Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB rādīs MotoGP sezonas septīto posmu Katalonijā

Andrejs Siliņš

Šonedēļ Viasat Sport Baltic piedāvā MotoGP 2016.gada sezonas septīto posmu – Katalonijas Grand Prix treniņbraucienu, kvalifikācijas un sacīkšu tiešraides.

Pēc Valentino Rosi izstāšanās iepriekšējā posmā Mudžello trasē, MotoGP klases kopvērtējumā nostiprinājušies Horhe Lorenco un Marks Markess ar 115 un 105 punktiem, bet Rosi pirms sacīkstēm Barselonas trasē ir 78 punkti. Lorenco un Markess ir ari vienīgie, kam pēdējo četru gadu laikā Katalonijā izdevies uzvarēt – Horhe ir bijis ātrākais trīs, Marks vienu reizi.

Tāls Meļķis, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Spāņu Lorenco un Markesa dubultuzvara Mudžello sāk iezīmēt titula pretendentu apveidus. Rosi izstāšanās ne vien sarežģījusi viņa situāciju kopvērtējumā, bet arī devusi emocionālu zaudējumu, kuru vislabāk būtu atjaunot ar rezultatīvu startu teorētisko pretinieku mājas trasē - Barselonā. Sezonas gaita rāda, ka "neaizskaramajiem" līderiem reālu konkurenci sāk sastādīt ar Suzuki un Ducati armādu braucošie. Būs interesanti pavērot, kā savas mājas trases priekšrocības izmantos arī Moto2 un Moto3 spāniski runājošie...”

Aldis Putniņš, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Iepriekšējā sacīkstē savā māju posmā Mudžello Valentino Rosi izcīnīja vienu no retajiem pole position un sacīkstē gaidīja mirkli, lai dotos neizbēgamā uzbrukumā līderim Horhem Lorenco, pirms Doktoru apturēja Yamaha dzinēja defekts. Šajā nedēļas nogalē kārta pienākusi Lorenco un Marka Markesa māju posmam Barselonas trasē, kur pēdējos gados izvērtušies satriecoši dueļi, kas nereti atrisinājās tikai pēdējā līkumā - atcerieties piemēram 2009.gadu un Rosi neticamo un veiksmīgo uzbrukumu komandas biedram Lorenco: uz finiša līnijas abus šķīra 0,095 sekundes! Šogad kopā ar kolēģi Tālu Meļķi sekosim notikumiem tieši no Barselonas trases un Viasat Sport Baltic tiešraidēs centīsimies pasniegt visu šeit redzēto un dzirdēto!”

MotoGP Katalonijas Grand Prix kanālā Viasat Sport Baltic:

Sestdien, 4.jūnijā, 13:30 Katalonijas GP. Moto3. Kvalifikācija
Sestdien, 4.jūnijā, 14:20 Katalonijas GP. MotoGP. 4.treniņbraucieni
Sestdien, 4.jūnijā, 15:05 Katalonijas GP. MotoGP. Kvalifikācija
Sestdien, 4.jūnijā, 16:00 Katalonijas GP. Moto2. Kvalifikācija
Svētdien, 5.jūnijā, 11:50 Katalonijas GP. Moto3
Svētdien, 5.jūnijā, 13:10 Katalonijas GP. Moto2
Svētdien, 5.jūnijā, 14:50 Katalonijas GP. MotoGP

Informāciju sagatavoja
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja