Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē VSB rādīs divas Anglijas Premjerlīgas spēles

Andrejs Siliņš

Nedēļas nogalē VSB rādīs divas Anglijas Premjerlīgas spēles
"Manchester United" galvenais treneris sers Alekss Fergusons
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, 6. oktobrī „Viasat Sport Baltic” pārraidīs Anglijas Premjerlīgas spēli starp diviem Londonas klubiem - “West Ham” un “Arsenal” un svētdien, 7. oktobrī starp “Newcastle” un “Manchester United”. Nenokavējiet futbolu ekskluzīvi „Viasat Sport Baltic” kanālā.

Londonas “West Ham” – Londonas “Arsenal”

Vēl pagājušajā sezonā “West Ham” spēlēja pēc spēka otrajā Anglijas futbola līgā – “The Championship”. Šosezon, pēdējās četrās Premjerlīgas spēlēs “West Ham” ir uzvarējusi “Fulham” un “Queens Park Rangers” un spēlējusi neizšķirti ar “Norwich” un “Sunderland”. Šobrīd “West Ham” Premjerlīgā ieņem augsto 7.vietu. Titulētais “Arsenal” gan ir uzvarējis “Liverpool” ar 2:0 un sagrāvis “Southampton” ar 6:1, bet pēdējā Premjerlīgas spēlē savā “Emirates” stadionā ar 1:2 piekāpās “Chelsea”.

“Newcastle” – “Manchester United”

Pagājušo Premjerlīgas sezonu “Newcastle” pabeidza 5.vietā, bet šobrīd pēc sešām spēlēm ir desmitie. Sezonas pirmajā spēlē “Newcastle” ar 2:1 apspēlēja spēcīgo Londonas “Tottenham Hotspur”, bet pēdējā cīnījās neizšķirti 2:2 ar Kaspara Gorkša “Reading”. Abus vārtus “Newcastle” labā guva senegālietis Demba Ba, kurš šosezon pretinieku vārtsargus pārspējis jau sešas reizes. Vieni no galvenajiem Premjerlīgas titula pretendentiem “Manchester United” pirmajās sešās spēlēs jau piedzīvojuši divus zaudējumus. Ar 0:1 pret “Everton” un pirms nedēļas aizraujošā mačā ar 2:3 pret “Tottenham Hotspur”. Šobrīd Aleksa Fērgusona komanda ar Mančestras kaimiņiem “City” dala 3.vietu, 4 punktus atpaliekot no līdera “Chelsea”.

Anglijas Premjerlīgas spēles latviešu valodā komentēs VSB komentētāji Ilvars Koscinkēvičs un Oskars Morozovs.

Ilvars Koscinkēvičs par “West Ham” – “Arsenal” spēli: “Lai arī turnīra tabulā “West Ham United” ir par diviem punktiem vairāk nekā “Arsenal”, tieši viesi būs šā mača favorīti. Šo pārliecību nostiprina fakts, ka iepriekšējās astoņās savstarpējās spēlēs premjerlīgā “West Ham United” nav uzvarējusi ne reizi, bet Arsenal to spēja sešas reizes. Turklāt ”lielgabali” premjerlīgā zaudējuši tikai vienreiz iepriekšējās 11 izbraukuma spēlēs!

Oskars Morozovs par “Newcastle” – “Manchester United” spēli: “Pēc sešām Premjerlīgas kārtām Mančestras "United" ieņem tikai trešo vietu, no līderiem "Chelsea" atpaliekot četrus punktus, kamēr Ņūkāslas "United" atrodas vēl bēdīgākā situācijā - 10.vieta un mīnus septiņi punkti. Pagājušajā sezonā ņūkāslieši savā laukumā uzvarēja negaidīti pārliecinoši ar 3:0. Pēdējo reizi "sarkanie velni" viesos pār "žagatām" uzvaru svinēja pirms trim gadiem - 2009.gada martā.

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB

Sestdien, 6. oktobrī, plkst. 19:25 Anglijas Premjerlīga. Londonas “West Ham” – Londonas “Arsenal”.
Svētdien, 7. oktobrī, plkst. 17:55 Anglijas Premjerlīga. “Newcastle” – “Manchester United”.

  -1 [+] [-]

, 2012-10-05 19:32, pirms 12 gadiem
nu nepirks speciāli neviens to VSB lai paskatītos pāris hokeja un futbola spēles. kam viņš ir pakā, tie skatās, pārējie vai nu neskatās vispār vai skatās internetā

     [+] [-]

, 2012-10-06 10:07, pirms 12 gadiem
Man ir VSB un esmu priecīgs ka ir jo var redzēt daudzas sporta pāraides tiešraidē un vel pa Latviski!