju, tādēļ jāpaļaujas uz tiem kas ir. Līdz ar to, nākošajā līmenī Latvijas volejbols var nonākt tikai un vienīgi pateicoties smagam darbam - šādu pārliecību, viesojoties TV6 iknedēļas sporta apskatā "Overtime TV" pauda Latvijas izlases un "RTU/Robežsardze" komandas galvenais treneris, savulaik pasaulē labākais bloķētājs Raimonds Vilde. Tāpat, viņš stāsta, kādēļ nemet acis uz trenera karjeru pludmales volejbolā un par dalību bikini konkursos ASV.

Savukārt, Latvijas izlases uzbrucējs Herberts Vasiļjevs atklāj iemetiena izcīnīšanas noslēpumus, cik ilgi viņam uzdod jautājumu par to, kad liks punktu spēlētāja karjerai un kāpēc Vācijā ir tik jokaini hokeja komandu nosaukumi. Tāpat šajā "Overtime TV" sērijā neizpaliek arī sporta pasaules svarīgākie notikumi un lielākās dīvainības!

Raidījumu pilnībā skaties TVPlay
#OvertimeTV
Vērtējums: +1

     [+] [-]

, 2014-05-07 10:55, pirms 10 gadiem
pagājušajā gadā volejbolisti bija tikuši tik tālu, ka tikšanai jaunā līmenī būtu pieticis ar treneru spēju pamainīt iesīkstējušos uzskatus un shēmas!