Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:870, Did:0, useCase: 3

Video: Šuplers par nogurumu, Mikušu, sastāva izvēli...

Kristaps Driķis
Šonedēļ Sporta Avīze + devās uz Pinķiem, kur pēc nelielas atpūtas treniņus atsācis Rīgas "Dinamo". Šoreiz uz sarunu aicinājām galveno treneri Jūliusu Šupleru, kurš sarunas laikā stāsta par spēlētāju nogurumu, KHL dīvaino kalendāru, Štāla iespējām uzspēlēt "Dinamo" sastāvā un atklāj, kāpēc rīdzinieki iegādājās Mikušu.

Intervija krievu valodā bez subtitriem.

Intervijas ilgums 52 minūtes

Bezmaksas nelielu intervijas izgriezumu iespējams noskatīties ŠEIT.
Vērtējums: +35
1 2 66 komentāri
Slēpts komentārs: PrinC1t
Slēpts komentārs: XEdgarsX
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: huy
Slēpts komentārs: XEdgarsX
Slēpts komentārs: krikshels

 +19 [+] [-]

, 2010-11-10 20:43, pirms 13 gadiem
krikshels rakstīja: A ko dariit tiem kas nesaprot krieviski?
samaksā kādam ,lai pārtulko.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-11-10 21:21, pirms 13 gadiem
Liels paldies Pučem par kārtējo sakarīgo interviju
Vienmēr interesantas!

  +1 [+] [-]

, 2010-11-10 21:28, pirms 13 gadiem
Pirmaa Puches intervija, kura man nepatika. Cereeju, ka Armands uzdos konkreetaakus jautaajumus par rotaaciju. Un veel konkreetaaku, kaadeelj Cibuljski pa laikam rausta nost no Ozolinja, un kaadeelj Mikush ir tas, kuru vienmeer liek visaas mainjaas, kur jaaaizlaapa kautko. Kautkaada ljoti liela bijiiba Armandam pret Juuli.

  -3 [+] [-]

, 2010-11-10 21:39, pirms 13 gadiem
Girtelis rakstīja: Pirmaa Puches intervija, kura man nepatika. Cereeju, ka Armands uzdos konkreetaakus jautaajumus par rotaaciju. Un veel konkreetaaku, kaadeelj Cibuljski pa laikam rausta nost no Ozolinja, un kaadeelj Mikush ir tas, kuru vienmeer liek visaas mainjaas, kur jaaaizlaapa kautko. Kautkaada ljoti liela bijiiba Armandam pret Juuli.
Ko tad jautaaja par Mikushu? Par Cibuljski, visticamaak, arii neko konkreetu nesagaidiitu, par rotaaciju varbuut gan vareetu meegjinaat.

 +25 [+] [-]

, 2010-11-10 21:46, pirms 13 gadiem
Pokamoni brieniet uz skolu un macieties valodu, lai nav japikst pa tulkojumiem! Ne1 vinju neliek lietot, a no zinashanas nenomirsiet!

  +1 [+] [-]

, 2010-11-10 22:46, pirms 13 gadiem
kads varetu isuma svarigako pastastit.man ipasi atraisTELE2 internets,kas tris dienas lades interviju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-10 23:53, pirms 13 gadiem
Ļoti korekta intervija. Patīkami pārsteidza.

  +4 [+] [-]

, 2010-11-10 23:59, pirms 13 gadiem
Dark_Side rakstīja: Ir rīktīgs kauns dzīvot Latvijā un nezināt VISMAZ (es pasvītroju vismaz ar LIELIEM burtiem) 3!!! valodas - latviešu, krievu un angļu.
Nu piedod... Ar to 'zinásanu' lielakajai dalai ir loti smagi, kaut gan CV pie valodas raksta 'labi' vai 'teicami'.
Reali teiksu ta: ja vidusskolas eksamena dabu A, tad ari valodu 'zini'. Cik A ir latviesu valoda? Loti loti maz. Anglu valoda vairak, bet ari lielai dalai 'es zinu' vélák nak ara 'ai am sinking about' tas ta. atkapei par temu 'nezinat ir kauns'.

  +2 [+] [-]

, 2010-11-11 00:37, pirms 13 gadiem
krievu valodu saprotu, bet kaut kā baigi grūti klausīties to samocīto valodu no Jūliusa puses.

neizturēju vairāk par 10 minūtēm, un vairākums atbilžu tādas standartfrāzes kā pēcmača intervijās.

  +2 [+] [-]

, 2010-11-11 07:02, pirms 13 gadiem
krikshels rakstīja: A ko dariit tiem kas nesaprot krieviski?
Maaciities!

  +3 [+] [-]

, 2010-11-11 07:41, pirms 13 gadiem
Latvijaa ir viena liela tautas grupa, kas maak tikai vienu, savu dzimto slaavu valodu, tad kamdeelj citiem paarmest ka vinji latvieshi buudami nezin krievu val? Protams, jebkuras valodas apguve naak tikai par labu pasham cilveekam, tachu ne visi saskata jeegu maaciities krievu valodu. Pasham ikdienaa sanaak vairaak kontakteeties krievu un anglju valodaas, sarakstee gandriiz visu laiku anglju, saprotu vaacu valodu ar runaashanu gan taa shvakaak, ir doma saakt maaciities somu un leishu, jo tas man darba saskarsmei vajadziigs. Bet ja mans darbs nebuutu saistiits ar Lietuvu un Somiju, tad nezinu vai es maaciitos taas valodas.

 +13 [+] [-]

, 2010-11-11 09:16, pirms 13 gadiem
Kāda jēga te runāt par svešvalodām, ja daudzi SC lietotāji pat savā dzimtajā valodā raksta ar drausmīgām kļūdām?

  -1 [+] [-]

, 2010-11-11 09:38, pirms 13 gadiem
Es māku angļu un latviešu. un es to jo***o krievu valodu netaisos mācīties,jo man viņu nevajag.nekur pasaulē jums to valdoda nevajadzēs, es trīs gadus esmu dzīvojis ārzemēs un tad atkal latvijā.darījis lietas kautko darījis un nekur man nav bijusi vajadzība pēc krievu valodas. skatos hokji spānijā anglijā vai latvijā,man nevajag mācīties tapēc krievu valodu. Intervija ar šupleru? Būtu ētiski ja būtu titri. nevis braukt virsū ka jāmācās. Sāciet kautko vienreiz darīt,nevis sēdēt un mācīties valodu kas JUMS NAV JĀZIN,ja šajā dzīve kautko gribat sasniegt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-11 10:08, pirms 13 gadiem
Aaa piedod Ljaushu izbaudiit sho interviju tiem kas visu muzhu dzivojushi purvciema vai pljaviniekos vai vel citos krievelju rajonos,un seetaa dzerot alinju ir samaaciijushies po russki Nezinu nevienu taadu kursh pabeidzot vidusskolu butu iemaaciijies krieviski pildot klase kkadus uzdevumus.

Un vispar es nevienam netrauceju izbaudit interviju.es pieklajigu uzrakstiju ko darit ja nezin krievu valodu? domaju kads pateiks,ka bus ari ar titriem vai kautko tadu.nevis bus jaklausas apvainojumi.

  +2 [+] [-]

, 2010-11-11 10:17, pirms 13 gadiem
krikshels rakstīja: ...Nezinu nevienu taadu kursh pabeidzot vidusskolu butu iemaaciijies krieviski pildot klase kkadus uzdevumus.

....
Tad es varētu būt tāds pirmais, ko zini Manos laikos skolā krievu valodu mācīja jau no 1. klases.
Savukārt, angļu valodu man piespieda dzīve apgūt jau pēc skolas. Vot, vācu valoda gan man lēnām iet zūdībā - kaut kā stipri maz sanāk to lietot....

     [+] [-]

, 2010-11-11 10:20, pirms 13 gadiem
Abrags rakstīja: Tad es varētu būt tāds pirmais, ko zini Manos laikos skolā krievu valodu mācīja jau no 1. klases.
Savukārt, angļu valodu man piespieda dzīve apgūt jau pēc skolas. Vot, vācu valoda gan man lēnām iet zūdībā - kaut kā stipri maz sanāk to lietot....
Man videnē bija 5 krievu valoda. Kad runā es itkā saprotu par ko un tā pa lielam.Bet klausoties šādu interviju man gribās saprastu katru sīkumu un niansi.Tapēc pirmīt pajautāju par to valodu Dzīvoju centrā un nekad nav bijusi saskarsme ar krievvalodīgiem bērniem.

  +3 [+] [-]

, 2010-11-11 10:21, pirms 13 gadiem
Dark_Side rakstīja: Ir rīktīgs kauns dzīvot Latvijā un nezināt VISMAZ (es pasvītroju vismaz ar LIELIEM burtiem) 3!!! valodas - latviešu, krievu un angļu.
Ko Jūs pokemoni darīsiet? Pabeigsiet videni un slaucīsiet ielas? Jeb uz Īriju izsmēķjus lasīt brauksiet? Bet ak jā - pat tur Jūs nekur neņems, jo nezināsiet valodu. Es zinu, pat apgalvoju, ka 90% pat dzimtā valoda klibo uz visām 4 kājām...
Tāpēc īdētāji - marš, atdodiet tētiem un mammām telefonus no kā SMS sūtat, lai lasītu SA+ intervijas, un atveriet grāmatu, tā vietā, lai kunkstētu, ka nesaprot valodu! KAUNS! Un vēlreiz kauns. Īstenībā pat pretīgi, ka šāda jaunatne aug, lai gan grūti to ir nosaukt par jaunatni...
Bļāviens, kāda tev darīšana vai cilvēks zin to svešvalodu vai nē, tā ir viņa fakin brīva izvēle, vai viņš to grib macīties vai nē. Vai arī tu gribeji vienkārši palielīties par savām zināšanām. Ļoti daudzi zin svešvalodas, tu neesi vienīgais.

     [+] [-]

, 2010-11-11 10:31, pirms 13 gadiem
krikshels rakstīja: Man videnē bija 5 krievu valoda. Kad runā es itkā saprotu par ko un tā pa lielam.Bet klausoties šādu interviju man gribās saprastu katru sīkumu un niansi.Tapēc pirmīt pajautāju par to valodu Dzīvoju centrā un nekad nav bijusi saskarsme ar krievvalodīgiem bērniem.
es arī savas dzīves pirmos 20 gadus nodzīvoju Rīgas centrā. Man krievu valodā skolā parasti bija tikai 3 - taču krievu valodu zinu pietiekami labi.

  +4 [+] [-]

, 2010-11-11 10:50, pirms 13 gadiem
Abrags rakstīja: es arī savas dzīves pirmos 20 gadus nodzīvoju Rīgas centrā. Man krievu valodā skolā parasti bija tikai 3 - taču krievu valodu zinu pietiekami labi.
Man liekas, ka krievu valodu labi zin tie kas dzimushi pirms 85 gada, kad jau no 1 klasiites bija jaamaacaas, bet ne jau skolaa paarsvaraa beerni iemaacijaas krievu valodu, bet gan skatoties to pashu TV (4 tankisti un suns, Kapteinja granta beerni, Spakoini nochi malishi, Nupagadji utt.) Katraa zinjaa es vairaak vai mazaak taa arii iemaacijos. Cik esmu sastapis jaunaakus clveekus, ja vinji nav uzaugushi vienaa pagalmaa ar krievu beerniem, tad krieviski vinji tikpatkaa njebumbum.

  +5 [+] [-]

, 2010-11-11 10:53, pirms 13 gadiem
krikshels rakstīja: Es māku angļu un latviešu. un es to jo***o krievu valodu netaisos mācīties,jo man viņu nevajag.nekur pasaulē jums to valdoda nevajadzēs, es trīs gadus esmu dzīvojis ārzemēs un tad atkal latvijā.darījis lietas kautko darījis un nekur man nav bijusi vajadzība pēc krievu valodas. skatos hokji spānijā anglijā vai latvijā,man nevajag mācīties tapēc krievu valodu. Intervija ar šupleru? Būtu ētiski ja būtu titri. nevis braukt virsū ka jāmācās. Sāciet kautko vienreiz darīt,nevis sēdēt un mācīties valodu kas JUMS NAV JĀZIN,ja šajā dzīve kautko gribat sasniegt!
Vot pastāsti man kā tu Latvijā vari veikt jeb kāda veida uzņēmējdarbību vai vispār atarst jeb kādu darbu apkalpojošā sfērā, ja nezini krievu valodu? Kā?

     [+] [-]

, 2010-11-11 10:55, pirms 13 gadiem
peksiic rakstīja: Man liekas, ka krievu valodu labi zin tie kas dzimushi pirms 85 gada, kad jau no 1 klasiites bija jaamaacaas, bet ne jau skolaa paarsvaraa beerni iemaacijaas krievu valodu, bet gan skatoties to pashu TV (4 tankisti un suns, Kapteinja granta beerni, Spakoini nochi malishi, Nupagadji utt.) Katraa zinjaa es vairaak vai mazaak taa arii iemaacijos. Cik esmu sastapis jaunaakus clveekus, ja vinji nav uzaugushi vienaa pagalmaa ar krievu beerniem, tad krieviski vinji tikpatkaa njebumbum.
nu es ari neesmu nekads spideklis krievu val ,bet saprast saprotu visu un ja vaig atbildet ari varu bet ipasi nepaitik to meli mezgiit,likas ka nepareizi skan

  +3 [+] [-]

, 2010-11-11 10:58, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Vot pastāsti man kā tu Latvijā vari veikt jeb kāda veida uzņēmējdarbību vai vispār atarst jeb kādu darbu apkalpojošā sfērā, ja nezini krievu valodu? Kā?
Par uzņēmējdarbību nepiekritīšu - tā nu gan nav problēma. Visi dokumenti (ja neskaita starptautisko dokumentāciju) tāpat ir tikai un vienīgi latviešu valodā. Ja vajag krievu valodu - pieņem darbā šo valodu zinošu personālu un nekādu problēmu.
Savukārt, apkalpojošajā sfērā bez krievu valodas gan varētu būt problēmas (kaut gan ir vietas - kur daudz lielāka problēma būs angļu valodas nezināšana nekā krievu valodas nezināšana)

     [+] [-]

, 2010-11-11 11:01, pirms 13 gadiem
krikshels rakstīja: Es māku angļu un latviešu. un es to jo***o krievu valodu netaisos mācīties,jo man viņu nevajag.nekur pasaulē jums to valdoda nevajadzēs, es trīs gadus esmu dzīvojis ārzemēs un tad atkal latvijā.darījis lietas kautko darījis un nekur man nav bijusi vajadzība pēc krievu valodas. skatos hokji spānijā anglijā vai latvijā,man nevajag mācīties tapēc krievu valodu. Intervija ar šupleru? Būtu ētiski ja būtu titri. nevis braukt virsū ka jāmācās. Sāciet kautko vienreiz darīt,nevis sēdēt un mācīties valodu kas JUMS NAV JĀZIN,ja šajā dzīve kautko gribat sasniegt!
Tātad tev ši intervija nav vajadzīga. Ja ir, bet negribas mācīties krieviski, tad atliek pašam izdomāt ko un kā....Nevis beztolkā ņaudēt cerot ka kāds cits kaut ko izdarīs lai tu saprastu. Ja sludini ka tev viņa nevajag, tad pie tā arī turies. Sanāk stulbi - tev krievu valoda nekur nevajag un tai pat laikā tu žēlojies ka nesaproti interviju krievu valodā, bet ļoti gribētos zināt par ko runā tur...smieklīgi.

  -4 [+] [-]

, 2010-11-11 11:02, pirms 13 gadiem
krikshels rakstīja: Es māku angļu un latviešu. un es to jo***o krievu valodu netaisos mācīties,jo man viņu nevajag.nekur pasaulē jums to valdoda nevajadzēs, es trīs gadus esmu dzīvojis ārzemēs un tad atkal latvijā.darījis lietas kautko darījis un nekur man nav bijusi vajadzība pēc krievu valodas. skatos hokji spānijā anglijā vai latvijā,man nevajag mācīties tapēc krievu valodu. Intervija ar šupleru? Būtu ētiski ja būtu titri. nevis braukt virsū ka jāmācās. Sāciet kautko vienreiz darīt,nevis sēdēt un mācīties valodu kas JUMS NAV JĀZIN,ja šajā dzīve kautko gribat sasniegt!
jebkura apkalposanas sfera ir jamak krievu val..jo var atnakt klients..taja pasa Asv esmu bijis un tur pat runaja krieviski,,vacija,ari man vieglak bija komunicet krieviski ar vacisiem ,neka angliski jo krievu val visi kadreiz ir macejusi,bet to anglu ir ka ir...krieviski runa puse pasaules,samierinies ar to

  +4 [+] [-]

, 2010-11-11 11:09, pirms 13 gadiem
bīdītājs rakstīja: ...krieviski runa puse pasaules,samierinies ar to
salti meli! Krieviski saprot, labi, ja 1/20 no pasaules.
1 2 66 komentāri