Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "Salavat Julajev". Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret "Salavat Julajev". Ko viņi izdarīja?
Ģirts Ankipāns atgriešanos atzīmējis ar gūtajiem vārtiem
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Dinamo" ar "Salavat Julajev" aizvadījusi piecas spēles. Lai arī vismaz divās spēlēs rīdzinieki bijuši tuvu kaut vienam izcīnītam punktam, taču beigu rezultāti visos piecos mačos bijuši līdzīgi - vieni vienīgie zaudējumi.

Mikaels Telkvists
Metieni: 4/49
Soda minūtes: 2
Daudziem nepatīk, ja vārtsargs pāragri nokrīt uz ceļiem. Kad tika zaudēti pirmie vārti, Telkvists metienu gaidīja stāvus. Varbūt šī bija tā reize, kad vajadzēja krist uz ceļiem? Ej nu sazini. Būtu uz ceļiem, varbūt metiens tiktu izdarīts pāri plecam (0:1). Gadās, ka arī vārtsargi nopelna divas soda minūtes. Telkvistam tā gadījās un 1:2... Ja pirmos zaudētajos vārtos Telkvistam nav ko pārmest, tad piektajos... Būtībā vienalga, bija vai nebija Telkvists vainīgs, jo tas notika brīdī, kad "Dinamo" jau bija saplīsis. Tobrīd katra mestā ripa varēja nonākt Telkvista vārtos.

Sandis Ozoliņš
Spēles laiks: 20:38
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 12
Ne par vienu noraidījumu spēlētājs nav pelnījis uzsitienu pa plecu, taču Ozoliņa gadījumā nav arī tā, ka vajadzētu meklēt kādu skarbāku vārdu.

Oskars Cibuļskis
Spēles laiks: 20:39
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Komandai bija pietiekami liels spēles laiks skaitliskajā vairākumā un, iespējams, ka pietrūka tieši Cibuļska tālmetienu. Te viņa vietā tika ielikts Reķis, te viņš vispār netika pie ripas...

Rodrigo Laviņš
Spēles laiks: 18:09
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Atradās vārtu priekšā (kopā ar Galviņu), kad tika zaudēti otrie vārti, taču īsti nav par ko pārmest, jo komanda tobrīd spēlēja skaitliskajā mazākumā. Ja šādā vārti tiktu zaudēti vienādos sastāvos, tad būtu cita runāšana... Arī trešo zaudēto vārtu laikā laukumā atradās otrais aizsargu pāris. Šoreiz abas komandas spēlēja vienādos sastāvos. Piecas minūtes pirms pamatlaika beigām nopelnīja divas soda minūtes. Netika līdzi pretiniekam un nācās viņu pieturēt ar rokām... It kā nezinātu, ka divus no trīs vārtiem Ufa jau bija guvusi vairākumā. Laviņa noraidījums pārvērtās par trešajiem.

Guntis Galviņš
Spēles laiks: 18:21
Metieni: 0
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Nav pirmā reize, kad Galviņš no savas zonas ar tālu piespēli viens pret vienu aizsūta kādu no uzbrucējiem. Šoreiz ātrajā pretuzbrukumā aizskrēja Surovijs...

Arvīds Reķis
Spēles laiks: 20:28
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ja uz aizsardzības zonas zilās līnijas nebūtu saskrējies ar Mikušu, nemaz nepamanītu, ka Reķis piedalās šajā spēlē. Nav sliktākais variants, ja neesi pamanāms. Galvenais, ka savi vārti ir drošībā un tas ir aizsargu pirmais uzdevums.

Kristaps Sotnieks
Spēles laiks: 16:28
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

Aleksandrs Ņiživijs
Spēles laiks: 17:51
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ņiživijam ir tas pats niķis kas Spruktam - izdarīs visu lai atdotu piespēli kādam partnerim. Tas nekas, ka pats atrodas pozīcijā, kad vieglāk ir mest pa vārtiem, nekā meklēt kādu brīvo spēlētāju. Kā tas bija trešās trešdaļas vidū skaitliskā vairākuma laikā.

Marks Hartigans
Spēles laiks: 17:32
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Sezonu iesāka kā viesulis un vienubrīd bija pat viens no visas līgas rezultatīvākajiem spēlētājiem, bet nu Hartigans bremzes pedāli izspiedis cauri grīdai - pēdējās vienpadsmit spēlēs tikai viens gols!

Tomašs Surovijs
Spēles laiks: 18:25
Metieni: 3
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Laukuma viduszonā sagaidījis Galviņa ideālo piespēli, Surovijs veikli izrēķinājās ar "Salavat Julajev" vārtsargu Jerjomenko - 1:1.

Lauris Dārziņš
Spēles laiks: 17:18
Metieni: 7
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Visā spēlē pirmais metiens pa vārtiem tika izdarīts ap piekto minūti ("Salavat Julajev"). "Dinamo" pirmo nopietno metienu izdarīja tikai astotās minūtes vidū un to izdarīja Dārziņš. Garlaicīgajā spēles ievadā gana ievērības cienīga epizode. Pēdējās vienpadsmit spēlēs tikai vienā Lauris palicis bez rezultativitātes punktiem. Šodien gols un Dārziņš punktu skaitā jau ir apsteidzis Hartiganu.

Jānis Sprukts
Spēles laiks: 18:40
Metieni: 0
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Jānim tiešām labāk piestāv dāvāt rezultatīvas piespēles, nekā pašam apdraudēt vārtus. Savādāka, bet ne par mata tiesu sliktāka piespēle kā Galviņam pirmajos gūtajos vārtos, un tālāk visu nokārtoja Dārziņš.

Miķelis Rēdlihs
Spēles laiks: 16:41
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Futbola izlasē problēmas ar pareizo apavu izvēli ir Mārim Verpakovskim. Šķiet, ka vakar problēmas ar slidām bija Miķelim. Viens kritiens laukuma centrā (uz līdzenas vietas), tad kritiens aiz pretinieku vārtiem, kaut neviens netraucēja...

Mārtiņš Karsums
Spēles laiks: 14:39
Metieni: 0
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Re, arī trešajā trešdaļā otrā maiņa jau pirmajās minūtēs apreibināja pretinieku aizsargus un viss sākās ar to, ka Mārtiņš ar spēku izlauzās līdz vārtu priekšai un ar aizsargu kaklā un no neērtās puses pamanījās atdot piespēli Ankipānam...

Jurajs Mikušs
Spēles laiks: 12:00
Metieni: 3
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 2
Mēģināja izsekot līdzi Radulova karuselim, taču mājinieku līdera pieskatīšana beidzās ar divām soda minūtēm. Ja Ozoliņa noraidījumu izdevās izturēt, tad Mikuša nē - 0:1. Līdz pat otrās trešdaļas beigām otrā maiņa bija praktiski nemanāma. Līdz brīdim, kad Karsums un Ankipāns savērpa nelielu karuseli, bet Mikušs bija pirmais, kurš paspēja piesteigties pie paša mestās un vārtsarga atsistās ripas.

Ģirts Ankipāns
Spēles laiks: 15:11
Metieni: 3
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 2
Labāku atgriešanos grūti iztēloties. Lai arī par pirmajiem otrās maiņas gūtajiem vārtiem Ankipāns netika pie rezultativitātes punkta, tad otrajos Ģirts sajuta brīdi, kad jāiznirst pašā vārtu priekšā. Tikai uz mirkli Ankipāns apsteidza savu sedzēju un ar to pietika, lai paliktu viens pats un sagaidītu Karsuma piespēli - 4:2.

Roberts Bukarts
Spēles laiks: 5:23
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Trešajā trešdaļā "Dinamo" pa vārtiem izdarīja tikai četrus metienus. Bukarts trešajā trešdaļā laukumā tika uz 1:42 minūtēm un paspēja izdarīt vienu metienu. Jautājums - ko laukumā darīja tie spēlētāji, kuriem spēles laiks sniedzās pāri sešām minūtēm?

Andris Džeriņš
Spēles laiks: 5:24
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Nebūtu tik daudz noraidījumu, iespējams, ceturtā maiņa laukumā tiktu par kādu sekundi vairāk, bet tas lietas būtību nemaina - ceturtie kā sēdēja, tā turpina sēdēt.

Gints Meija
Spēles laiks: 4:53
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

  +1 [+] [-]

, 2010-11-17 18:47, pirms 13 gadiem
karsums no ērtas atdeva, bet tas tā.

  +2 [+] [-]

, 2010-11-17 18:57, pirms 13 gadiem
žiraf boļšoj jemu vidddņej

  +1 [+] [-]

, 2010-11-17 20:00, pirms 13 gadiem
Kur kaut kas par treneriem?Manupraat kaarteejo reizi treneru taktika speeles 3 periodaa un speeles beigaas,sabojaa visu speeli!

  +3 [+] [-]

, 2010-11-17 20:05, pirms 13 gadiem
Cik var aizstāvēt to pensionāru Laviņu, šajā spēle 4 vārti caur viņu bija no besī laukā, Kreipāns vispār mūdzis neko sliktu neviena nesaka, varbūt normāli kritizēt vajag. Akal tas kas pirms gada:ilgi nebija spēles utt, nu pisec. Ar ko nez Laviņš labāks par Rēdlihiem.....

  +3 [+] [-]

, 2010-11-17 20:25, pirms 13 gadiem
Nu nevelk Laviņš, un tas arī viss. Jā cenšas, jā ir veiksmīgas spēles, bet tas, ka tieši viņš ir aizsardzības vājākais puknkts kļūst acīmredzams. Paskatieties aizvadīto spēļu protokolus - kad Laviņš spēli nevilka, mums zaudējumi. Pārējiem, ja slikta spēle - nav maiņā gūto vārtu, bet obligāti nav arī zaudēto, bet Laviņam, ja slikta spēle - noteikti birums zaudēto, bet pie labas spēles var cerēt, ka netiks ielaisti.

     [+] [-]

, 2010-11-17 22:41, pirms 13 gadiem
danilkins rakstīja: karsums no ērtas atdeva, bet tas tā.
Pirms Mikuša vārtu guvuma ripa, šķiet, atleca no aizsarga slidas, bet tas arī tā.

  +4 [+] [-]

, 2010-11-17 22:50, pirms 13 gadiem
Skatos, Mikušu kā ļauno tēlu nomaina Laviņš. Interesanti, ja pēc šādas dinamikas viss notiks, tad pēc kāda laiciņa pie visa būs vainīgs arī Galviņš, tad nāks kārta Spruktam. Varbūt Sorokins arī (pofig, ka Itālijā).

  +1 [+] [-]

, 2010-11-17 23:29, pirms 13 gadiem
Kādā sakarā ļaunais tēls? Pašam vienmēr patikuši Laviņa spēka paņēmieni, esmu priecājies, kad viņš iemet vārtus, kā saka, nekā personīga. Vienkārši aizsardzībā mums nereti ir ĻOOOTI lielas problēmas un izpētot spēles protokolu ir konstatējama tieša saistība ar spēlētāju. Jāsaka pašam prieku tas neizraisa. Bet Mikušs, čalim jau varbūt nav ne vainas, vienkārši ne īstajā laikā, tāpēc ar nevar atrast īsto vietu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja