Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

VSB šonedēļ turpinās sekot Latvijas sporta aktualitātēm

Andrejs Siliņš

VSB šonedēļ turpinās sekot Latvijas sporta aktualitātēm
Jānis Miņins ar līdzbraucējiem
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Viasat Sport Baltic" (VSB) šonedēļ piedāvās piecas KHL regulārās sezonas spēļu tiešraides, tostarp Rīgas "Dinamo" izbraukuma cīņu ar Novosibirskas "Sibirj". VSB ēterā basketbola cienītāji varēs turpināt sekot līdzi ULEB Eirolīgas sacensībām. Savukārt nedēļas nogalē Pasaules kausa izcīņas sacensību sesto posmu aizvadīs Latvijas skeletonisti, bobslejisti un kamaniņu braucēji.

Hokejs

Pirmdien VSB tiešraidē spēle no Maģnitogorskas, kurā vietējais „Metallurg” tiksies ar Ņižņekamskas „Ņeftehimik”. Otrdien hokeja līdzjutēju uzmanībai divas spēles. Pirmajā Rīgas „Dinamo” izbraukumā tiksies ar Novosibirskas „Sibirj”. Šosezon komandas tikušās vienreiz, kad 22.oktobrī rīdzinieki savā laukumā piekāpās „Sibirj” ar 3:5. „Dinamo” rindās vārtus guva Aleksandrs Ņiživijs, Maiks Iguldesn un Guntis Galviņš. Atgādinām, ka pēdējās četrās KHL regulārās sezonas spēles „dinamieši” piedzīvojuši zaudējumus, un nav uzvarējuši kopš 13.decembra. Otrajā otrdienas spēlē Sanktpēterburgas „SKA” hokejisti mērosies spēkiem ar Latvijas izlases treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Balašihas „MVD”. Ceturtdien VSB tiešraidē Maskavas „CSKA” un Ufas „Salavat Julaev” spēle, bet hokeja nedēļu noslēgs sestdien tiešraide no Maskavas derbija starp „Spartak” un „Dinamo” komandām.

Tiešraides:

Pirmdiena, 4.janvāris, pulksten 13:55, KHL, Metallurg Magnitogorsk – Neftehimik
Otrdiena, 5.janvāris, pulksten 12:55, KHL, Sibir Novosibirsk – Dinamo Rīga
Otrdiena, 5.janvāris, pulksten 15:55, KHL, SKA St.Petersburg – HK MVD
Ceturtdiena, 7.janvāris, pulksten 16:55, KHL, CSKA Moscow – Salavat Julaev Ufa
Sestdiena, 9.janvāris, pulksten 15:58, KHL, Spartak Moscow – Dynamo Moscow

Basketbols

Trešdienas pirmajā spēlē tiksies „Panathinaikos” un „Asseco Prokom” basketbolisti. Grieķi ar 6 uzvarām astoņās spēlēs sev jau ir garantējuši dalību „Top 16”, atrodoties D grupas otrajā vietā, savukārt poļu klubs ir izcīnījis tikai trīs uzvaras, tomēr vēl pirms šās spēles saglabā cerības kvalificēties nākamajai kārtai. Pirmajā abu komandu savstarpējā spēlē „Asseco Prokom” savā laukumā piekāpās ar Grieķijas klubam ar 65:75.

Otrajā trešdienas spēlē Belgradā vietējais „Partizan” mērosies spēkiem ar „Lietuvos Rytas”. Abas komandas ir astoņās spēlēs izcīnījušas pa četrām uzvarām un B grupas tabulā ieņem attiecīgi ceturto un trešo vietu. Komanda, kas uzvarēs šajā spēlē būs droši garantējusi sev vietu „Top 16”. B grupas pirmajā savstarpējā spēlē Viļņā ar 78:56 pārāki bija „Lietuvos Rytas” basketbolisti.

Ceturtdienas spēlē bijušā „ASK Rīga” trenera jaunā komanda Kauņas „Žalgiris” mērosies spēkiem ar Horvātijas klubu „Cibona”. Ramūna Butauta vadībā „Žalgiris” basketbolisti izcīnījuši trīs uzvaras Lietuvas Basketbola līgas spēlēs, nu pienācis laiks Butauta debijai Eirolīgā. C grupas tabulā ar 1 uzvaru astoņās spēlēs „Žalgiris” ieņem pēdējo, sesto vietu, savukārt „Cibona”, kas izcīnījusi par vienu uzvaru vairāk, ieņem piekto vietu. Pirmajā savstarpējā spēlē „Cibona” savā laukumā uzvarēja ar 64:52.

Tiešraides:

Trešdiena, 6.janvāris, pulksten 19:10, ULEB Eirolīga, Panathinaikos – Asseco Prokom;
Trešdiena, 6.janvāris, pulksten 21:40, ULEB Eirolīga, Partizan Belgrade – Lietuvos Rytas;
Ceturtdiena, 7.janvāris, pulksten 19:40, ULEB Eirolīga, Kaunas Žalgiris – KK Cibona Zagreb.

Skeletons, bobslejs, kamaniņas

Pirmie sacensības sāks skeletonisti, kas piektdien Kēnigzē aizvadīs PK 6.posma sacensības. Par godalgotajām vietām cīnīsies arī Latvijas skeletonisti, brāļi Martins un Tomass Dukuri, kas šās sezonas kopvērtējumā pēc pieciem posmiem ieņem attiecīgi pirmo un piekto vietu. Pagājušajā sezonā šajā trasē Martins Dukurs ieņēma ceturto vietu, savukārt Tomass ierindojās tikai 16.vietā.

Sestdien Pasaules kausa izcīņas sestā posma sacensības Vācijas pilsētā Vinterbergā sāks kamaniņu braucēji. Kā pirmie uz starta dosies divnieku ekipāžas, starp kurām ir arī Latvijas divnieks – brāļi Juris un Andris Šici. Pēc pieciem aizvadītiem posmiem Šici ieņem astoto vietu. Pagājušajā sezonā Vinterbergas posmā Šici ieņēma 9.vietu. Vēl sestdien Kēnigzē PK 6.posma sacensības divnieku ekipāžu konkurencē aizvadīs bobslejisti, starp kuriem startēs Jāņa Miņina/Daumanta Dreiškena un Jāņa Maskalāna/Raivja Broka divnieki. Pēc pieciem posmiem Miņina divnieks kopvērtējumā ieņem 12.vietu, savukārt Maskalāna duets ir 48.pozīcijā. Pagājušajā sezonā Miņina divnieks Kēnigzē finišēja 12.vietā, bet Maskalāna duets ierindojās 18.vietā.

Svētdien PK 6.posma sacensības Vinterbergā aizvadīs kamaniņu braucējas. Maija Tīruma pēc pieciem posmiem kopvērtējumā ir 9.vietā, Anna Orlova ieņem 20.vietu, bet Agnese Koklača atrodas 30.pozīcijā. Pagājušajā sezonā šajā trasē sacensībās piedalījās tikai Orlova, kas ieņēma 9.vietu. Kēnigzē PK 6.posma sacensības četrinieku ekipāžu konkurencē svētdien aizvadīs bobslejisti. Miņina četrinieks pēc pieciem posmiem kopvērtējumā ieņem otro vietu, bet Maskalāna kvartets ir 10. Pagājušajā sezonā šajā trasē Miņina kvartets ierindojās trešajā vietā, bet Maskalāna četrinieks ieņēma 11.vietu.

Tiešraides:

Piektdiena, 8.janvāris, pulksten 14:15, Pasaules kauss skeletonā, vīriešu konkurence, 6.posms, 1.brauciens;
Piektdiena, 8.janvāris, pulksten 16:00, Pasaules kauss skeletonā, vīriešu konkurence, 6.posms, 2.brauciens;
Sestdiena, 9.janvāris, pulksten 10:30, Pasaules kauss kamaniņu braukšanā, divnieku ekipāža, 6.posms, 1.brauciens;
Sestdiena, 9.janvāris, pulksten 11:30, Pasaules kauss bobslejā, vīriešu konkurence, 6.posms, 1.brauciens;
Sestdiena, 9.janvāris, pulksten 13:00, Pasaules kauss bobslejā, vīriešu konkurence, 6.posms, 2.brauciens;
Svētdiena, 10.janvāris, pulksten 10:25, Pasaules kauss kamaniņu braukšanā, sieviešu konkurence, 6.posms, 1.brauciens;
Svētdiena, 10.janvāris, pulksten 11:30, Pasaules kauss bobslejā, četrinieku ekipāža, 6.posms, 1.brauciens;
Svētdiena, 10.janvāris, pulksten 13:00, Pasaules kauss bobslejā, četrinieku ekipāža, 6.posms, 2.brauciens;

Sestdien, 9.janvāri, pulksten 14:05, atkārtojumā no tās pašas dienas, Pasaules kauss kamaniņu braukšanā, divnieku ekipāža, 6.posms 2.brauciens. Vīriešu konkurences 6.posma 1.brauciens pulksten 14:55, 2.brauciens – pulksten 18:25.

Svētdien, 10.janvārī, pulksten 14:05, atkārtojumā no tās pašas dienas, Pasaules kauss kamaniņu braukšanā, sieviešu konkurence, 6.posms, 2.brauciens. Pasaules kauss kamaniņu braukšanā, komandas brauciens pulksten 15:00.

Vairāk:
viasatsport.lv

     [+] [-]

, 2010-01-04 13:35, pirms 15 gadiem
Prieks par šo kanālu, bet nu vienīgas kas man nepatiik ir tas ka atņēma ltv7 bobsleju, to jau varēja atstāt!

     [+] [-]

, 2010-01-04 15:57, pirms 15 gadiem
Basketlv rakstīja: Prieks par šo kanālu, bet nu vienīgas kas man nepatiik ir tas ka atņēma ltv7 bobsleju, to jau varēja atstāt!
Pieļauju, ka, ja nebūtu šis kanāls, bobsleju pa TV šogad nevarētu redzēt vispār...

  -1 [+] [-]

, 2010-01-04 17:30, pirms 15 gadiem
KristsT rakstīja: Pieļauju, ka, ja nebūtu šis kanāls, bobsleju pa TV šogad nevarētu redzēt vispār...
Tas jā jo bija runas jau pa LTV7 bankrotēšanu